amaradaar Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) neee ya za darmom chciał pytałeś kto chce Pany jak to jest że czasem ta dolna dokładka zderzaka ma jeszcze szczebelki a czasem nie ma myslałem ze zrozumiałem ze to s4 nie maja szczebelek zwykły ma 5szt a s-line ma 4 ale tu jest bez niby s4 http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k0-08-11-s-line-s4-zderzak-przod-grill-i4968950529.html a tu s4 i ma szczeble pionowe łączniki http://allegro.pl/audi-s4-8k0-zderzak-przod-tyl-komplet-i4954942963.html Edytowane 28 Stycznia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 pierwszy to skorupa s-line/s4 z grillem s-line a drugi to s4, tylko s4 ma pionowe szczebelki w grilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 emm nie gril jak stoimy rpzodem do auta i jest gril lecimy w dół i zaczyna sie zderzak i jest ta dolna poprzeczka miedzy wlotami powietrza przy samej ziemi i one maja raz szczebelki raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) To jest zwykly zderzak a S line ma 3 ciegna tam. W zwyklym są one zespolone ze zderzakiem a w s-line osobno dlatego nie raz ich nie ma Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 aaa czyli jak kupnem s-line lub s4 to mogę ich nie zamontować :D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tak możesz nie zamontować to osobny element w ASO koszt 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tak możesz nie zamontować to osobny element w ASO koszt 60zł dzięki kurrrrde jak ja bym chciał wiedizeć tyle co TY albo król WRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Bierz zrobię Ci dobrą cenę hehe to jaka cenka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 2700zl lub 2500zł bez pakietu schowek (schowki pod siedzeniami z przodu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Gibons a nie masz neonów tył do avanta w dobrej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Gibons, kurna... Ty masz tyle tych czesci.....juz chyba wiem, dlaczego A4 jest na drugim miejscu kradzionych samochodow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nowe ? używane ? i jaka to jest dobra cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) 2700zl lub 2500zł bez pakietu schowek (schowki pod siedzeniami z przodu) Jak sprzedajesz z boczkami to cena za***ista. Tylko brać. Zmieniasz swoje czy całkiem inne auto? Edytowane 28 Stycznia 2015 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tak możesz nie zamontować to osobny element w ASO koszt 60zł dzięki kurrrrde jak ja bym chciał wiedizeć tyle co TY albo król WRC Wydaje mi się ze to nawet tańsze było, chyba 27 zł po rabacie dawalem, szczerze się zdziwiłem ze takie to wypełnienie jest tanie nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 aaa czyli jak kupnem s-line lub s4 to mogę ich nie zamontować :D ?? Możesz nie montować ale zderzak dużo wtedy traci na sztywności. Zderzak bez tych pierdółek jest jak galareta. Ja doradzał bym założyć koszt tego badziewia niewielki a usztywnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exportsubripp Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Gibons a jak ja mam zderzak s-line i grill od s4 a chcialbym taki grill jak ma Wojtas od rsa caly czarny bez znaczkiw to trza wymienuac caly przód zderzak ? Samego grila nie da sie jakos zmienic? Maszvtakie części moze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Gibons a jak ja mam zderzak s-line i grill od s4 a chcialbym taki grill jak ma Wojtas od rsa caly czarny bez znaczkiw to trza wymienuac caly przód zderzak ? Samego grila nie da sie jakos zmienic? Maszvtakie części moze ? gril można zmieniać bez problemu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak sprzedajesz z boczkami to cena za***ista. Tylko brać.Zmieniasz swoje czy całkiem inne auto? Tak z boczkami ze wszystkim. Boczki z pakietem QQ1 fotele też Gibons a jak ja mam zderzak s-line i grill od s4 a chcialbym taki grill jak ma Wojtas od rsa caly czarny bez znaczkiw to trza wymienuac caly przód zderzak ? Samego grila nie da sie jakos zmienic? Maszvtakie części moze ? Nie trzeba wymieniać zderzaka grill można założyć dowolny pasuje każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianw Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jak z Twojego to z profilu widze, ze avant. Szkoda, bo calkiem mozliwe, ze bym sie skusil. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Przecież avant/sedan nie różni się niczym tylko tym że oparcie tylnych siedzeń jest składane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi