Opublikowano 2 Lipca 20169 l Witam Panowie potrzebuje wskazówek jak wymienić galke z mieszkam zmiany biegów..to już nie to samo co w b7 :/ Niechce niczego uszkodzić,pomoże ktoś?
Opublikowano 2 Lipca 20169 l Witam Panowie potrzebuje wskazówek jak wymienić galke z mieszkam zmiany biegów..to już nie to samo co w b7 :/ Niechce niczego uszkodzić,pomoże ktoś? Demontaz lewarka zmiany biegow – Wersja wyposażenia z automatyczną skrzynią biegów: przełączyć dźwignię przełączania zakresów w położenie S . – Wyłączyć zapłon. – Podważyć ostrożnie mieszek osłaniający dźwigni zmiany biegów / dźwigni przełączania małym wkrętakiem z boku strzałki i wywinąć w górę. – Sięgnąć ręką pod wkład konsoli środkowej strzałka A i wyjąć go ostrożnie w górę z konsoli środkowej strzałka B. – Rozłączyć elektryczne złącza wtykowe i wyjąć ostrożnie wkład konsoli środkowej poprzez dźwignię przełączania zakresów / dźwignię zmiany biegów. ***** W przypadku zbyt gwałtownego pociągnięcia w górę wkładu konsoli środkowej może zostać uszkodzona blokada przy przycisku układu zezwolenia na wejście i uruchomienie , ponieważ przewód elektryczny prowadzący do przycisku jest nieco krótki. Wkład konsoli środkowej ostrożnie poluzować i pociągnąć w górę ***** .
Opublikowano 2 Lipca 20169 l Odznaczyć moduł parktronica w gatewayu? W jaki sposób? Gateway - > Installation List
Opublikowano 2 Lipca 20169 l Witam Panowie potrzebuje wskazówek jak wymienić galke z mieszkam zmiany biegów..to już nie to samo co w b7 :/ Niechce niczego uszkodzić,pomoże ktoś? Demontaz lewarka zmiany biegow – Wersja wyposażenia z automatyczną skrzynią biegów: przełączyć dźwignię przełączania zakresów w położenie S . – Wyłączyć zapłon. – Podważyć ostrożnie mieszek osłaniający dźwigni zmiany biegów / dźwigni przełączania małym wkrętakiem z boku strzałki i wywinąć w górę. – Sięgnąć ręką pod wkład konsoli środkowej strzałka A i wyjąć go ostrożnie w górę z konsoli środkowej strzałka B. – Rozłączyć elektryczne złącza wtykowe i wyjąć ostrożnie wkład konsoli środkowej poprzez dźwignię przełączania zakresów / dźwignię zmiany biegów. ***** W przypadku zbyt gwałtownego pociągnięcia w górę wkładu konsoli środkowej może zostać uszkodzona blokada przy przycisku układu zezwolenia na wejście i uruchomienie , ponieważ przewód elektryczny prowadzący do przycisku jest nieco krótki. Wkład konsoli środkowej ostrożnie poluzować i pociągnąć w górę ***** . Czyli wystarczy pociągnąć tylko do góry za mieszkanie i wychodzi? Dobrze rozumiem?Ok już mam podziękował Edytowane 2 Lipca 20169 l przez Wolf1991
Opublikowano 2 Lipca 20169 l Odznaczyć moduł parktronica w gatewayu? W jaki sposób? Gateway - > Installation List Znalazłem, ale nie bangla. Wyłączenie w zielonym menu też nic nie daje.
Opublikowano 3 Lipca 20169 l Nie ma ktos przypadkiem zarnika philips d3s niepotrzebnego 1szt "Ile za ile na kiedy" ??
Opublikowano 4 Lipca 20169 l Panowie, jest jakaś różnica między silnikiem CAGA z 2008, a CAGA po 2010 poza napędem pompy oleju (tzn. dłuższy imbus)? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 4 Lipca 20169 l Panowie, jest jakaś różnica między silnikiem CAGA z 2008, a CAGA po 2010 poza napędem pompy oleju (tzn. dłuższy imbus)? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W CAGA 2010 nie ma bagnetu do sprawdzenia poziomu oleju :-)Wysłane z mojego GRACE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lipca 20169 l "Ile za ile na kiedy" ?? 1szt ori philipsa potrzebuję działającą. Za zwyczaj ktoś jak wymienia to dwie od razu i jedna stara zostaje dobra potrzebuję taką właśnie jak coś to PW
Opublikowano 4 Lipca 20169 l Witam Mam prośbę do tych którzy mają klape bagaznika w Avancie podnoszona elektrycznie. Wydaje mi sie ze u mnie za nisko podnosi... Mierzylem stojac w garażu na równym po środku klapy do naj niższej jej krawedzi i wyszło 159cm Tak ma byc? Ile jest u was?
Opublikowano 4 Lipca 20169 l U mnie tez tak jest. Da sie ja podniesc wyżej ale trzeba ja pchać do góry. Tez sie zastanawialem nad tym czy wszystko ok po tym jak kilka razy w nia uderzylem głową
Opublikowano 4 Lipca 20169 l W B8 nie było możliwości zapisania ustawienia położenia klapy? Chyba powinno być, bo ostatnio w Q5 się tym bawiłem. Edytowane 4 Lipca 20169 l przez komoornik
Opublikowano 4 Lipca 20169 l Hmm, u mnie to dziala tak, ze recznie do gory podnosze klape wyzej i naciskam przycisk zamknięcia az migna kierunki i mi się zapisuje położenie klapy na następny raz
Opublikowano 4 Lipca 20169 l Pchnij klape na wysokość jaka ci odpowiada a następnie naciś przycisk zamykania na klapie i przytrzymsj chyba 3 albo 5 sekund , wtedy błysną kierunkowskazy i zostaje zapsmiętane ustawienie wysokości klapy
Opublikowano 4 Lipca 20169 l Panowie prośba do tych co mają bixenon skrętny,o sprawszenie jaki u was siedzi sterownik 55 ?? robię poziomowanie kupiłem 8H0907357A nie chce mi przyjąć kodowania i nie wiem czy był wadliwy czy zły dobrałem nikt nie pomoże? czy nikt nie ma skrętnych?