skrab Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Doszedłem i działa,ale to nie ma takiego dźwięku jak z cd lub z radia, lipnie lg 60 Tak czy siak dzieki chłopaki. lg 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie przepraszam, ze tak miedzy wodeczka a zakaska... Wiecie moze jakie numery fabryczne maja zaslepki spryskiwaczy w przednim zderzaku od s-line ? mam taki zderzak ale z jedna zaslepka tylko i szukam kolejnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To zobacz jaki ma numer tamten będzie sie różnic tylko literką na koncu np lewy będzie A a prawy B numer bedzie ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruper Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Juz wlasnie znalazlem, jakby ktos potrzebowal to 8K0955276G. A gdzie powinien byc umiejscowiony czujnik temperatury zewnetrznej w 1.8tfsi 2009 ? Po zdjeciu plastikowej blendy nad gillem czujnik wisi bezwladnie. Ktos cos ? Edytowane 11 Lutego 2015 przez kruper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Jakby ktos szukał w atrakcyjnej cenie NAVI tylko 700 PLN komplet do załozenia===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/307701-nawigacja-mmi-2g-high-zestaw-100-legal-700-pln/#entry4362936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 To zobacz jaki ma numer tamten będzie sie różnic tylko literką na koncu np lewy będzie A a prawy B numer bedzie ten sam Z moich spostrzeżeń wynika że prawe części mają na końcu cyferkę parzystą a lewe mają nieparzystą, przynajmniej do tej pory zawsze takie spotykałem, może to oczywiste ale warto czasem wspomnieć, znacznie ułatwia identyfikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 3G z dyskiem jaką kartę SD ile GB obsłuży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 powinno 32 Gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit007 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 16 na pewno, bo taką mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak 3G Low obsługuje 64 to tu też powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 i jeszcze pytanko z HDD nie ma możliwości odtworzenia teledysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 i jeszcze pytanko z HDD nie ma możliwości odtworzenia teledysku tylko z DVD 3G+ z karty SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Panowie, w oryginalnych felgach śruby mają łby kuliste czy stożkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Według mnie kuliste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nygus069 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Kuliste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ok. I jak wygląda sprawa pakowania tam śrub ze stozkowym łbem? Można, nie można, lepiej nie, bez różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Lepiej nie. Stożek ma mniejszą powierzchnię przylegania więc większy nacisk i potrafi felgi audi uszkodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Szybkie pytanie ... Czy ktoś zakładał do normalnych błotników zderzak przedni od RS4 (polift) Czy wybrzuszenia zaczynają się później, czy sam zderzak jest trochę szerszy ? Może macie zdjęcia, jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Szybkie pytanie ... Czy ktoś zakładał do normalnych błotników zderzak przedni od RS4 (polift) Czy wybrzuszenia zaczynają się później, czy sam zderzak jest trochę szerszy ? Może macie zdjęcia, jak to wygląda Jak Ty chcesz to zrobić? Przecież lampy są inne. To się kupy nie będzie trzymalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Szybkie pytanie ... Czy ktoś zakładał do normalnych błotników zderzak przedni od RS4 (polift) Czy wybrzuszenia zaczynają się później, czy sam zderzak jest trochę szerszy ? Może macie zdjęcia, jak to wygląda Jak Ty chcesz to zrobić? Przecież lampy są inne. To się kupy nie będzie trzymalo Nie wiem czy się dobrze wyraziłem .... Zmieniam przód na polifotwy (czyli maska, błotniki zderzak lampy .... itp...) I bardzo podoba mi się RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi