Hohe Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 E10 to etanol, pewnie pod zły dystrybutor podjechał. ?
mateusz16 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Czy te rotory są oryginalne? Coś dziwny kolor mają... http://allegro.pl/audi-19-rs5-felgi-audi-rs4-rs6-rs7-oryginal-i5673193306.html#thumb/1
LukiKRK Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) Czy te rotory są oryginalne? Coś dziwny kolor mają... http://allegro.pl/audi-19-rs5-felgi-audi-rs4-rs6-rs7-oryginal-i5673193306.html#thumb/1 Ori sa ale sa tez malowane czyli naprawiane...Tapniete z SGS7 Edytowane 3 Października 2016 przez LukiKRK
jozek726 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 ok ale co nam mówi ta ikona z dopiskiem e10 ? to pewnie numer drogi
KaMjEd Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 ok ale co nam mówi ta ikona z dopiskiem e10 ? to pewnie numer drogi E10 to benzyna z 10-procentową domieszką bioetanolu
Netfcher Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 to d*pa bo wrc ma diesla Ja tam kiedys widzialem u niego w garazu V10...
amaradaar Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Hehe a czego u Grzesia nie bylo w garażuuu :D
leewang Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Koledzy dziś rano zauważyłem że po zamknieciu auta nadal gra radio i świeci się licznik, czy to stacyjka jest do wymiany? Czy gdzieś indziej szukać problemu?
skotmen Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Koledzy dziś rano zauważyłem że po zamknieciu auta nadal gra radio i świeci się licznik, czy to stacyjka jest do wymiany? Czy gdzieś indziej szukać problemu?W tamtym tygodniu zdarzyło mi się też tak pierwszy raz Włożyłem kluczyk jeszcze raz i wyciągłem i jest ok ale też nie wiem co się stało
leewang Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Koledzy dziś rano zauważyłem że po zamknieciu auta nadal gra radio i świeci się licznik, czy to stacyjka jest do wymiany? Czy gdzieś indziej szukać problemu?W tamtym tygodniu zdarzyło mi się też tak pierwszy razWłożyłem kluczyk jeszcze raz i wyciągłem i jest ok ale też nie wiem co się stało U mnie też pierwszy raz, wyczytałem na forum Audi że to przez mikrostyki w stacyjce, ale czy w A4 może być to samo? Jak tak to spoko bo stacyjka nowa 260zł, wymienić można samemu i spokój. Ale nie wiem czy to to.
skotmen Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Koledzy dziś rano zauważyłem że po zamknieciu auta nadal gra radio i świeci się licznik, czy to stacyjka jest do wymiany? Czy gdzieś indziej szukać problemu?W tamtym tygodniu zdarzyło mi się też tak pierwszy razWłożyłem kluczyk jeszcze raz i wyciągłem i jest ok ale też nie wiem co się stało U mnie też pierwszy raz, wyczytałem na forum Audi że to przez mikrostyki w stacyjce, ale czy w A4 może być to samo? Jak tak to spoko bo stacyjka nowa 260zł, wymienić można samemu i spokój. Ale nie wiem czy to to. Jak by się sytuacja powtarzała to będzie trzeba wymienić
dareksu Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 chłopaki po ile chodzą lustra (10pin + 2 pin side assist)? znalazłem za 650 kpl i nie wiem czy to nie za dużo
komoornik Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Z wkładem fotochrom? Nowszy typ składany pod skosem? Obudowa w stanie takim, że nie trzeba lakierować?
dareksu Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Lift i obudowa pod kolor nadwozia ...tylko teraz odpisał że angole :-( czym róznią sie angole samym lustrem czy mechanizm jest inny /kąt pochylenia?
Hohe Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Z tego co wiem, to różnią się obudowami niestety. Inny kąt.
Kooga Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Ile zajmuje wymiana piasty na przodzie dla mechanika ktory wie co robi? Edytowane 4 Października 2016 przez Kooga
_Gabriel_ Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) max godzine, jak wszystkie sruby ladnie puszcza Edytowane 4 Października 2016 przez _Gabriel_
Rekomendowane odpowiedzi