Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak wyciągnąć środkowy pas z tylnej kanapy ?

edit:przez podłokietnik da sie dostać tylko trzeba wykręcić te osłony plastikowe i trochę tapicerki z haczyków zrzucić jak by ktoś nie wiedział :) 

Edytowane przez Leszczonka

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam ma ktoś komplet foteli do sprzedania bo kolega szuka

Opublikowano

Panowie potrzeba blendy w deskę,małe blendy przednie trójkątów i blendy tył boczków bang&olufsen,ktoś cos ma?:)

Opublikowano
21 minut temu, Leszczonka napisał:

Panowie potrzeba blendy w deskę,małe blendy przednie trójkątów i blendy tył boczków bang&olufsen,ktoś cos ma?:)

Od Q5 pasują w deskę 

Opublikowano

Panowie, tak na szybko, bo podobnych tematów jest masa - ile dmuchnąć w koło 235/35 R19? Felga 8.5 cala jakby co...

Opublikowano

2.5 Atm

Opublikowano

Cześć. Dwa pytania mam, może ktoś podpowie. Po pierwsze, muszę wymienić znajomej podnośnik szyby w A6 C7 (z przodu), dużo z tym roboty? Pytam bo jeszcze tego nie robiłem. A druga sprawa, jak sprawdzić aktywny tłumik bez podłączania do auta? Czy podłączenie jakiegoś źródła dźwięku da radę? To w sumie jest rodzaj głośnika. 

Opublikowano

Panowie mam już skompletowane prawie wszystko do dołożenia czujników parkowania na przód, ale brakuje mi właśnie 4 szt czujników oraz koszyczków? Czy doradzi ktoś jakie konkretnie kupić czujniki? Używki czy jakieś nowe w zamienniku? Koszyczków od czego szukać?

Opublikowano
29 minut temu, bodas napisał:

Panowie mam już skompletowane prawie wszystko do dołożenia czujników parkowania na przód, ale brakuje mi właśnie 4 szt czujników oraz koszyczków? Czy doradzi ktoś jakie konkretnie kupić czujniki? Używki czy jakieś nowe w zamienniku? Koszyczków od czego szukać?

Mam koszyki w grill jakbyś chciał i z tylnego zderzaka tez mam jak pasują na przod 

Opublikowano

Ja mam czujniki z tylnego zderzaka z lifta (jak pasują)

Opublikowano

Czy ktoś z użytkowników  W wolnej chwil mógłby mi zmierzyć wysokość swoje a4 na ori sprintach i amorkach s-line ? chciałbym sprawdzić jaka różnica jest po między s-line a allroad. :hi: 

Opublikowano
12 godzin temu, Norbas napisał:

Czy ktoś z użytkowników  W wolnej chwil mógłby mi zmierzyć wysokość swoje a4 na ori sprintach i amorkach s-line ? chciałbym sprawdzić jaka różnica jest po między s-line a allroad. :hi: 

Poprzednia A4 B8 S-line  2010r 67cm A teraz mam B8 S-line lift z 2012r i stoi 2cm wyżej. Co ciekawe obie na tych samych kołach 19/35/255 

Opublikowano
8 godzin temu, tommy24 napisał:

Poprzednia A4 B8 S-line  2010r 67cm A teraz mam B8 S-line lift z 2012r i stoi 2cm wyżej. Co ciekawe obie na tych samych kołach 19/35/255 

Dzięki wielkie dobry człowieku ? 

2 centy to spora różnica 

Opublikowano
9 godzin temu, tommy24 napisał:

Sprawdź czy masz 1bv , to ze jest sline wewnętrzny i zewnętrzny nie oznacza ze zawieszenie musi być. Może być 1be i stąd ta różnica między poprzednią.

Opublikowano
11 godzin temu, tommy24 napisał:

Polift jest wyższy niż przedlift tak mi się wydaje. 

Opublikowano
17 godzin temu, MaciekPL napisał:

Sprawdź czy masz 1bv , to ze jest sline wewnętrzny i zewnętrzny nie oznacza ze zawieszenie musi być. Może być 1be i stąd ta różnica między poprzednią.

Czyli może być tak że będzie S-line zew i wew A zawiecha zwykła ? W przyszłą sobotę sprawa będzie załatwiona tak czy siak ?

20200604_185503.jpg

Opublikowano

siema pany :) jest tu ktoś ze śląska, co by mi wgrał język pl do mmi 3g i ją przy okazji zaktualizował?

Opublikowano
9 minut temu, lukas231 napisał:

siema pany :) jest tu ktoś ze śląska, co by mi wgrał język pl do mmi 3g i ją przy okazji zaktualizował?

Hamer  :hi:

Opublikowano

no i git :)

tylko ze ten hamer jest z Lubina z tego co widzę w profilu, trochę za  daleko. ktoś coś koło Częstochowy? Katowic?

Edytowane przez lukas231

Opublikowano