miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie, a czy da się wyłączyć ten denerwujący dźwięk po otwarciu drzwi z włączonym silnikiem? Na wyświetlaczu pojawia się wtedy ostrzeżenie o rozładowaniu akumulatora O rozładowaniu akumulatora???
sebek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 w koncu namierzylem wyciek plynu chlodzacego - cieknaca pompa wody:/ Duzy wydatek i duzo roboty?
miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 To od razu rozrząd zmieniaj bo to w jednej robocie
sebek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja mam lancuch wiec pompa jest na pasku o ile sie nie myle? Wiec chyba nie ma sensu zmiana rozrzadu?
griga-st Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pompa jest po prawej stronie z tylu silnika napędzana paskiem od walka wyrównoważającego. Kolega Olinek2 chyba pisał o jej wymianie. Nowy rozrząd nie jest zły. Łańcuch lubi się naciągać. Rob fotki przy wymianie
sebek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 sam nie bede raczej zmienial bo nie mam warunkow do tego a i wiedzy chyba tez nie wystarczajaco mam 120 tysi nalatane, jest sens rozrzad robic? a jaki koszt?
griga-st Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zależy ile chcesz autem jeszcze jeździć. Jeżeli na zimnym silniku nie słychać jakiegoś niepokojącego szelestu, obcierania pewnie nie ma sensu zmieniać łańcucha... Rozrząd z pompa ze trzy kola musisz liczyć...
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy
griga-st Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Z tymi benzynami ciężko wyczuć... Niby bezobsługowy, ale na necie można znaleźć sporo relacji o naciągniętych łańcuchach, czy nawet rozwalonych motorach.. chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy Te same.
sebek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zależy ile chcesz autem jeszcze jeździć. Jeżeli na zimnym silniku nie słychać jakiegoś niepokojącego szelestu, obcierania pewnie nie ma sensu zmieniać łańcucha... Rozrząd z pompa ze trzy kola musisz liczyć... nic nie slychac. A ile pojezdze..do konca leasingu pewnie wiec ze 2 lata jeszcze mniej wiecej
Maniek@ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie czy wymiana lamp w sedanie zaròwkowych na ledy odbywa sie w sposòb p&p ?
andynl Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy Kolego to są te same listwy. No chyba że o czymś nie wiem, pytałeś o ceny? jest jakaś różnica cenowa między S-line a S4? tak z ciekawości pytam
sebek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Panowie czy wymiana lamp w sedanie zaròwkowych na ledy odbywa sie w sposòb p&p ? Nie. Jest caly temat opisujacy przekladke http://a4-klub.pl/index.php?/topic/197420-upgrade-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led/ Edytowane 15 Grudnia 2014 przez sebek
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy Kolego to są te same listwy. No chyba że o czymś nie wiem, pytałeś o ceny? jest jakaś różnica cenowa między S-line a S4? tak z ciekawości pytam hehe nie wiem jak u Was ale u mnie jak w aso nie podam numeru części jaki chce to jedynie po vinie mogą znaleźć a skoro autko tego nie miało to nici więc zamawiam jutro s-line
miodzio Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy Kolego to są te same listwy. No chyba że o czymś nie wiem, pytałeś o ceny? jest jakaś różnica cenowa między S-line a S4? tak z ciekawości pytam hehe nie wiem jak u Was ale u mnie jak w aso nie podam numeru części jaki chce to jedynie po vinie mogą znaleźć a skoro autko tego nie miało to nici więc zamawiam jutro s-line ASO
Maniek@ Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie czy wymiana lamp w sedanie zaròwkowych na ledy odbywa sie w sposòb p&p ?Nie. Jest caly temat opisujacy przekladkehttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/197420-upgrade-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led/ Opss zaszła mała pomyłka chodziło mi o lampy sedan Tył
andynl Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) chłopaki czy listwy boczne progowe s-line są identyczne jak przy s4 ?? bo chce jutro zamawiać te s-line ale jak s4 moze jakieś ostrzejsze czy coś to bym zagarnał s4 na zdjeciach wygladaja raczej podobnie ale co ja tam wiem wśród was wyjadaczy Kolego to są te same listwy. No chyba że o czymś nie wiem, pytałeś o ceny? jest jakaś różnica cenowa między S-line a S4? tak z ciekawości pytam hehe nie wiem jak u Was ale u mnie jak w aso nie podam numeru części jaki chce to jedynie po vinie mogą znaleźć a skoro autko tego nie miało to nici więc zamawiam jutro s-line Znam ten ból w NL jest to samo jak po numerze VIN wyjdzie że nie było zamontowane to znaczy że już się nie da :facepalm: :facepalm: Zawsze idę z numerem inaczej nic nie załatwię Kiedyś połamałem plastikową spinkę w drzwiach i niestety numer nie był cały czytelny, na szczęście jest tam jeden kumaty magazynier co chciało mu się szukać i już po godzinie znaleźliśmy poszukiwaną spinkę Edytowane 15 Grudnia 2014 przez andynl
amaradaar Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 hehe właśnie na tym polega cały pic musi się im chcieć aso to taki trochę urząd skarbowy jak im czapka stoi tak załatwią dlatego jedynie jak numer jest to i wsio da się załatwić a teraz Pytanie do znawców każde klamki mają imitację keyless go czy jak bo na klamkach mam te kwadraciki a już start stop oczywiście nie
wrclaguna Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Panowie czy wymiana lamp w sedanie zaròwkowych na ledy odbywa sie w sposòb p&p ?Nie. Jest caly temat opisujacy przekladkehttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/197420-upgrade-przednich-zwyklych-lamp-na-bixenon-led/ Opss zaszła mała pomyłka chodziło mi o lampy sedan Tył Tylne lampy LED do sedana sa drogie i ciezko je dostac Oczywiscie jest zmiana okablowania, wtyki programowanie itd. Miałem ostatnio je za 1,2 tys. plus montaz 200 pln TU masz swiezo wystawione ==> http://allegro.pl/audi-a4-b8-sedan-8k-lampa-tyl-lampy-ledy-diody-bdb-i4903787460.html
sowiq Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 a teraz Pytanie do znawców każde klamki mają imitację keyless go czy jak bo na klamkach mam te kwadraciki a już start stop oczywiście nie Przyłączam się do pytania, bo widzę, że klamki w niektórych A4 mają, w innych nie. Ale spodziewam się, że to tylko imitacja, ew. przygotowane klamki pod montaż czujników.
Rekomendowane odpowiedzi