Młody_drog Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 :shock3: na prawdę? A ten silnik nadaje się do dojeżdżania np 800-900km tygodniowo? Koszta serwisowania wiadomo większe ale i banan większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 mysle, ze tak. byleby sie autko zdarzylo zagrzac itd, to nie bedziesz mial z nim problemow. Do zrobienia tylko kolektory ssace i spokoj:wink: wieksze? - wiecej oleju wchodzi...(ja leje 7 litrow) poza tym, to chyba podobnie jak w pozostalych modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Okej a rozrząd? Co tam w ogóle za zestaw? Pasek? jak często do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 łancuch. wtryski masz do wymiany przy okolo 200tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A ten silnik nadaje się do dojeżdżania np 800-900km tygodniowo? do tego ten silnik został stworzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czeba zaczac myslec, na lato musze cos kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czeba zaczac myslec, na lato musze cos kupic Mieszkasz w IE? Który rok chcesz kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ta, tylko ja bede szukal A5, mysle 09 ale sie okaze co sie znajdzie Ty mieszkasz w irl tez z tego co widze? Mamy tu polskie forum vag'ow jak bys byl zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wiem, że mamy. Tylko troche martwe, moim zdaniem. A o rocznik pytam ze względu na podatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 w 08 roku juz jest "tani" bo 700e na rok A forum masz racje, bida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja m.in dlatego zmieniłem C6 2.4 na traktor B8. Zamiast €1034 mam €280. Duuużo paliwa za to można kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Panowie, jak ten podatek od samochodow jest liczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 do 2008r od pojemnosci a po 2008r od emisji co2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pytanie do posiadaczy B8 a może i innych użytkowników. Ma ktoś może na zbyciu wkład popielniczki przedniej? Chodzi mi o sam plastik który się wyciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Panowie, jak ten podatek od samochodow jest liczony? Tu możesz sprawdzić: https://www.motortax.ie/OMT/menu.do?page=motortaxinfotype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pytanie do posiadaczy B8 a może i innych użytkowników. Ma ktoś może na zbyciu wkład popielniczki przedniej? Chodzi mi o sam plastik który się wyciąga. mam cała popielniczke jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pytanie do posiadaczy B8 a może i innych użytkowników. Ma ktoś może na zbyciu wkład popielniczki przedniej? Chodzi mi o sam plastik który się wyciąga. Ja chyba powinienem mieć, mogę Ci podesłać za koszt wysyłki tylko odezwij się na PW to sprawdzę, leży i doczeka się pewnie śmietnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 A o tym mi cos powiecie jak te motory ? http://otomoto.pl/audi-a4-2-7-tdi-climatronic-xenon-led-C31145974.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 mutlitronic i oska osobiscie nic przy nich nic nie robilem, ale z tego co mi wiadomo - problem z kolektorami ten sam co w 3.0 TDI - i chyba z grubsza tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jak dla mnie qpa V6 i bez Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi