Opublikowano 6 Stycznia 20197 l 3 minuty temu, WydRos napisał: Trzeba format FAT32 Poważnie? Pierwsza co kupiłem to po prostu muzykę wgrałem i chodziła bez problemu
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l 10 minut temu, MaciekPL napisał: Poważnie? Pierwsza co kupiłem to po prostu muzykę wgrałem i chodziła bez problemu Przeważnie są w tym formacie ale zdarzyło mi się ze nie były
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l 46 minut temu, MaciekPL napisał: Poważnie? Pierwsza co kupiłem to po prostu muzykę wgrałem i chodziła bez problemu Dokladnie, u mnie w aucie juz chyba 3 rozne karty byly i zadnego formata nigdy nie robilem
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l Mam właśnie problem z jednostką Concert-a slot na karty SD po włożeniu karty nie zatrzaskuje karty i oczywiście brak komunikacji z nią. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jest to do naprawy? Czy trzeba się rozglądać za nową jednostką?
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l Panowie, muszę wymienić przednie zwrotnice... kupiłbym używki, ale one zazwyczaj sprzedawane są w komplecie z górnymi wahaczami, które i tak muszę wyjąć bo nie chcę zakładać ich niewiadomego stanu. Żeby ograniczyć ryzyko ponownego uszkodzenia zwrotnic pomyślałem żeby je wymoczyć kilka dni w jakimś penetrującym preparacie żeby rozmiękczyć śniedź pomiędzy aluminiowym wahaczem a stalowym sworzniem i śrubą. Pytanie czy ktoś z Was pomagał sobie w jakiś sposób przy wyciąganiu górnych wahaczy i czy jakiś specyfik realnie ułatwi tą operację? Przechodził ktoś z Was przez to?
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l 11 minut temu, yanosho napisał: Mam właśnie problem z jednostką Concert-a slot na karty SD po włożeniu karty nie zatrzaskuje karty i oczywiście brak komunikacji z nią. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jest to do naprawy? Czy trzeba się rozglądać za nową jednostką? Nowe radio kupisz w dobrych pieniądzach, ale niestety będzie trzeba zdjąć ochronę. Ja bym rozebrał i zobaczył co się dzieje. Zawsze możesz kupić Anglika na dawcę części.
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l 1 godzinę temu, luk330 napisał: Panowie, muszę wymienić przednie zwrotnice... kupiłbym używki, ale one zazwyczaj sprzedawane są w komplecie z górnymi wahaczami, które i tak muszę wyjąć bo nie chcę zakładać ich niewiadomego stanu. Żeby ograniczyć ryzyko ponownego uszkodzenia zwrotnic pomyślałem żeby je wymoczyć kilka dni w jakimś penetrującym preparacie żeby rozmiękczyć śniedź pomiędzy aluminiowym wahaczem a stalowym sworzniem i śrubą. Pytanie czy ktoś z Was pomagał sobie w jakiś sposób przy wyciąganiu górnych wahaczy i czy jakiś specyfik realnie ułatwi tą operację? Przechodził ktoś z Was przez to? Jaka kartę wciskasz i jak, nie widziałem jeszcze takiego problemu
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l No kartę wkładam taką jak wcześniej i na innej SD też próbowałem i nic wyskakuje
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l 2 godziny temu, luk330 napisał: Panowie, muszę wymienić przednie zwrotnice... kupiłbym używki, ale one zazwyczaj sprzedawane są w komplecie z górnymi wahaczami, które i tak muszę wyjąć bo nie chcę zakładać ich niewiadomego stanu. Żeby ograniczyć ryzyko ponownego uszkodzenia zwrotnic pomyślałem żeby je wymoczyć kilka dni w jakimś penetrującym preparacie żeby rozmiękczyć śniedź pomiędzy aluminiowym wahaczem a stalowym sworzniem i śrubą. Pytanie czy ktoś z Was pomagał sobie w jakiś sposób przy wyciąganiu górnych wahaczy i czy jakiś specyfik realnie ułatwi tą operację? Przechodził ktoś z Was przez to? Mam zwrotnice razem z wahaczami
Opublikowano 6 Stycznia 20197 l W dniu 4.01.2019 o 11:36, Gibons napisał: Kup lepsza żarówkę h7 No lepszą, ale jaką. . .
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l Panowie szybkie pytanie. Czy wtyki 4B0 971 832 i 8E0 972 623 są zamienne? Pytam bo za cholerę nie mogę znaleźć tych drugich.
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l 2 godziny temu, Góral65 napisał: Do tej pierwszej znalazłem 8W0 971 832, do drugiej nic nie pokazuje. To mają być wtyki do anten od Kessy. Możesz sprawdzić?
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l Dzięki Panie Góral. Te pierwsze, według tego co wyguglałem, mają wbudowane piny i wystarczy włożyć przewód i zacisnąć pokrywkę. Sam się nacina. Ale to tylko moja teoria. ? Poczekam, dojdą antenki to sprawdzę. Jestem na 90% przekonany, że one są zamienne.
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l Według etki te pierwsze to od głośników wysokotonowych, mogą być identyczne, ewentualnie będą mieć rowek w innym miejscu
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l Siema mam problem z klimą wyskakuje i błąd V68 gdzie znajdę ten silniczek i jaki ma kolor audi a4 b8 2010r
Opublikowano 7 Stycznia 20197 l 27 minut temu, mrarturko napisał: Siema mam problem z klimą wyskakuje i błąd V68 gdzie znajdę ten silniczek i jaki ma kolor audi a4 b8 2010r To powinno Ci pomóc V68.pdf
Opublikowano 8 Stycznia 20197 l Godzinę temu, MaciekPL napisał: Panowie, multifunkcja i airbag z a3ki pasuje też do a6 c7? Kierownica pasuje , multifunkcja pasuje a airbag nie - musi być z A4