Opublikowano 6 Grudnia 20196 l 11 godzin temu, MaciekPL napisał: Jeśli ktoś szuka to przed świętami będę miał 2x komplet dekorow piano. (Drzwi ,deska i tunel) nakładki na pedały razem z podstopnica ori używki , 2x nowe koło zapasowe , gałka zmiany biegów audi exclusive nowa z biała nicią. Maciek, Ty mi do C7 piano załatw w ludzkiej cenie
Opublikowano 6 Grudnia 20196 l 4 minuty temu, Pucek napisał: Maciek, Ty mi do C7 piano załatw w ludzkiej cenie Szczerze ? Jakbym miał do siebie zakładać oddalbym do lakiernika żeby ogarnął. Nie sa wart tych cen, nie rusz nie dotykaj. Szukaj beuafortow W C7 robią mega robotę.
Opublikowano 6 Grudnia 20196 l U mnie piano wygrywa, bez dwóch zdań tym bardziej że mam założone listewki wokół licznika + winda z RS6 jak tutaj na zdjęciu
Opublikowano 6 Grudnia 20196 l W dniu 4.12.2019 o 14:28, davis693 napisał: Czy mając samochód z systemem start/stop przy włączonym silniku da się z niego na chwilę wysiąść tak aby silnika nie zgasł ? Edytowane 6 Grudnia 20196 l przez Caporeira
Opublikowano 6 Grudnia 20196 l 8 minut temu, Caporeira napisał: Czy mając samochód z systemem start/stop przy włączonym silniku da się z niego na chwilę wysiąść tak aby silnika nie zgasł ? Da się, trzeba wykodować wyłączanie silnika po otwarciu drzwi.
Opublikowano 6 Grudnia 20196 l @l2k2 Próbuje według tej instrukcji: stemei.de .Fahrzeugcodierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - Start/Stopp Verhalten bei öffnen der Fahrertür - Fahrzeug Codierungen, Webdesign WWW.STEMEI.DE VAG Fahrzeug Codierungen, VCP Codieren, VCP SYSTEM, VCDS Codierung... ale wyrzuca mi że kod jest nieprawidłowy: A4 WWW.DROPBOX.COM Dropbox is a free service that lets you bring your photos, docs, and videos...
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l Panowie zaślepiał ktoś wycieraczke z tyłu w B8 przedlift ? Bo po wyjęciu wycieraczki nie działa klamka otwierania bagażnika, a jak wepne wtyczke do silniczka to klamka zaczyna banglać. Ktoś wie które kabelki by tam trzeba zmostkować ?
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l Ja wyrzuciłem i nic takiego nie zauważyłem. A wykodowałeś wycieraczkę?
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l No nie, myślałem że to okaleczanie skończyło się na b6 a tu widzę że jednak ta choroba ewoluuje..
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l Będziesz musiał z tym żyć. Tylko nie podchodź za blisko i nie przyglądaj się, bo możesz się zarazić. ?
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l Mam odruch wymiotny na samą mysl. Mam nadzieje, że prawo szybko i konsekwentnie zabroni takich operacji.
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l Także ten, odpuść sobie KoJ@K sprawę bo nam się kolega Wampir zerzyga. Szkoda chłopa.
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l Odkąd jeżdżę sedanem ciągle brakuje mi wycieraczki tylnej szyby A tutaj chcą ściągać z kombi
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l Ludzie też się okaleczają i jakoś żyją z tym. a co to B8 jakieś inne od B6 ? @Dev w sedanie Ci brakuje tylnej wycieraczki ? Serio ?? to co ile myjesz auto? Czy tylko opłukujesz ?
Opublikowano 7 Grudnia 20196 l 2 godziny temu, KoJ@K napisał: @Dev w sedanie Ci brakuje tylnej wycieraczki ? Serio ?? to co ile myjesz auto? Czy tylko opłukujesz ? Wystarczy że auto stoi na deszczu
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l Mi może nie brakuje mocno tylnej wycieraczki w sedanie, aczkolwiek podczas cofania właśnie w deszczu by się przydała. A skąd trend na demontaż wycieraczki, to nie wiem. A jeszcze bardziej się dziwie, że może to się podobać, no ale o gustach nie gada się :-D Edytowane 8 Grudnia 20196 l przez grzes283