Hohe Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 A to u Groblewskiego w 3 mieście ... nono---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ---------- Ustawiał ktoś może reflektory biksy nieskrętne ?? Lewa mi wali coś za wysoko po ostatnich rezaniach, ASO chce 150 PLN a na stacji diagnostycznej pan wkrętaczkiem zawsze podkręcal przy okazji przeglądu za free, to co je że w ASO tyle Jak masz płaski kawałek podwórka i scianę to jest proste. Żeby się nie rozpisywać za bardzo, powiem tylko, że snop światła ma opadać 10cm na dystansie 10m. A w pionie to wiadomo, tam gdzie się światło załamuje powinien byś środek soczewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Mam problem z jednym bixeonem. Po włączeniu pali się przez około minutę, i potem gaśnie, i pojawia się błąd w komputerze. Po wyłączeniu i włączeniu sytuacja się powtarza. Co jest do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dla pewnosci zmien miejscami zarniki, wtedy wyeleminujesz albo przetwornica albo zarnik . Jak zarnik to wymien obydwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Mam problem z jednym bixeonem. Po włączeniu pali się przez około minutę, i potem gaśnie, i pojawia się błąd w komputerze. Po wyłączeniu i włączeniu sytuacja się powtarza. Co jest do wymiany? Miałem tak samo zrobiłem ja WRC napisał i okazało się że żarnik jeden już się kończył wymieniłem oby dwa (bo tak się zaleca) i teraz wszystko świeci ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dla pewnosci zmien miejscami zarniki, wtedy wyeleminujesz albo przetwornica albo zarnik .Jak zarnik to wymien obydwa Jest gdzieś instrukcja, jak wymienić żarnik? Bo nie mogę znaleźć. Trzeba lampę rozklejać do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Najlepiej wyciągnąć lampę i przekręcasz pokrywkę (okrągła z tyłu reflektora) i wymieniasz żarnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Najlepiej wyciągnąć lampę i przekręcasz pokrywkę (okrągła z tyłu reflektora) i wymieniasz żarnik. uff:) bo już się bałem, że trzeba będzie rozklejać reflektor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Najlepiej wyciągnąć lampę i przekręcasz pokrywkę (okrągła z tyłu reflektora) i wymieniasz żarnik. uff:) bo już się bałem, że trzeba będzie rozklejać reflektor Nie ma takich lamp, które trzeba rozklejać do wymiany żarówki. Jak wpadłeś na ten pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Najlepiej wyciągnąć lampę i przekręcasz pokrywkę (okrągła z tyłu reflektora) i wymieniasz żarnik. uff:) bo już się bałem, że trzeba będzie rozklejać reflektor Nie ma takich lamp, które trzeba rozklejać do wymiany żarówki. Jak wpadłeś na ten pomysł? A żarówka od kierunkowskazu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Od kierunku wymieniasz przez dziurę po odkręceniu którejś z przetwornic. Od bixa albo ledów, nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saiqard Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Od kierunku wymieniasz przez dziurę po odkręceniu którejś z przetwornic. Od bixa albo ledów, nie pamiętam. A wydawało mi się, że gdzieś czytałem że do wymiany kierunku trzeba plastik nożem rozcinać, i że są zestawy naprawcze do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Od kierunku wymieniasz przez dziurę po odkręceniu którejś z przetwornic. Od bixa albo ledów, nie pamiętam. A wydawało mi się, że gdzieś czytałem że do wymiany kierunku trzeba plastik nożem rozcinać, i że są zestawy naprawcze do tego... Tak, w zwykłym halogenie. Trzeba wyciąć zaznaczony kawałek obudowy i założyć gumowy dekielek. Jednak do rozklejania lamp to jeszcze od tego daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiq Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 A wydawało mi się, że gdzieś czytałem że do wymiany kierunku trzeba plastik nożem rozcinać, i że są zestawy naprawcze do tego... Pewnie TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 BTW Jakby ktoś z Was chciał żarówki do kierunków to mam kilkanaście sztuk, mogę oddać po taniości bo leżą i zajmują miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paudib8 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jak zainstalować/doposażyć antenę GPS/TV/Telefon (8K5035503 x) w A4/B8/Sedan 2011 - może koś wesprze krótkim poradnikiem? Trzeba ściągnąć całą podsufitkę czy dojedzie się z otworu podświetlenia ? Temat był już wałkowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 w ELSIE brak info na moje oko to : wiercenie-zabezpieczenie lakieru-przykrecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dziś szwagrowe B8 było u Compotów na programie pięknie kreski wyszły - 297ps i 609Nm Furka wymiata w trybie dynamic niesamowicie mimo iż w porównaniu do mojego nie jest mi wstanie odjechać nawet na pół długości auta Cieliśmy się na dzisiaj na autostradzie kilkukrotnie z różnych prędkości i ida łeb w łeb - ale cyferki szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Dziś szwagrowe B8 było u Compotów na programiepięknie kreski wyszły - 297ps i 609Nm Furka wymiata w trybie dynamic niesamowicie mimo iż w porównaniu do mojego nie jest mi wstanie odjechać nawet na pół długości auta Cieliśmy się na dzisiaj na autostradzie kilkukrotnie z różnych prędkości i ida łeb w łeb - ale cyferki szacun Brzmi nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie, pdacie mi jakis kod lakieru zeby pomalowac lustra w satyne, i kod jakim lakierowane sa dokladki s line tylnego zderzaka? Pozdro Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Panowie, pdacie mi jakis kod lakieru zeby pomalowac lustra w satyne, i kod jakim lakierowane sa dokladki s line tylnego zderzaka? PozdroWysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Dokładkę pomaluj w kolor auta - fajnie wygląda:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi