witek1234 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 . Witam czy ktoś mógłby mi sprawdzić numer wtyczki tylnej lampy neon błotnik sedan 4H0973713C dzięki śliczne
Hohe Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Czy ten się nada? http://www.adverts.ie/other/ate-super-blue-racing-brake-fluid-dot-4/9490409
komoornik Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 To to samo co TYP 200, tylko kolor inny. Cena wysoka.
frog125 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Orietuje się ktoś czy trzeba wymieniać slizgi w sedanie żeby zmienić zderzak na polifta . Czy pasuje bez problemu
Hohe Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 To to samo co TYP 200, tylko kolor inny. Cena wysoka. To najtańsze co znalazłem w okolicy. Grunt, że się nada. Ps. Gratuluje S-lina.
dobry1 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Orietuje się ktoś czy trzeba wymieniać slizgi w sedanie żeby zmienić zderzak na polifta . Czy pasuje bez problemu Slizgi zostają stare
witek1234 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Orietuje się ktoś czy trzeba wymieniać slizgi w sedanie żeby zmienić zderzak na polifta . Czy pasuje bez problemu Slizgi zostają stare w sedanie raczej te duże ślizgi do wymiany bynajmniej tak koledzy mówili co wymieniali jutro podam numery bo mam już je zakupione Edytowane 1 Grudnia 2016 przez witek1234
sikszak Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Panowie, wymienię sam w warunkach garażowych turbinę w CAGA? Nie mam kanału ale mam za to dobrze wyposażony garaż jeżeli chodzi o narzędzia.
witek1234 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Orietuje się ktoś czy trzeba wymieniać slizgi w sedanie żeby zmienić zderzak na polifta . Czy pasuje bez problemu Slizgi zostają stare 8K5 807 454 A ślizgi polift sedan 8K5 807 453 A ślizgi polift sedan Te małe są takie same temporary image hosting
JawoR36 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Panowie, wymienię sam w warunkach garażowych turbinę w CAGA? Nie mam kanału ale mam za to dobrze wyposażony garaż jeżeli chodzi o narzędzia. A na co Ci kanał, w razie co, po trzy bloczki z każdej strony pod próg i możesz się w ganianego pod autem bawić Niektórzy tu na forum bez kanału swapy silników robią
sikszak Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Panowie, wymienię sam w warunkach garażowych turbinę w CAGA? Nie mam kanału ale mam za to dobrze wyposażony garaż jeżeli chodzi o narzędzia. A na co Ci kanał, w razie co, po trzy bloczki z każdej strony pod próg i możesz się w ganianego pod autem bawić Niektórzy tu na forum bez kanału swapy silników robią bardziej chodzi mi o to czy trzeba coś odkręcać od spodu czy może wszystkie śruby dostanę "od góry"
amaradaar Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Moim zdaniem jedna za cholere nie pojdzie od gory no ale moze jak ktos rozkrecil turbo 223 razy to jak zna na pamiec Ale generalnie ja sam w garazu z tymże z kanałem wymienilem turbo wiec sie da
komoornik Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jakiś cichociemny klubowicz śmigał może dzisiaj białym sedanem na rejestracji WND po ul. Radzymińskiej? Coś słabo zakodowane LEDy z tyłu chyba, bo się przeciwmgielne zapala ze światłami stop
krystian3769 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Coś słabo zakodowane LEDy z tyłu chyba, bo się przeciwmgielne zapala ze światłami stopTaki sam przypadek widziałem jadąc wczoraj rano do pracy. Wyprzedzałem białego polifta w avancie na Gdańskich tablicach. Tylko jak hamował świeciły mu się same przeciwmgielne
komoornik Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) A tutaj, żeby było ciekawiej tylko po stronie kierowcy zapalało się przeciwmgielne - same stopy się świeciły (czyli po prostu mocniej diody). Za to na forum mamy takich speców, co chcą żeby przy zapalonych przeciwmgielnych świeciły się też stopy w klapie Edytowane 2 Grudnia 2016 przez komoornik
wrclaguna Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Panowie pytanie dla tych co maja POLIFTA po 2013 rokuPotrzebuje kodowanie ABS jaki macie chce cos uzupełnic na FORUM
lcu Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 W ABS, zauwazyłem też poziomowanie lamp :/
Piotr Czarnojan Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie Szuka Ktos dyfuzora Przed Lift Na 1wydech?
krystian3769 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mam do przygarniecia kratki nawiewu przed lift światło
Rekomendowane odpowiedzi