Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, WydRos napisał:

Trzeba 

format FAT32

Poważnie? Pierwsza co kupiłem to po prostu muzykę wgrałem i chodziła bez problemu 

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
10 minut temu, MaciekPL napisał:

Poważnie? Pierwsza co kupiłem to po prostu muzykę wgrałem i chodziła bez problemu 

Przeważnie są w tym formacie ale zdarzyło mi się ze nie były 

Opublikowano
46 minut temu, MaciekPL napisał:

Dokladnie, u mnie w aucie juz chyba 3 rozne karty byly i zadnego formata nigdy nie robilem

Opublikowano

Mam właśnie problem z jednostką Concert-a slot na karty SD po włożeniu karty nie zatrzaskuje karty i oczywiście brak komunikacji z nią.

Spotkał się ktoś z takim problemem? 

Jest to do naprawy? Czy trzeba się rozglądać za nową jednostką?

Opublikowano

Panowie, muszę wymienić przednie zwrotnice... kupiłbym używki, ale one zazwyczaj sprzedawane są w komplecie z górnymi wahaczami, które i tak muszę wyjąć bo nie chcę zakładać ich niewiadomego stanu. Żeby ograniczyć ryzyko ponownego uszkodzenia zwrotnic pomyślałem żeby je wymoczyć kilka dni w jakimś penetrującym preparacie żeby rozmiękczyć śniedź pomiędzy aluminiowym wahaczem a stalowym sworzniem i śrubą. Pytanie czy ktoś z Was pomagał sobie w jakiś sposób przy wyciąganiu górnych wahaczy i czy jakiś specyfik realnie ułatwi tą operację? Przechodził ktoś z Was przez to?

Opublikowano
11 minut temu, yanosho napisał:

Mam właśnie problem z jednostką Concert-a slot na karty SD po włożeniu karty nie zatrzaskuje karty i oczywiście brak komunikacji z nią.

Spotkał się ktoś z takim problemem? 

Jest to do naprawy? Czy trzeba się rozglądać za nową jednostką?

Nowe radio kupisz w dobrych pieniądzach, ale niestety będzie trzeba zdjąć ochronę. Ja bym rozebrał i zobaczył co się dzieje. Zawsze możesz kupić Anglika na dawcę części. 

Opublikowano
1 godzinę temu, luk330 napisał:

Panowie, muszę wymienić przednie zwrotnice... kupiłbym używki, ale one zazwyczaj sprzedawane są w komplecie z górnymi wahaczami, które i tak muszę wyjąć bo nie chcę zakładać ich niewiadomego stanu. Żeby ograniczyć ryzyko ponownego uszkodzenia zwrotnic pomyślałem żeby je wymoczyć kilka dni w jakimś penetrującym preparacie żeby rozmiękczyć śniedź pomiędzy aluminiowym wahaczem a stalowym sworzniem i śrubą. Pytanie czy ktoś z Was pomagał sobie w jakiś sposób przy wyciąganiu górnych wahaczy i czy jakiś specyfik realnie ułatwi tą operację? Przechodził ktoś z Was przez to?

Jaka kartę wciskasz i jak, nie widziałem jeszcze takiego problemu 

Opublikowano

No kartę wkładam taką jak wcześniej i na innej SD też próbowałem i nic wyskakuje

Opublikowano
2 godziny temu, luk330 napisał:

Mam zwrotnice razem z wahaczami

Opublikowano
W dniu 4.01.2019 o 11:36, Gibons napisał:

Kup lepsza żarówkę h7

No lepszą, ale jaką. . .

Opublikowano

Panowie szybkie pytanie. Czy wtyki 4B0 971 832 i 8E0 972 623 są zamienne? Pytam bo za cholerę nie mogę znaleźć tych drugich. 

Opublikowano

Do tej pierwszej znalazłem 8W0 971 832, do drugiej nic nie pokazuje.

Opublikowano
2 godziny temu, Góral65 napisał:

Do tej pierwszej znalazłem 8W0 971 832, do drugiej nic nie pokazuje.

To mają być wtyki do anten od Kessy. Możesz sprawdzić?

Opublikowano

Dobrze podałeś to 8E0 972 623

Opublikowano

Dzięki Panie Góral. Te pierwsze, według tego co wyguglałem, mają wbudowane piny i wystarczy włożyć przewód i zacisnąć pokrywkę. Sam się nacina. Ale to tylko moja teoria. ?

Poczekam, dojdą antenki to sprawdzę. Jestem na 90% przekonany, że one są zamienne. 

Opublikowano

Według etki te pierwsze to od głośników wysokotonowych, mogą być identyczne, ewentualnie będą mieć rowek w innym miejscu

Opublikowano

Siema mam problem z klimą wyskakuje i błąd V68 gdzie znajdę ten silniczek i jaki ma kolor audi a4 b8 2010r

Opublikowano
27 minut temu, mrarturko napisał:

Siema mam problem z klimą wyskakuje i błąd V68 gdzie znajdę ten silniczek i jaki ma kolor audi a4 b8 2010r

To powinno Ci pomóc 

V68.pdf

Opublikowano

Panowie, multifunkcja i airbag z a3ki pasuje też do a6 c7? 

Opublikowano
Godzinę temu, MaciekPL napisał:

Panowie, multifunkcja i airbag z a3ki pasuje też do a6 c7? 

Kierownica pasuje , multifunkcja pasuje a airbag nie - musi być z A4