Opublikowano 24 Lutego 201610 l Panowie kto teraz na forum ogarnia sprawdzenie VIN. Dwa lata temu ktoś mi sprawdzał ale nie mogę się dokopać. A4 sprzedana i poszukiwania trwają to sprawdzenie VIN by się przydało
Opublikowano 24 Lutego 201610 l Ja tez wymieniłem to podszybie na takie w całości, ale nie spodziewał bym się ze to może być za 7 dych, niewiarygodnie tanio jak na taki duży element ... a ja kupowałem używkę chyba za 50 i wydawało mi się że trafiłem niebywałą okazję hehe. Panowie, wymieniał ktoś ostatnio pasek PK w CAGA lub CAHA, jak to tam wygląda, pasek plus ile rolek trzeba wymienić ? Jaki koszt takiego zestawu. Odstawiam auto na wymianę rozrządu i przy okazji chciał bym to też zrobić ale wolał bym znać koszt z zewnątrz a nie od warsztatu ...
Opublikowano 24 Lutego 201610 l Panowie kto teraz na forum ogarnia sprawdzenie VIN. Dwa lata temu ktoś mi sprawdzał ale nie mogę się dokopać. A4 sprzedana i poszukiwania trwają to sprawdzenie VIN by się przydało pisz do stanley
Opublikowano 24 Lutego 201610 l Ja tez wymieniłem to podszybie na takie w całości, ale nie spodziewał bym się ze to może być za 7 dych, niewiarygodnie tanio jak na taki duży element ... a ja kupowałem używkę chyba za 50 i wydawało mi się że trafiłem niebywałą okazję hehe. Panowie, wymieniał ktoś ostatnio pasek PK w CAGA lub CAHA, jak to tam wygląda, pasek plus ile rolek trzeba wymienić ? Jaki koszt takiego zestawu. Odstawiam auto na wymianę rozrządu i przy okazji chciał bym to też zrobić ale wolał bym znać koszt z zewnątrz a nie od warsztatu ... noo są allegrowicze co po 120zł wystawiają używki od s4 a motorpol widzi to tak: 8K1819447B01C NAKŁADKA netto 71.80 brutto 88.31 Edytowane 24 Lutego 201610 l przez amaradaar
Opublikowano 24 Lutego 201610 l Ja tez wymieniłem to podszybie na takie w całości, ale nie spodziewał bym się ze to może być za 7 dych, niewiarygodnie tanio jak na taki duży element ... a ja kupowałem używkę chyba za 50 i wydawało mi się że trafiłem niebywałą okazję hehe. Panowie, wymieniał ktoś ostatnio pasek PK w CAGA lub CAHA, jak to tam wygląda, pasek plus ile rolek trzeba wymienić ? Jaki koszt takiego zestawu. Odstawiam auto na wymianę rozrządu i przy okazji chciał bym to też zrobić ale wolał bym znać koszt z zewnątrz a nie od warsztatu ... Z RuvilleRolka prowadząca 60 zł Napinacz 100 zł Pasek ori. 150 zł z conti. coś około 50 zł Wymieniałem na początku tego miesiąca Edytowane 25 Lutego 201610 l przez krystian3769
Opublikowano 24 Lutego 201610 l nie posiada ktoś rozwalonego lusterka zewnętrznego do b8,nawet może być sam trójkąt lewy lub prawy bez różnicy.Pozdrawiam
Opublikowano 24 Lutego 201610 l Panowie, wiem, że było na forum ale za chiny ludowe znależć nie mogę. Kolega ma mmi 3g-low w polifcie i nie można wyjąć płyty z nawigacją z napędu w konsoli. Jak to vcds- em odblokować? o.k chyba mam, 37 navigation-adaptation- 68 zmiana z 1 na zero. jak zle to mnie poprawcie. Edytowane 24 Lutego 201610 l przez iwadrian
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Koledzy potrzebowałbym nr ramki wyświetlacza mmi 3G low Panowie, wiem, że było na forum ale za chiny ludowe znależć nie mogę. Kolega ma mmi 3g-low w polifcie i nie można wyjąć płyty z nawigacją z napędu w konsoli. Jak to vcds- em odblokować? o.k chyba mam, 37 navigation-adaptation- 68 zmiana z 1 na zero. jak zle to mnie poprawcie. [5F] - Information Electronics Adaptacja Kanał 18: Z tego kanału adaptacji wyrzucania włożonej płyty CD lub DVD może być wyłączony / włączony.Funkcja przycisku wysuwania jest wyłączona / włączona. 0 = Stan normalny / przycisk Eject nie wyłączony 1 = przycisk wysuwania (zabezpieczenie przed kradzieżą) wyłączony Y Z Uwaga: Przycisk wysuwania może być wyłączony tylko wtedy, gdy nie ma płyty CD / DVD w napędzie.
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Koledzy potrzebowałbym nr ramki wyświetlacza mmi 3G low Panowie, wiem, że było na forum ale za chiny ludowe znależć nie mogę. Kolega ma mmi 3g-low w polifcie i nie można wyjąć płyty z nawigacją z napędu w konsoli. Jak to vcds- em odblokować? o.k chyba mam, 37 navigation-adaptation- 68 zmiana z 1 na zero. jak zle to mnie poprawcie. [5F] - Information Electronics Adaptacja Kanał 18: Z tego kanału adaptacji wyrzucania włożonej płyty CD lub DVD może być wyłączony / włączony.Funkcja przycisku wysuwania jest wyłączona / włączona. 0 = Stan normalny / przycisk Eject nie wyłączony 1 = przycisk wysuwania (zabezpieczenie przed kradzieżą) wyłączony Y Z Uwaga: Przycisk wysuwania może być wyłączony tylko wtedy, gdy nie ma płyty CD / DVD w napędzie. Ok. dzięki. Działa, zrobione Edytowane 25 Lutego 201610 l przez iwadrian
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Panowie i Panie czy da się czy jest możliwe i gdzie są najlepsi. pacjent felga s5, niestety przez wspaniałego kierowce matiza który bał się że nie zmieści mu się naczepa na łuku zmuszony byłem uciekać na resztki drogi parkingowej carrefour i zadrasnąć rant.. ponieważ zbliża się lato chciałbym najchętniej zrobić naprawę rantu ale czy to się da ??
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Robią takie rzeczy, sa specjalne szpachle wypełniające do felg i dobry zakład to zrobi. Jeżeli geometrii felga nie zgubiła to chyba warto Nawet wpyłkę są w stanie zrobić
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Ja wysyłałem do https://pl-pl.facebook.com/renowacjafelg naprawa rantu plus toczenie frontu cnc i wyszło jak oryginał Edytowane 25 Lutego 201610 l przez robertps
Opublikowano 25 Lutego 201610 l jaka skrzynia z Q będzie do CAGA? oczywiście manual ;p Jak dobrze odczytalem to MFS LRV
Opublikowano 25 Lutego 201610 l jest chyba ze 3 rodzaje przełozen co do Qa skrzynie to : HRQ LLX KCA KXM KXN LLT LHM LLP LLR NCU LRV
Opublikowano 25 Lutego 201610 l Robią takie rzeczy, sa specjalne szpachle wypełniające do felg i dobry zakład to zrobi. Jeżeli geometrii felga nie zgubiła to chyba warto Nawet wpyłkę są w stanie zrobić no ja mam tylko zdrapany lakier 4mm szrama na długość około 4-5 cm.. kurcze no właśnie tylko ze s5 maja lakier jakis inny no i własnie potrzeba mi naprawde dobrego zakładu http://allegro.pl/felgi-audi-a5-s5-a7-s7-a8-s8-q5-sq5-8t0-8-5x19et32-i5663532335.html Ja wysyłałem do https://pl-pl.facebook.com/renowacjafelg naprawa rantu plus toczenie frontu cnc i wyszło jak oryginał no wodzisz chyba całkiem profi ta firma ?? ps jakie koszta Cie wyszły ??
Opublikowano 25 Lutego 201610 l jaka skrzynia z Q będzie do CAGA? oczywiście manual ;p Jak dobrze odczytalem to MFS LRV mogę mieć komplet w bardzo dobrej kasie LRV właśnie! chyba odłożę w garażu to to. jest chyba ze 3 rodzaje przełozen co do Q a skrzynie to : HRQ LLX KCA KXM KXN LLT LHM LLP LLR NCU LRV dziękujęę
Opublikowano 26 Lutego 201610 l Panowie nie ma ktos na zbyciu blaszek montażowych do kratki nawiewu bocznego?? Lakiernik mi to pogubił a w aso nie wystepuje.