Love-AUDI Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Godzinę temu, komoornik napisał: Czy dużą kratkę (maskownicę) na środku deski (na podszybiu) można zdemontować od zewnątrz? Da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Panowie panel klimatyzacji polift do przedlifta jaki pasuje ? klima 3strefy. Z jakąś konkretną końcówką trzeba szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody020 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 3 godziny temu, Gibons napisał: Panowie panel klimatyzacji polift do przedlifta jaki pasuje ? klima 3strefy. Z jakąś konkretną końcówką trzeba szukać ? Już rezanie nowej furki. . . Z tego co kojarzę, to każdy pasuje (od A4, A5 i Q5) no i ważne żebyś miał tak samo wyposażony w sensie ilości funkcyjnych przycisków. Jeden z allegero w dobrej cenie: http://allegro.pl/panel-klimatyzacji-8k1820043n-audi-a4-b8-a5-q5-i6792343404.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Właśnie wstępnie ustaliłem że nie każdy pasuje stąd pytanie. Jesteś pewien że każdy ? 450zł to dobra cena powiadasz ? myślę że taniej kupię nie z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ale żeby w przedlifcie działał,trzeba ściągnąć ochronę komponentu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 zawsze trzeba ściągać cp, cena 450 za legalny klimatronik z lifta to chyba okazyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wrc ostatnio miał za tyle z już ściągniętym...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody020 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 10 minut temu, Gibons napisał: Właśnie wstępnie ustaliłem że nie każdy pasuje stąd pytanie. Jesteś pewien że każdy ? 450zł to dobra cena powiadasz ? myślę że taniej kupię nie z allegro Hmmm, zabiłeś mi gwoździa. . . wydaje mi się, że pasuje każdy . . . ale ręki nie dam sobie obciąć , wieczorem zobaczę w elsie co tam ciekawego napisane. Ciężko wyrwać taniej niż za 400 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 ściąganie cp to przypisanie swojego vinu do części, nie można sprzedać części ze ściągniętym cp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody020 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 3 minuty temu, Tomeks napisał: Wrc ostatnio miał za tyle z już ściągniętym... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak ze ściągniętym . . . Da się bez autac CP zdjąć. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Online...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 eeee..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Pytanie z innej beczki czy każdy zadziała z 3G+ ? ale chyba to nie ma nic do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Miałem dwa klimatroniki z POLIFT ale juz dawno zostały załozone do aut Oczywiscie trzeba tez doliczyc $ za CP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 4 minuty temu, wrclaguna napisał: Miałem dwa klimatroniki z POLIFT ale juz dawno zostały załozone do aut Oczywiscie trzeba tez doliczyc $ za CP Faktycznie każdy jeden pasuje ? czy jakiś konkretny trzeba ustrzelić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czy kazdy pasuje to nie wiem Ale gateway bedzie za słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Gateway chyba będzie dobry bo w aucie jest 3G+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TmZ Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Panowie szybkie pytanko. Z tego co się orientuję, to maska w RS4 B8 jest aluminiowa. A jak wygląda sprawa z S4 B8 (przedlift)? Też aluminium czy niestety nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumberjack Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Panowie czy grille w przedlifcie i w a5 są takie same? Bo jak przeglądam po aukcjach to czasami handlarze piszą ze pasuje i do tego i do tego, to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 10 minut temu, lumberjack napisał: Panowie czy grille w przedlifcie i w a5 są takie same? Bo jak przeglądam po aukcjach to czasami handlarze piszą ze pasuje i do tego i do tego, to prawda? https://www.audiworld.com/forums/a4-b8-platform-discussion-128/s5-grill-a4-will-fit-2780841/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi