Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, KoJ@K napisał:

Garby na nim są raczej dopasowane pod konkretną strone i zakładając np prawy z lewej mogą haczyć o podłoge.

To lipa trochę. Chodzi mi dokładnie o taki tłumik, bo mam lewy a nie mogę nigdzie dorwać prawego. Lewy jakoś łatwiej znaleźć.

aktywny-wydech-tlumiki-audi-a4-a5-active-sound-booster-aktywny-wydech-tlumiki-audi-a4-a5-active-sound-booster-2-2.jpg

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
12 godzin temu, KoJ@K napisał:

Szmaty czy gumiaki ?

Szmaty dywaniki,dalej szukam:) jak by ktoś miał nowe lub naprawdę igła stan nic nie wydeptane niech da znać,maskownice banga w przednie małe trójkąty tez szukam lub dolne również :)

Opublikowano

Może ktoś ma pomysł jak naprawić uszkodzony przewód paliwowy w audi a4 b8 benzyna . Przewód jest chyba z aluminium. 

Opublikowano
Godzinę temu, andrzej104513 napisał:

Może ktoś ma pomysł jak naprawić uszkodzony przewód paliwowy w audi a4 b8 benzyna . Przewód jest chyba z aluminium. 

Podjedź może do serwisu który się zajmuję naprawą klimatyzacji. Kiedyś znajomy tak załatwił.

Opublikowano

Jeśli ktoś szuka a4 8k sedan na fulll wyposażeniu ogłoszenie w dziale na sprzedaż. Sprzedaje swoją dopieszczona a4 

Opublikowano
W dniu 23.05.2020 o 11:43, davis693 napisał:

Na pro kit siądzie jakiś 1cm, może lepiej sportline -40 albo hr -40?

Dla 1cm to chyba szkoda zachodu. Jedynie obawiam się że sportline będzie za twardy ?

Opublikowano

nie jest za twardo :D można tym na co dzień jeździć

Opublikowano

Panowie, czy ma ktoś od ręki wtyczki do lamp w klapie bagażnika i/lub wkłady na żarówki? Lampy zwykłe, żarówkowe, sedan przedlift. Najlepiej Warszawa na zachód od centrum.

Wczoraj chciałem wymienić żarówkę ale okazało się, że i w jednej i drugiej mocno skorodowane są piny we wtyczce i w samej oprawce na żarówki i to jest przyczyną a nie spalona żarówka.

EWENTUALNIE: może ktoś wie jakie piny wchodzą we wtyczkę do tych świateł? Może można je same dokupić

Edytowane przez luk330

Opublikowano
4 minuty temu, luk330 napisał:

Panowie, czy ma ktoś od ręki wtyczki do lamp w klapie bagażnika i/lub wkłady na żarówki? Lampy zwykłe, żarówkowe, sedan przedlift. Najlepiej Warszawa na zachód od centrum.

Wczoraj chciałem wymienić żarówkę ale okazało się, że i w jednej i drugiej mocno skorodowane są piny we wtyczce i w samej oprawce na żarówki i to jest przyczyną a nie spalona żarówka.

Mam mieć kostki ale z avanta nie wiem czy się różnią czy są te same, no i nie jestem z zachodniej części Wa-wy tylko z południowej ale tylko 380km:wink:

Opublikowano
45 minut temu, Góral65 napisał:

Mam mieć kostki ale z avanta nie wiem czy się różnią czy są te same, no i nie jestem z zachodniej części Wa-wy tylko z południowej ale tylko 380km:wink:

Sprawdzę, jak będą pasować to wezmę ;)

I jeszcze pytanie - potrzebuję kogoś kto pracuje w ASO i ma dostęp do TPI (technical product information) i TSB (technical service bulletins), konkretnie chodzi mi o wyszukanie treści TPI, który odnosi się do problemów z zerowaniem wartości popiołu w DPF (inicjalizacja filtra) i braku możliwości adaptacji czujnika różnicy ciśnień. Mam taki nr TPI TPI 2012786/8 ale nie wiem czy on nie dotyczy tylko jednego typu sterownika lub silnika.

Może być odpłatnie.

Opublikowano

Mam MMI 3G Basic (BNav_EU_P0206_D1).

Chciałbym streamować muzykę za pomocą Bluetooth, oraz sterować z konsoli następny/poprzedni utworów (bajką było by jeszcze wyświetlanie tytułów utworów na MMI streamowanych z telefonu).

Jakie mam opcje, co muszę dokupić?

Obecnie mam tylko wejście AUX.

Opublikowano

Panowie , znów pisze prace inżynierską i potrzebuje na szybko pomocy odnośnie hebli z b8 ( uzywając szukajki nie wyskakuje mi to co bym chciał)

Potrzebuje konkretnych rozmiarów hebli w cywilnym b8 przód w wersji 1.8 i 3.2 

przód 314x25 - przód w 1.8  tył- ???   rozumiem że tam był jednotłok (jaki?)

wersja 3.2 

przód 320 x30      tył 300x12 - ?? rozumiem że też jednotłok

w pracy porównuje skutecznośc hamowania z rs4 b8 

Przód tarcza 365x34 mm tył 324x??  i tu moje pytanie :

tyły w rs4 jest mniejszy ale tam przychodzi tarcza pływająca na jednotłoku?? jednotłok rozumiem jest także w zacisku tył w s4 (330)

Edytowane przez dydek1

Opublikowano

Czy ktoś zna rozmiar splina do odkrecenia poduszki pod silnikiem ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Gniady napisał:

Czy ktoś zna rozmiar splina do odkrecenia poduszki pod silnikiem ?

M10 albo M12 nie pamietam

Opublikowano

Cześć Panowie

Zastanawiam się nad S4 B8.5 i mam pytanie do Was. Jakieś wady ten silnik posiada albo na co zwrócić uwagę od razu po kupnie? Trochę poczytałem o tym silniku, ale za dużo info nie ma.

Opublikowano
8 godzin temu, MarcinL napisał:

Cześć Panowie

Zastanawiam się nad S4 B8.5 i mam pytanie do Was. Jakieś wady ten silnik posiada albo na co zwrócić uwagę od razu po kupnie? Trochę poczytałem o tym silniku, ale za dużo info nie ma.

Ile chcesz wydać kasy ?

Opublikowano
4 minuty temu, Dev napisał:

Ile chcesz wydać kasy ?

Jeszcze nie myślałem konkretnie, ale przeglądałem oferty all/oto, to większość jest USA. Zastanawiam się czy może nie warto sobie czegoś ściągnąć przy pomocy kogoś ogarniętego.

Opublikowano
2 godziny temu, MarcinL napisał:

Jeszcze nie myślałem konkretnie, ale przeglądałem oferty all/oto, to większość jest USA. Zastanawiam się czy może nie warto sobie czegoś ściągnąć przy pomocy kogoś ogarniętego.

Jak masz jakiegoś upatrzonego to mogę go sciągnąć

Opublikowano

siema wszystkim  :) zmiana auta no to trzeba się tutaj przywitać :)

Opublikowano
1 godzinę temu, lukas231 napisał:

siema wszystkim  :) zmiana auta no to trzeba się tutaj przywitać :)

Jaki model ? :eusathink: