Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, lukas231 napisał:

no i git :)

tylko ze ten hamer jest z Lubina z tego co widzę w profilu, trochę za  daleko. ktoś coś koło Częstochowy? Katowic?

Dokładnie to 42-350 Koziegłowy

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma ktoś może do sprzedania zderzak przód  lift s line lub competition 

Opublikowano

Panowie czy belki dachowe pod boxa będą pasować z Q5 do B8 ? chodzi mi o mocowanie bo wydaje mi się relingi są takie same , tylko tez co z długością ? 

Opublikowano

A4 B8.5

Ważna dla mnie karteczka najprawdopodobniej wsunęła się w szczelinę między popielniczką a panelem klimatyzacji.

Jak tam się dostać i ją wyciągnąć? (niestety nie mam wyjmaków, odjechały parę lat temu z poprzednim A4)

Opublikowano
16 minut temu, AndyN napisał:

A4 B8.5

Ważna dla mnie karteczka najprawdopodobniej wsunęła się w szczelinę między popielniczką a panelem klimatyzacji.

Jak tam się dostać i ją wyciągnąć? (niestety nie mam wyjmaków, odjechały parę lat temu z poprzednim A4)

Panel klimy wyjmuje się ciągnąc go do wnętrza, jest na wcisk, nie trzeba nic dodatkowo rozbierać.

Opublikowano

Dzięki :)

Opublikowano

Znalazła by się w grupie osoba z północno-wschodniej W-wy, która przekodowała by mi nieodpłatnie jedną rzecz w B8.5? (podjadę we wskazane miejsce). Chodzi o zmianę wskazań spalania chwilowego i średniego z galonów na litry.

Resztę sobie sam przekonuję gdy tylko dostanę kabel, który jest już w trakcie dostawy. Ale te wskazania chciałbym zmienić już teraz

Opublikowano
7 godzin temu, karolek_ust napisał:

Panowie czy belki dachowe pod boxa będą pasować z Q5 do B8 ? chodzi mi o mocowanie bo wydaje mi się relingi są takie same , tylko tez co z długością ? 

Duzo szersze , nie pasuje.

Opublikowano
32 minuty temu, AndyN napisał:

Znalazła by się w grupie osoba z północno-wschodniej W-wy, która przekodowała by mi nieodpłatnie jedną rzecz w B8.5? (podjadę we wskazane miejsce). Chodzi o zmianę wskazań spalania chwilowego i średniego z galonów na litry.

Resztę sobie sam przekonuję gdy tylko dostanę kabel, który jest już w trakcie dostawy. Ale te wskazania chciałbym zmienić już teraz

sam to ogarniesz z poziomu ustawień auta w mmi

Opublikowano

A gdzie dokładnie? (mam audi concert+B&O)

--------------------------

Edit: Bo jeżeli to chodzi o CAR->SETUP->SETTINGS to

* distance - km

* speed - km/h

* temperature - st. C

* pressure - bar

Edytowane przez AndyN

Opublikowano
16 godzin temu, MaciekPL napisał:

Duzo szersze , nie pasuje.

Nie tak dużo kilka cm. Ale dostałem do b8 tak bym wziął oem z Q5 zdjal mocowanie i skrócił Alu belkę o te kilka cm he

Opublikowano

IMG-20200611-WA0031.jpg

Opublikowano

Ma koś może taki kabelek na zbyciu? od sterownika do żarnika D3S 

kab-żar.png

Opublikowano

Panowie szukam przycisków multifunkcji do kierownicy a4 z obsługą łopatek albo chociaż nr pod jakim szukać ? 

Opublikowano
11 minut temu, szafa napisał:

Panowie szukam przycisków multifunkcji do kierownicy a4 z obsługą łopatek albo chociaż nr pod jakim szukać ? 

Poszukaj pod a4

te są pod łopaty z a6

199,65 zł | OEM wielofunkcyjne przyciski na kierownicy MFSW przycisk przełącznika dla AUDI A3 S3 Q3 Q5 A4L
https://a.aliexpress.com/_dXS6end

Opublikowano
3 godziny temu, szafa napisał:

4LQ951523D 

A4 pod łopatki 

Opublikowano

Pany wyciągał ktoś szyby z drzwi przednich? Czy zabieg wygląda jakoś podobnie jak w B6, że trzeba demontować całą ramke razem z szybą , czy w B8 już szyba wychodzi osobno? :eusathink:

Opublikowano
59 minut temu, KoJ@K napisał:

Pany wyciągał ktoś szyby z drzwi przednich? Czy zabieg wygląda jakoś podobnie jak w B6, że trzeba demontować całą ramke razem z szybą , czy w B8 już szyba wychodzi osobno? :eusathink:

Takie coś znalazłem, etykietę wysłałem na maila.

SZYBA.pdf

Opublikowano

Chłopaki pomożecie? Dokładam tempomat do swojego B8 z 2012r. Wszystko według instrukcji z forum niestety mam błąd i nie chodzi wspomaganie kierownicy.Wymienilem całość wraz z taśmą więc robię też kalibracje czujnika skrętu ,tam nie ma błędu. Ale błąd pojawił się w wspomaganiu . Co robię źle lub o czym zapomniałem?20200613_142919.jpg

20200613_135008.jpg

Opublikowano

Dobra dzięki, szyby już dawno opanowane :whistling:

20200613_101629.jpg