Langista Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 9 godzin temu, ArkadiuS napisał: Koledzy, jechałem wczoraj za moim audi i musiałem włączyć obieg wewnętrzny ze względu na dość intensywnie śmierdzące spaliny z audi (nigdy wcześniej nie spotkałem się z tą sytuacją). Po wjechaniu do garażu podziemnego zapach spalin był mocno odczuwalny. Co może być przyczyną takiego stanu? Oceń stan plecionki pod maską 5 godzin temu, Pawel88ST napisał: Nie, nie ma zdjęcia b8 na takich felgach, chyba masz mnie za idiotę myśląc że nie sprawdziłem google w pierwszej kolejności.... sprawdziłem też mobile.de itp, takie felgi ma D4NTE ale w graficie.... interesują mnie w kolorze srebrnym https://archiwum.allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-avant-kombi-quattro-panorama-s-line-i6892176147.html Dosłownie pierwszy rząd zdjęć, który był zasłonięty, na kompie pewnie był to drugi, odsłonięty rząd zdjęć.
Hohe Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 4 godziny temu, Langista napisał: Oceń stan plecionki pod maską https://archiwum.allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-avant-kombi-quattro-panorama-s-line-i6892176147.html Dosłownie pierwszy rząd zdjęć, który był zasłonięty, na kompie pewnie był to drugi, odsłonięty rząd zdjęć. Weź pod uwagę to że google może, i wyświetla każdemu inne wyniki. Ma na to wpływ wiele czynników.
Pawel88ST Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 14 godzin temu, Langista napisał: Oceń stan plecionki pod maską https://archiwum.allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-avant-kombi-quattro-panorama-s-line-i6892176147.html Dosłownie pierwszy rząd zdjęć, który był zasłonięty, na kompie pewnie był to drugi, odsłonięty rząd zdjęć. To nie te felgi....... przyjrzyj się dobrze :) te o które mi chodzi są b9
MaciekPL Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Miał ktoś do czynienia z zaschnietym gipsem w aucie? Jak można to usunąć najlepiej i najszybciej? Niby miałem całe auto ogarnąć, przed końcem pracy dowiedziałem się że ten gips ma zostać i lekko odkurzyc tylko bo komuś się coś pomyliło. Na wszelki wypadek gdybym miał to robić może ktoś by coś podpowiedzial. Niemieckie perełki ?
Maciejppl Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 1 godzinę temu, MaciekPL napisał: Miał ktoś do czynienia z zaschnietym gipsem w aucie? Jak można to usunąć najlepiej i najszybciej? Niby miałem całe auto ogarnąć, przed końcem pracy dowiedziałem się że ten gips ma zostać i lekko odkurzyc tylko bo komuś się coś pomyliło. Na wszelki wypadek gdybym miał to robić może ktoś by coś podpowiedzial. Niemieckie perełki ? Możesz tym spróbować
MaciekPL Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Tutaj w Niemczech nie kupię tego niestety. Nie wiem jak można tak auto uwalic, deska rozdzielcza cała zielona od mchu czy czegoś.
Langista Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 23 godziny temu, Pawel88ST napisał: To nie te felgi....... przyjrzyj się dobrze te o które mi chodzi są b9
MaciekPL Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 3 godziny temu, dareksu napisał: zrób gładź na całej podłodze ? Najprościej by było haha. Może ktoś chętny na nowy grill ala rs4 do przedlifta. Czarny mat, kupiłem kolezce z pracy w ramach podziękowania. On nie zakłada , planuje auto sprzedać i oddał mi go. Jak coś to priv
Kodzak33 Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) W dniu 22.11.2018 o 20:25, MaciekPL napisał: Miał ktoś do czynienia z zaschnietym gipsem w aucie? Jak można to usunąć najlepiej i najszybciej? Niby miałem całe auto ogarnąć, przed końcem pracy dowiedziałem się że ten gips ma zostać i lekko odkurzyc tylko bo komuś się coś pomyliło. Na wszelki wypadek gdybym miał to robić może ktoś by coś podpowiedzial. Niemieckie perełki ? Namocz wodą i trzyj powinno zejść a wcześniej papierem zdrap ile się da Edytowane 23 Listopada 2018 przez Kodzak33
Kodzak33 Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Wie ktoś jak wyłączyć zimna diagnozę żarówek w b8 przedlift?
Gawron97 Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 Koledzy, ślizga mi sie sprzęgło, ktos coś poleci lepszego od serii?
Langista Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 Ja bym po prostu wymienił.. od serii lepsze są tylko sprzęgła wyczynowe, co często wiąże się modami, bo nie do wszystkich pasuje p&p. Jaki masz budżet?
Gawron97 Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 Budżetu nie mam określonego, ale nie chce tez ładować kupe kasy w to. Ktoś oddawał do radzikowskiego czy innego magika zeby wzmocnić? Jakies opinie gdzie warto oddac?
nygus069 Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 W dziale zrób to sam masz instrukcję jak wyłączyc diagnoze żarówek.
Chuck Norris Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 Panowie, sprawa, która już trochę zaczęła mnie irytować, silnik 2.0tdi CAGB, auto nie dogrzewało się ewidentnie, wymieniłem termostat wraz z płynem chłodniczym. Auto dogrzewa się po ok 15km, czasem zaraz po dogrzaniu jak chwile postoi to temp. potrafi spaść poniżej 90 stopni. Wiem, że jest jeszcze jeden termostat ten malutki o nr 1j0 122 351, nie jest dostępny praktycznie nigdzie tam gdzie szukałem, jedynie w aso nie pytałem o niego, czy jest możliwe, że to on może być winny takiej sytuacji? Na kompie zero błędów, wszystko ok pokazuje, z góry dzięki
MaciekPL Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 1 minutę temu, Chuck Norris napisał: Panowie, sprawa, która już trochę zaczęła mnie irytować, silnik 2.0tdi CAGB, auto nie dogrzewało się ewidentnie, wymieniłem termostat wraz z płynem chłodniczym. Auto dogrzewa się po ok 15km, czasem zaraz po dogrzaniu jak chwile postoi to temp. potrafi spaść poniżej 90 stopni. Wiem, że jest jeszcze jeden termostat ten malutki o nr 1j0 122 351, nie jest dostępny praktycznie nigdzie tam gdzie szukałem, jedynie w aso nie pytałem o niego, czy jest możliwe, że to on może być winny takiej sytuacji? Na kompie zero błędów, wszystko ok pokazuje, z góry dzięki W 2.0tdi w b8 to chyba standard jest. Gdzieś temat nawet o tym byl dość długi.
Chuck Norris Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 A czy ktoś wymieniał ten drugi mały termostat o tych numerach co podałem 1j0 122 351 ? Mega mnie to irytuje, bo jak jadę to temperatura niby się podnosi do 90, nagrzewa się auto, ale chwilę mu odpuszczę to potrafi spaść... W starej b6 przy takiej samej pogodzie jak teraz mamy, wsiadam, robię 8km i mam na blacie 90 stopni, auto może stać potem odpalone pół dnia i wskazówka będzie stała jak widły w gnoju na 90
MaciekPL Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 Teraz, Chuck Norris napisał: A czy ktoś wymieniał ten drugi mały termostat o tych numerach co podałem 1j0 122 351 ? Mega mnie to irytuje, bo jak jadę to temperatura niby się podnosi do 90, nagrzewa się auto, ale chwilę mu odpuszczę to potrafi spaść... W starej b6 przy takiej samej pogodzie jak teraz mamy, wsiadam, robię 8km i mam na blacie 90 stopni, auto może stać potem odpalone pół dnia i wskazówka będzie stała jak widły w gnoju na 90 Dokładnie mega wkurzajace..
Góral65 Opublikowano 24 Listopada 2018 Opublikowano 24 Listopada 2018 2 godziny temu, Chuck Norris napisał: A czy ktoś wymieniał ten drugi mały termostat o tych numerach co podałem 1j0 122 351 ? Mega mnie to irytuje, bo jak jadę to temperatura niby się podnosi do 90, nagrzewa się auto, ale chwilę mu odpuszczę to potrafi spaść... W starej b6 przy takiej samej pogodzie jak teraz mamy, wsiadam, robię 8km i mam na blacie 90 stopni, auto może stać potem odpalone pół dnia i wskazówka będzie stała jak widły w gnoju na 90 Też miałem problem z temperaturą, wymieniłem za jednym razem obydwa, główny ewidentnie był wadliwy nie domykał się ten drugi mniejszy ciężko stwierdzić, ale teraz max do 10km przy obecnej temperaturze łapie mi 90'
Rekomendowane odpowiedzi