wrclaguna Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Kodowanie jest ok tylko błedy komunikacyjne sa
Hohe Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja raczej celuje że coś jest źle zakodowane... W sumie to chyba dobrze mówisz. . . Ps. do pytającego. Co robiłeś? bo jak są problemy, o których piszesz, to rozumiem, że nie zmieniałeś żarnika. . . Nie kupiłem nowe lampy kompletne z całym osprzętem - wymieniałem zwykłe żarówki na neon ledy + sterownik mc9, jutro jadę do top auto szczecin,Teraz nie wiem czy fabrycznie są dwa czujniki poziomowania na wahaczu w zwklym avancie?, bo mam zamontowany jeden z tyłu http://www.aleautko.pl/ Fabrycznie są dwa, przód i tył.
ArkadiuS Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Pany, Jaka jest naturalna barwa bixenonu w polifcie? 4500k czy wiecej?
lcu Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja raczej celuje że coś jest źle zakodowane... W sumie to chyba dobrze mówisz. . . Ps. do pytającego. Co robiłeś? bo jak są problemy, o których piszesz, to rozumiem, że nie zmieniałeś żarnika. . . Nie kupiłem nowe lampy kompletne z całym osprzętem - wymieniałem zwykłe żarówki na neon ledy + sterownik mc9, jutro jadę do top auto szczecin,Teraz nie wiem czy fabrycznie są dwa czujniki poziomowania na wahaczu w zwklym avancie?, bo mam zamontowany jeden z tyłu http://www.aleautko.pl/ Fabrycznie są dwa, przód i tył. Tylko czemu nie mam żadnego błędu o czujniki - że jest uszkodzony lub coś:/
mlody020 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Tylko czemu nie mam żadnego błędu o czujniki - że jest uszkodzony lub coś Powiem Ci tak, nikt nie wie co tam dokładnie namotałeś przy tej przeróbce. . .Jak co podłączyłeś i gdzie. wg jakich schematów. Wiec skąd, można wiedzieć dlaczego nie ma błędów.... i poziomowania lamp
lcu Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Kable położone są według schematów fabrycznych, błąd wywalało jak nie było czujnika kiedy został zamontowany z tyłu błędu nie było, został tylko ten jeden o którym wcześniej pisałem. Wydaje mi się że mimo wszystko tutaj jest jeden czujnik a nie dwa, bo kolega z postu powyżej nie potwierdza tego na 100%
barca8585 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Mam ramki zegarów z polifta na mały ekran i duży navi jak cos
Góral65 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Kable położone są według schematów fabrycznych, błąd wywalało jak nie było czujnika kiedy został zamontowany z tyłu błędu nie było, został tylko ten jeden o którym wcześniej pisałem. Wydaje mi się że mimo wszystko tutaj jest jeden czujnik a nie dwa, bo kolega z postu powyżej nie potwierdza tego na 100% hmm. wg schematów sa dwa czujniki co już Ci pisałem to nie wiem z jakich schematów korzystałeś a w linku który mi przesłałeś było też opisane że ten nr błędu wywala jak jest uszkodzony przedni czujnik a Ty go nie masz
st4yKool Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 IC + turbo stage1 - jak zamawiacie u Perun'a to proponuje zamowienie zapisac na kamiennej plycie, zeby nie zapomnial ze mialo byc stage1.5... no ale jakos to jezdzi. wydech seria i dpf tez jest..
mlody020 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 IC + turbo stage1 - jak zamawiacie u Perun'a to proponuje zamowienie zapisac na kamiennej plycie, zeby nie zapomnial ze mialo byc stage1.5... no ale jakos to jezdzi. wydech seria i dpf tez jest.. heheh, jakos to jeździ.
Hohe Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wymieniał ktoś ostatnio płyn hamulcowy, ile kupić, żeby starczyło? I jaki polecacie? I nie piszcie, żebym sobie poszukał bo już było, bo i tak nic się tu nie dzieje ostatnio.
komoornik Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 1L ATE TYP 200 IC + turbo stage1 - jak zamawiacie u Perun'a to proponuje zamowienie zapisac na kamiennej plycie, zeby nie zapomnial ze mialo byc stage1.5... no ale jakos to jezdzi. wydech seria i dpf tez jest.. To z tym Stage 1.5, bez DPF i z custom wydechem ile powinno być?
st4yKool Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) 370-380... sprobuje cos nagrac z obecnego setup'u... 100-200 sie bardzo poprawilo... szkoda ze racelogic'a nie mam obecnie, ale Mikolaj juz tuz tuz Edytowane 1 Grudnia 2016 przez st4yKool
mlody020 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) 370-380... sprobuje cos nagrac z obecnego setup'u... 100-200 sie bardzo poprawilo... szkoda ze racelogic'a nie mam obecnie, ale Mikolaj juz tuz tuz Zalejesz lepsze paliwo i będzie 370 . . . Kurde, że ja nie mam u siebie tipa. . . na stronicu można pomarzyć o takich wykresach. Edytowane 1 Grudnia 2016 przez mlody020
st4yKool Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie wiem czy juz nie wzmacniaja tych s-tronicow.. zapytaj np. w teomotors poznan.. no i wiesz, auto wykresem nie jedzie.. byc moze w stronicu dobry soft z plaskim 600Nm tez zrobi robote..
witek1234 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam czy ktoś mógłby mi sprawdzić numer wtyczki tylnej lampy neon błotnik sedan
Love-AUDI Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 . Witam czy ktoś mógłby mi sprawdzić numer wtyczki tylnej lampy neon błotnik sedan 4H0973713C
Rekomendowane odpowiedzi