Dev Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Ktoś szuka gwintu do B8 ? Mam zdrowe KW
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Tak, ale miałem fabrycznie ledy U mnie idzie tylko po jednym dodatkowym kabelku między lampą klapy a błotnika (kierunkowskaz). No, a jak zmieniasz ze zwykłych, to ciągniesz kabelek do postoju. Czyli podobnie. ?
amaradaar Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 i wiązka idzie koło zawiasu klapy przecie Panie K... a wręcz nawet w zawiasie
LukiKRK Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Ktoś szuka gwintu do B8 ? Mam zdrowe KW Ktora wersja? Jak bardzo to twarde w porównaniu do prokita i jaki zakres regulacji? PozdroTapniete z SGS7
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Założyłem dzisiaj na próbę, niedawno kupiony, bagażnik dachowy, czy jak to się nazywa - te same poprzeczki. Ori Audi. Czy to normalne, że one tak hałasują?
LukiKRK Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Założyłem dzisiaj na próbę, niedawno kupiony, bagażnik dachowy, czy jak to się nazywa - te same poprzeczki. Ori Audi. Czy to normalne, że one tak hałasują?Nie. Po poprawnym montazu zadnych dzwiekow to nie wydaje. No moze lekki swist jak masz szyberdach i lecisz 200...Tapniete z SGS7
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 To nie wiem co jest z tym nie tak. Przy stówie wyje jak startujący Boeing.
LukiKRK Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Odkrec i przykrec jeszcze raz sprawdzajac czy wszystkie bolce dobrze weszly w otwory w relingach. Nie masz na nich jeszcze nic w sensie np boxa? Tapniete z SGS7 Edytowane 20 Września 2016 przez LukiKRK
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Niby weszły, nic tak jeszcze nie mam.
LukiKRK Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 A zaczepy z przodu? Moze ktorys odsloczyl z relingu i dzwoni... nowki te belki? Tapniete z SGS7 Zreszta piszesz ze wyje a nie dzwoni to chyba od pedu powietrza jednak... jaki symbol tych belek? Tapniete z SGS7
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Używane. 8K9 071 151. Szumią jak cholera.
LukiKRK Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Gumki zalozone te z gory? Bez.nich troche glosniej bo sa zawirowania powietrza... Przod na przod a tyl na tyl zalozony? Wiecej pomysłów nie mam... wlacz glosniej muzyke Tapniete z SGS7
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Nie wiem jakie gumki. Jutro to zdejme i obejrze. Zresztą tak naprawde, to nie bardzo ich potrzebuję, a od czasu do czasu to jakoś te szumy przeżyje.
LukiKRK Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Te gumki ktore wsadza sie w rowki belek z gory a na tym kladzie dopiero boxa. Gumki wyciszaja kontakt boxa z belkami Sa na zdjęciach na googlu... Tapniete z SGS7
Hohe Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 A tak, te są. Ja myślę, że to raczej te mocowania niż same poprzeczki.
sowiq Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Ja na zimę kupiłem jakieś tanie belki bazowe. Założyłem je i od razu boksa na górę. Pierwsza przejażdżka i świszcze jak cholera. Zacząłem zatykać otwory, zaklejać taśmą wszystko, co się dało. Zwaliłem boksa - to samo. Po 2 godzinach cudowania doszedłem dopiero, że nie założyłem 2 uszczelek gumowych i z otworów montażowych zrobił się gwizdek. (A w instrukcji pisali, żeby założyć te gumki, bo będzie świszczało. Ale kto by czytał instrukcje ) @Hohe, weź taśmę klejącą i spróbuj pozaklejać jakieś dziurki. Może nie dostałeś jakiegoś elementu wyciszającego...
Hohe Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Ja na zimę kupiłem jakieś tanie belki bazowe. Założyłem je i od razu boksa na górę. Pierwsza przejażdżka i świszcze jak cholera. Zacząłem zatykać otwory, zaklejać taśmą wszystko, co się dało. Zwaliłem boksa - to samo. Po 2 godzinach cudowania doszedłem dopiero, że nie założyłem 2 uszczelek gumowych i z otworów montażowych zrobił się gwizdek. (A w instrukcji pisali, żeby założyć te gumki, bo będzie świszczało. Ale kto by czytał instrukcje ) @Hohe, weź taśmę klejącą i spróbuj pozaklejać jakieś dziurki. Może nie dostałeś jakiegoś elementu wyciszającego... Tak zrobię, dzięki. A w temacie czytania instrukcji, to kupiłem sobie kiedyś nową kosiarkę i udało mi się skosić cały trawnik wkoło domu zanim się zatrzymała. Wtedy przeczytałem w instrukcji, że sprzedają je bez oleju i trzeba sobie zalać samemu. ?
Dev Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Ktoś szuka gwintu do B8 ? Mam zdrowe KW Ktora wersja? Jak bardzo to twarde w porównaniu do prokita i jaki zakres regulacji? PozdroTapniete z SGS7 http://www.olx.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-kw-do-audi-a4-b8-lub-a5-CID5-IDhBIJj.html#5ec28aedd0 na cene nie patrz, jest do sporej negocjacji sprawdzałem u dealera KW ten zestaw, kosztuje 5500
Wandej Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Siemka. Pany motor 3.2 FSI w B8. Miał ktoś styczność? Jakieś wady?
Rekomendowane odpowiedzi