grand116 Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane .
WydRos Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 10 minut temu, grand116 napisał: Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane . Odpowiednia wersja i przetestuj na odpowiednim porcie musi isc jeśli kabel jest ok
MaciekPL Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, corradoowner napisał: Dzięki, bardziej mi zależy na trójkątach, zaryzykuje Jedyne co pasuje to blendy w tylnych drzwiach. W przednich drzwiach, trójkąty i blendy nie pasują Edytowane 25 Marca 2019 przez MaciekPL
corradoowner Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 Godzinę temu, MaciekPL napisał: Jedyne co pasuje to blendy w tylnych drzwiach. W przednich drzwiach, trójkąty i blendy nie pasują Jesteś pewny? Miesiąc temu ktoś sprzedawał błędy b&o z a5 bo tylko przód pasował a tył nie. Pytam o a4 i a5 przed lift em. Mam okazję kupić kompletnego banga z a5 sportback łącznie z blendami, zależy mi najbardziej na trójkątach i blendach w podszybiu
Dev Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 Potrzebne zdrowe przednie lampy przeciwmgłowe do B8 przedlift, ma ktoś na sell ?
DareQ Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 12 godzin temu, grand116 napisał: Czy ktoś może ma pomysł dlaczego po zainstalowaniu vcds (chinczyk)ikonki są zablokowane . Odpowiedz masz na tym screenie Not plugged into Car! Podlacz do auta, zrob test i powinno smigac
Marcin Gugu33 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Czy mogę wykręcić/zdjąć wentyle bez ściągania opon a w środku są czujniki TPMS? Chodzi o piaskowanie bez ściągania opon, by nie oberwały czujniki od środka. A czy wentyl moge sam wykręcić czy tylko go zabezpieczyć czymś?
marcin_o23 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 16 godzin temu, corradoowner napisał: Dzięki, bardziej mi zależy na trójkątach, zaryzykuje trójkąty nie pasują
KoJ@K Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Nie dziaduj, tylko zdejmij te opony normalnie. Lub wykręć te czujniki całkiem, a nie wyklejanki...
Marcin Gugu33 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Nie dziaduje tylko po co, skoro do piachu idą i to nawet lepiej ze są pod oponą, a na wentyl dopasuje miedzianą rurkę, czy macie inny pomysl?
Hohe Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Pytanie do obeznanych. Ile może kosztować naprawa takiego czegoś? Pacjent A6 C7, blacha na drzwiach przecięta na wylot. Chodzi mi o szacunek - mniej więcej.
luk330 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 24 minuty temu, Marcin Gugu33 napisał: Nie dziaduje tylko po co, skoro do piachu idą i to nawet lepiej ze są pod oponą, a na wentyl dopasuje miedzianą rurkę, czy macie inny pomysl? Przecież wentyl to integralna część czujnika. Ta nakrętka, którą widzisz przy wentylu trzyma cały czujnk. Wystarczy ją odkręcić i wyjmujesz czujnik. Nie kumam czemu nie chcesz wyciągnąć tego wentyla i zdjąć opon. Twoje podejście to troche takie druciarstwo.
mariusz36 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 1 godzinę temu, Hohe napisał: Pytanie do obeznanych. Ile może kosztować naprawa takiego czegoś? Drzwi do malowania 700-800 zł.szt. W kolor 1000-1100 zł. - szukał bym w kolor . Zrobienie tego nadkola może do 400zł.Myślę że w 2500 / 2700 tyś powinieneś się zmieścić .
Hohe Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Dzięki. Na szczęście nie mój tylko sąsiadki. ?
KoJ@K Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Felgi idą do piachu - tym bardziej, nayebiesz piachu pod opony, nie wydmuchasz tego idealnie, a później nerwy, że kół nie idzie wyważyć, albo kierownicą trzęsie... no i po malowaniu felgi z gumami do pieca ... więcej bezsensownej kombinacji, zamiast poprostu zdjąć gumy i wykręcić czujki ... ogólnie to jaki jest powóď, że wolisz w gumie i z wentylem ?
Marcin Gugu33 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 3 minuty temu, KoJ@K napisał: Felgi idą do piachu - tym bardziej, nayebiesz piachu pod opony, nie wydmuchasz tego idealnie, a później nerwy, że kół nie idzie wyważyć, albo kierownicą trzęsie... no i po malowaniu felgi z gumami do pieca ... więcej bezsensownej kombinacji, zamiast poprostu zdjąć gumy i wykręcić czujki ... ogólnie to jaki jest powóď, że wolisz w gumie i z wentylem ? Gumy po piachu wylecą. Bez sensowna gadka, pytalem jak zabezpieczyć wentyl a dostałem komplementy. Dzieki!
KoJ@K Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Wykręć go poprostu i włóż tam śrube lub załóż zwykły wentyl.
grand116 Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 10 godzin temu, DareQ napisał: Odpowiedz masz na tym screenie Not plugged into Car! Podlacz do auta, zrob test i powinno smigac Bylem w aucie kabel swieci na zielono ale podczas testu nie wykrywa kabla . Zastanawia mnie dlaczego ikonki ikony w programie sa zablokowane? Ma ktoś pomysl co można jeszcze zrobić?
wikary Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Przy pierwszym odpaleniu programu z podłączonym kablem miałeś dostęp do internetu ? Edytowane 26 Marca 2019 przez wikary
chudineze Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Własnie miałem pisać o tym że miał podłączenie do neta i ściągnęło mu nowsze sterowniki. Teraz trzeba odinstalować sterowniki i program wyłączyć neta i od początku instalka. Potem w tej zakładce "Interfejs użytkownika .." wyłączyć aktualizację. Zrobić test i powinno śmigać.
Rekomendowane odpowiedzi