Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hiFajnie, że udało się sprzedać. Będzie cieszyła następnego właściciela)

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dev płakał jak sprzedawał. 😀

Opublikowano

Nie płakałem, ale bylo mi smutno.... ☹️

8 lat, zero awarii. Musiałem go sprzedać bo przez ostatnie 2 lata zrobił 103km, a w ostatni tydzień ponad 500 decayed.

Serb miał też niezły Eurotrip, z Zagrzebia poleciał do Oslo, z Oslo do Gdańska i dopiero pociągiem do Słupska.

Wyjechał ode mnie o 11tej a na miejscu był o 1 w nocy, przejechał w 14-nascie godzin 1752km. Ale to nie koniec przygody bo w Serbii nie chcieli mu go zarejestrować bo to wersja z USA, czepiają sie tam nawet pasów bezpieczeństwa czy mają homologacje.

Do tego jeszcze za wydanie dokumentu dopuszczającego auto do ruchu w Serbii chcieli 1800€, złodzieje yebani, mimo ze audi jezdzilo 8 lat w Unii Europejskiej.

Pojechałem na stację diagnostyczna i wydali mi wszystkie dokumenty z pierwszego przegladu od ręki i za darmo. Serb o mało nie zesrał sie w gacie ze szczęścia bo nie przypuszczał ze beda takie jaja z rejestracją auta. A co ciekawe odezwał sie do mnie juz ponad rok temu ale go olałem bo powiedział ze ma taką eske ale starsza i gorzej wyposażona i jak ja sprzeda do o ile bedzie moja to ja weźmie. No i sie odezwał.wiec sprawę potraktowałem poważnie i zrobiłem caly serwis, wszystkie filtry plyny oleje świece, paski, odma, zaworki pod odmą drążek kierowniczy od magla, delikatnie też "liznąłem" tarcze hamulcowe

Odbierał auto bez zadnej inwestycji pozakupowej, dostał auto tak jak ja chciałbym kupić. Jeszcze wczoraj mi napisał ze nie spodziewał sie ze auto jest w tak dobrej kondycji, zadnych wycieków, rdzy czy innej korozji i ze jest warte każdego wydanego ojro decayed

Opublikowano

No i tak powinno być. Też mam nawet bardzo dobry kontakt ze wszystkimi właścicielami, którzy kupili ode mnie auta. Czasami przyjeżdżają nawet zdiagnozować jakieś małostki, czy coś dokodować. Nie ma nic gorszego niż nieuczciwość przy sprzedaży aut. Byle opchnąć i mieć spokój. Szacun za takie postępowanie👍

Opublikowano

Cześć.

Panowie, kolega ma s4 b8 przedlift i nie odpala. 0 błędów na kompie, jedynie świeci EPC..

Ktoś może się orientuje co może być?

Aha, stał teraz chyba 2 miesiące, ale pod dachem. Także zalanie czegoś odpada, gryzoni też nie widać (i nie czuć) pod maską. Aku zmienione, nawet bateria w pilocie.

Po wciśnięciu kluczyka słychać pompe paliwa i przekaźnik pod maską.

Opublikowano

Nie wpadliście na pomysł podpiąć pod kompa i wykonać pełny auto-scan? Nie mając nic w ręku można sobie wróżyć...

Opublikowano
8 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Nie wpadliście na pomysł podpiąć pod kompa i wykonać pełny auto-scan? Nie mając nic w ręku można sobie wróżyć...

Poszedł pełny scan😉

Tak jak pisałem, PRAWIE 0 błędów. Był z lampą jedunie, ale to świeciło już długo. Poziomowanie.

Opublikowano
3 minuty temu, Adam87 napisał(a):

Poszedł pełny scan

Gdzie jest?

Opublikowano

Już nie wróci🤣

Nie no na poważnie, pełny scan wykonany.

Opublikowano

Wklej tutaj w wiadomości.

Opublikowano

Obstawiam , że cewka albo świeca.

EPC oznacza , że coś z elektryką przy silniku...

Opublikowano

Gdyby ktoś szukał to mam jeszcze do sprzedania A4 B8 2.0tfsi 08.2015r 4x4 8-biegowy, USA

65000km oryginalnego nalotu

Foty wyślę na WhatsAppa