Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hak na 100 % ori. Jeszcze czymś te belki się różnią żebym dobra kupił

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma opcji żeby mi się to przydało. Jak po odłączam to wszystko od haka to jakiś błąd będzie nie? Jak go wykodowac?

Co chcesz odpinać ?

Zakładasz inny zderzak i tyle

nie tak hop siup bo ja tak zrobiłem i teraz choćbym się uparł to nikogo nie zaholuję do domciu bo nie mam jak wkręcić haka do holowania.... więc zakup belkę zderzaka i wymień jak należy :)

a napewno hak jest ori może tylko dokładany i nie trza wykodowywać nic....

Też tak mam, ale na pewno nie wyrzuciłbym haka by komuś d*pę holować :grin: Jak ostatnio Passata z górki z piaskiem (takiej na autostradach, jak się droga kończy) wyciągałem, to z przodu wkręciłem :decayed:

Opublikowano

Taaa tylko przejedz tak 30 km :D

Opublikowano

Taaa tylko przejedz tak 30 km :D

A co ja pomoc drogowa? :grin: Od takich misji to moje Wieśwagenowskie T4 może być, a nie moja niunia :wub: Moja ma stać na podjeździe, cieszyć moją gębę jak na nią patrzę i wozić tyłek w niedzielę, a nie targać gruchoty po rejonie :grin: Do księżniczek trzeba z szacunkiem, a nie jak do plebsu i do roboty zaganiać :P

Edytowane przez JawoR36

Opublikowano

Panowie, czy jest możliwość odblokowania w MMI 3G+ Google earth bez jednostki ze slotem na karte SiM?

Można odblokować jakies dodatkowe opcje w zielonym menu aby za pomocą telefonu sciągał informacje przez sieć?

Opublikowano

Panowie, czy jest możliwość odblokowania w MMI 3G+ Google earth bez jednostki ze slotem na karte SiM?

Można odblokować jakies dodatkowe opcje w zielonym menu aby za pomocą telefonu sciągał informacje przez sieć?

https://a4-klub.pl/index.php?/topic/300411-jak-wlaczyc-usluge-on-line-w-mmi-3g-bez-sim/

Opublikowano

https://a4-klub.pl/index.php?/topic/300411-jak-wlaczyc-usluge-on-line-w-mmi-3g-bez-sim/

Ktos to uruchamia za kase? Przeciez jak sam miał bym to robic to szybciej bym włożył wyjmaki i zamienił jednostki.

Opublikowano

Chce oddac auto do nich na koretke lakieru, i generalnie odświeżenie autka,

miał ktoś przyjemność korzystania z ich usług?

http://www.car-spa.pl/

Opublikowano

Chce oddac auto do nich na koretke lakieru, i generalnie odświeżenie autka,

miał ktoś przyjemność korzystania z ich usług?

http://www.car-spa.pl/

kolego jak mogę się wtrącic to polecam kolegę z forum https://m.facebook.com/strefablasku/ znam paru zadowolonych klientów

Edytowane przez Piotr Czarnojan

Opublikowano

Ok podjadę w takim razie do nich, zobaczę ile sobie krzyczą za zrobienie autka :)

Opublikowano

Dzięki właśnie przegladałem chwile temu jesli zdecyduje sie to opisze efekty ich pracy.

Opublikowano

Witam, panowie piszę znów z prośbą o pomoc :) jakiś czas temu pisałem o problemie z absem, poziomowaniem świateł, esp, hamulcem postojowym, eletryka fotela i pamięcią ustawień fotela, nic nie działa :) wymieniłem sterownik centralnej elektryki bo on złapał błąd, później wysłałem sterownik absu do serwisu bo on wywalał błąd komunikacji, przyszedł zregenerowany i znów to samo, odeslalem raz jeszcze, facet otworzył go znów i twierdzi ze on komunikuje sie z nim bez problemu ale coś tam jeszcze wgral i mówi ze Bedzie dobrze. Zamontowałem dziś znów sterownik absu a nadal wyskakują błędy te same i nadal ze brak komunikacji ze sterownikiem absu. Jakieś pomysły? Czy jest jakaś kostka, sterownik który łączy te wszystkie rzeczy gdzie mógłbym jeszcze zerknąć? Bezpieczniki sprawdzane 5 razy :) proszę o pomoc :)

Opublikowano

Ja na twoim miejscu oddał bym auto do warsztatu niech zrobią diagnozę i naprawiają.

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile może kosztować nowy grill w aso do audi a4 b8 lift s line?

Opublikowano

Witam, panowie piszę znów z prośbą o pomoc :) jakiś czas temu pisałem o problemie z absem, poziomowaniem świateł, esp, hamulcem postojowym, eletryka fotela i pamięcią ustawień fotela, nic nie działa :) wymieniłem sterownik centralnej elektryki bo on złapał błąd, później wysłałem sterownik absu do serwisu bo on wywalał błąd komunikacji, przyszedł zregenerowany i znów to samo, odeslalem raz jeszcze, facet otworzył go znów i twierdzi ze on komunikuje sie z nim bez problemu ale coś tam jeszcze wgral i mówi ze Bedzie dobrze. Zamontowałem dziś znów sterownik absu a nadal wyskakują błędy te same i nadal ze brak komunikacji ze sterownikiem absu. Jakieś pomysły? Czy jest jakaś kostka, sterownik który łączy te wszystkie rzeczy gdzie mógłbym jeszcze zerknąć? Bezpieczniki sprawdzane 5 razy :) proszę o pomoc :)

No ale bezpieczniki to chyba nie wszystko a komunikacja nie idzie przez bezpieczniki przeciez, a sprawdziles wiazki skoro koles robi 3 razy sterownik to chyba raczej sprawny...

Opublikowano

brak komunikacji to pewnie magistrala can sprawdź łączenia (schemat), przy gateway kostka pin 8 i 18, przy MK kostka T32C po prawej czarna środkowa pin 19 i 20

ABS-1png_aereepa.png

ABS-2png_aereera.png

na pierwszym schemacie kostka A koło bezpieczników a na drugim złącze E

Edytowane przez Góral65

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile może kosztować nowy grill w aso do audi a4 b8 lift s line?

nie ma czegos takiego jak grill sline. jest od a4 i od s4

Opublikowano

No to do a4 pod pdc polift, ramka kolor srebrny- chrom, wnętrze czarne błyszczące.

Opublikowano

No to do a4 pod pdc polift, ramka kolor srebrny- chrom, wnętrze czarne błyszczące.

995,40 pln

8K0853651ET94

najprawdopodobniej ;)