wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 może drugie takie samo auto i synchronicznie krok po kroku i powinno być oki tylko tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Bardzo często te same funkcje można włączyć z zielonego menu i z VCDSa, może gdzieś w VCDSie można zaptaszkować tę funkcję. Edytowane 7 Marca 2015 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Przewaliłem wszystko tylko to znalazłem : Adaption channel 51: Switch MMI display on/off (the change is not stored in the control unit). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 zrobiłeś już Grzesiu ?,wskoczyło zielone światło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 w poniedziałek na spokojnie dalej bede dłubał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A do poniedziałku nie zmrużysz oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nooo dzis chodziłem zniesmaczony ze takie cosik sie mi przytrafiloPrzynajmniej wiem gdzie ta opcja jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 samo życie jak powiada mój kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Coo to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 mnie to wygląda na nowy concept TTR8 :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Z tyłu jest to samo:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ktoś tu chyba z TTką zaszalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adel-max Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 nie będę sie znęcał, szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Vectra wyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kupowal ktos jakies led'y cree w miejsce zarowek H8 (halogeny polift)? moze ktos cos polecic, co swieci kolorem zblizonym do ledow w lampach i nie spali sie po miesiacu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Panowie, czego objawem mogą być drgania (jakby szarpanie) przy ruszaniu na pierwszym biegu? nie są to objawy wskazujące na dwumas, na luzie po wciśnięciu sprzęgła nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Co sądzicie? http://olx.pl/oferta/audi-a4-tdi-2-0-2009-CID5-ID9cuFD.html#11c8755cc4 Przymierzam się do zmiany z B5 i szukam czegoś do 5 dyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer86 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Panowie potrzebuję szybkiej Pomocy ! jaka jest róźnica pomiędzy wtyczkami do modułu zasięgu ksenonów 7M3 972 726 a 7M3 972 726 A ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Co sądzicie? http://olx.pl/oferta/audi-a4-tdi-2-0-2009-CID5-ID9cuFD.html#11c8755cc4 Przymierzam się do zmiany z B5 i szukam czegoś do 5 dyszek Tylko ze nie ten działwyslane z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Co sądzicie? http://olx.pl/oferta/audi-a4-tdi-2-0-2009-CID5-ID9cuFD.html#11c8755cc4 Przymierzam się do zmiany z B5 i szukam czegoś do 5 dyszek Tylko ze nie ten działwyslane z LG F60 Już poszło tam gdzie powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi