reikeb Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam, pytanie mam czy jest ktoś na forum po za wrc kto ogarnia temat mmi w a4 b8 bliżej mazowieckiego ? Potrzebuje zrobić aktualizację navi i może softu w mojej a4 a do Rzeszowa mam spory kawałek z góry dzieki za info
TOM3K Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Kupowal ktoś na wtyczkolandia.pl piny ? Cena miedzy ASO to przepaść ale pasuje to wszystko?
sowiq Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) 3 godziny temu, TOM3K napisał: Kupowal ktoś na wtyczkolandia.pl piny ? Cena miedzy ASO to przepaść ale pasuje to wszystko? Sprawdź też https://www.e-connectors.pl/ Kupuję od nich od dawna i wszystko jest 1:1 z ori. Edytowane 7 Lipca 2017 przez sowiq
TOM3K Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 3 godziny temu, sowiq napisał: Sprawdź też https://www.e-connectors.pl/ Kupuję od nich od dawna i wszystko jest 1:1 z ori. Mają nawet większy asortyment
reikeb Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Pany bo pewnie się znacie, a na forum jest multum tematów i ciężko znaleźć coś konkretnego. Jaki Kabel do podstawowego kodowania a b8 2012rok możecie polecić ?
MMiro Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 On 06/07/2017 at 9:07 PM, reikeb said: Witam, pytanie mam czy jest ktoś na forum po za wrc kto ogarnia temat mmi w a4 b8 bliżej mazowieckiego ? Potrzebuje zrobić aktualizację navi i może softu w mojej a4 a do Rzeszowa mam spory kawałek z góry dzieki za info Jak nikogo nie znajdziesz i sie nie boisz to sam mozesz sprobowac
st4yKool Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Panowie ktos z okolic Bydgoszczy moze polecic zaklad do polozenia powloki kwarcowej na nowe auto? Dzieki!Sent from my SM-G950F using Tapatalk
reikeb Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 4 godziny temu, wrclaguna napisał: szukaj clona VCDS pisz do Hamerka Dzięki za info 3 godziny temu, MMiro napisał: Jak nikogo nie znajdziesz i sie nie boisz to sam mozesz sprobowac Mam nadzieje że kogoś znajdę bo ja jestem w tych tematach jak narazie zielony i pewnie coś spierdziele...
Gibons Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 4 godziny temu, MMiro napisał: Jak nikogo nie znajdziesz i sie nie boisz to sam mozesz sprobowac Sam robiłeś ?
MMiro Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 53 minutes ago, Gibons said: Sam robiłeś ? Tak, oczywiscie z pomoca forum itp.
daniell-gda Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Grill z s5 pasuje do a4 b8 ?Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Piotr Czarnojan Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 1 godzinę temu, daniell-gda napisał: Grill z s5 pasuje do a4 b8 ? Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka Nie od a5 jest większy
daniell-gda Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Wyglada idetycznie , dziekiWysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 4 godziny temu, MMiro napisał: Tak, oczywiscie z pomoca forum itp. Napisz na PW skąd brałeś soft mapy itd. Bo też muszę zaktualizować
AudiA4uk Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Napisz na PW skąd brałeś soft mapy itd. Bo też muszę zaktualizowaćDasz rade, ja wczoraj wgralem. Najgorsze to pobieranie, rozpakowywanie no i wgrywanie. Troche to czasu zajmuje [emoji38] Sent from my MI 5 using Tapatalk
Gibons Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Skąd brałeś soft ? ja mam mega stare więc muszę po kolei wgrywać wszystko z tego co wiem
AudiA4uk Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Skąd brałeś soft ? ja mam mega stare [emoji4] więc muszę po kolei wgrywać wszystko z tego co wiemJa mam auto z 2013 i nigdy aktualizacji wczesniej nie bylo. Wgralem bezposrednio najnowsze oprogramowanie i najnowsze mapy. Linki z forum od sasiadow zza wschodniej granicy [emoji38] Sent from my MI 5 using Tapatalk
sadowiak Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Dnia 6.07.2017 o 21:07, reikeb napisał: Witam, pytanie mam czy jest ktoś na forum po za wrc kto ogarnia temat mmi w a4 b8 bliżej mazowieckiego ? Potrzebuje zrobić aktualizację navi i może softu w mojej a4 a do Rzeszowa mam spory kawałek z góry dzieki za info 530 530 903 Tu masz numer do gościa gdzieś z okolic Rawy czy Piotrkowa. Dużo jeździ i można gdzieś go zawsze złapać (Warszawa, Wyszków). Szybko, bezproblemowo i cenowo bardzo przystępnie.
Rekomendowane odpowiedzi