st4yKool Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Na tyl mozna dac troche wiecej.. ET29 tez sie chowa cale
TOM3K Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 może tak konkretnie ktoś podać jaki dystans na przód i jaki na tył to tych parametrów żeby było na równo z błotnikiem. Nie będę miał czasu żeby przymierzać. Dlatego potrzebował bym konkretne info
komoornik Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 2 godziny temu, marda16 napisał: Założyłem do bagażnika 2 lampki ledowe co przychodzą pod fotele bo mi zostały i coś słabo to świeci ,pod nogi wystarczają a tu nie za bardzo zakładał ktoś je do bagażnika ? Przecież one mają nawet inną wtyczkę? Ja wrzuciłem panel 8 x SMD 5050 i jest fajnie.
amaradaar Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, marda16 napisał: Założyłem do bagażnika 2 lampki ledowe co przychodzą pod fotele bo mi zostały i coś słabo to świeci ,pod nogi wystarczają a tu nie za bardzo zakładał ktoś je do bagażnika ? No przeciez one bardzo slabo swieca i przestrzen nog jest mala to jeszcze podswieca ale caly duzy bagaznik to nie ma sensu... jedyni modul smd jak mowi Kolega Komoornik Edytowane 5 Marca 2017 przez amaradaar
marda16 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 48 minut temu, komoornik napisał: Przecież one mają nawet inną wtyczkę? Ja wrzuciłem panel 8 x SMD 5050 i jest fajnie. wtyczki przerobiłem i teraz chyba znowu trzeba będzie wrócić do poprzednich wtyczek i coś inne założyć może podrzuć aukcję z twoimi lampkami ?
pajda Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Zamów u Tomnika i będziesz miał mega jasno Ja w od niego już w drugim aucie moduły led i jest miazga
marda16 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 sprzedaje komplety czy można wybrać u niego gdzie się potrzebuje ?
pajda Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 sprzedaje komplety czy można wybrać u niego gdzie się potrzebuje ?Wybierasz co chcesz [emoji6]
ArkadiuS Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 może tak konkretnie ktoś podać jaki dystans na przód i jaki na tył to tych parametrów żeby było na równo z błotnikiem. Nie będę miał czasu żeby przymierzać. Dlatego potrzebował bym konkretne infoPrzymierzalem felge z a5 et29 z opona 245/40 ale nie wyglądało to dobrze. Wiec na fele ori et47 dalem przod 14mm i na tyl 17mm.Poczytaj tutaj a na pewno wyciagniesz jakis wniosek https://a4-klub.pl/index.php?/topic/257198-Temat-odnośnie-kół-do-B8
st4yKool Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie, ktos jezdzi na Michelin Super Sport? Czy one tez świszczą tak kolo 150? Michelin PS4 mi tak robily.. przezyje wieksze spalanie, jezeli Super Sport beda cichsze...
Wandej Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie macie może nr cześi filterka odmy do 2.7TDI CAMA? Byłbym wdzięczny
turzol Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Pany ile trzeba liczyć na gotowo zrobienie frontu na polift z bixem skrętnym? Na gotowo mam na myśli blachy + lampy + drobnica z ASO + kodowanie i montaż. Edytowane 6 Marca 2017 przez turzol
Dikson Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 2 godziny temu, turzol napisał: Pany ile trzeba liczyć na gotowo zrobienie frontu na polift z bixem skrętnym? Na gotowo mam na myśli blachy + lampy + drobnica z ASO + kodowanie i montaż. Wszystko zależy od tego za ile kupisz części. Mnie wszystko z bixem nie skretnym( podobno jest problem ze skrętnym aby to działało dobrze) kosztowało ok 10 tys. Blacharkę malowałem, trafić w kolor cieżko. Zawartość dodana 15 minutes later Dnia 3.03.2017 o 07:22, ArkadiuS napisał: Szukam kratki do spojlera tyl sline polift avant. Ktos cos? Kup w serwisie, taniej jak na aukcjach. nr kratki na podwójna rurę strona lewa 8k0807833A - 227zl brutto ASO
skotmen Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Hej Panny potrzebuje konkretnej odpowiedzi czy felgi 19"et26 8j wejdą do b8
marcin_o23 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 moim zdaniem będą wystawać przy standardowym rozmiarze opony
ArkadiuS Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Koledzy, na jakim rysunku w ETKA znajde elementy haka holowniczego?
skotmen Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Godzinę temu, marcin_o23 napisał: moim zdaniem będą wystawać przy standardowym rozmiarze opony Właśnie chyba nie powinny bo jak przy 29j i 8,5" są na równo z błotnikiem to przy 8" powinny być ok. Sam już nie wiem
SpierfolES Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Powiedzcie mi czy dokładka od allroada b8 lift przedluft czyms się różnią bo chciałbym zamontować do zderzaka sline czy bedzie pasować w jakikolwiek z nich pozdrawiam
Hohe Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 47 minut temu, SpierfolES napisał: Powiedzcie mi czy dokładka od allroada b8 lift przedluft czyms się różnią bo chciałbym zamontować do zderzaka sline czy bedzie pasować w jakikolwiek z nich pozdrawiam ,.? Proszę.
SpierfolES Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Dokladka z allroad do b8 czy podejdzie i jeśli tak to do jakiego zderzaka
Rekomendowane odpowiedzi