skrab Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja mam sprintera 2.2 150km 202tys i wał pękł jak marchew... Kupiłem nowy wał pompę olejowa itd. i zrobiłem 8 tys i znowu to samo:/ nigdy więcej... A z innej beczki jest możliwość przez 3G zakodować lampki w drzwiach? A który rok z ciekawości [emoji2] tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 U mnie 120 tys. km niezależnie czy w cieniu czy na słońcu cicho dziś balet. KAWALERSKIE jeszcze masz czas na podjęcie decyzji ....... wszystkiego najlepszego, dzisiaj twoje a za tydzień wasze zdrowie dziękuję i dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Panowie, jeszcze jedno pytanie, zmieniając kierownicę z 4-ramiennej z multifunkcja przedlift, na 3-ramienna z multifunkcja przedlift oprócz samej kierownicy i airbaga coś jeszcze potrzeba, jakas taśma, coś? Czy wszystko idzie że starej kierownicy? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Dowiedziałem się, że wszystko podchodzi ze starej kiery. Rozumiem, że po zmianie kiery trzeba dokonać kalibracji, tak? Ale chyba kodowania żadnego robić już nie trzeba, bo ta i ta kiera ma multifunkcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Panowie, jeszcze jedno pytanie, zmieniając kierownicę z 4-ramiennej z multifunkcja przedlift, na 3-ramienna z multifunkcja przedlift oprócz samej kierownicy i airbaga coś jeszcze potrzeba, jakas taśma, coś? Czy wszystko idzie że starej kierownicy? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Dowiedziałem się, że wszystko podchodzi ze starej kiery. Rozumiem, że po zmianie kiery trzeba dokonać kalibracji, tak? Ale chyba kodowania żadnego robić już nie trzeba, bo ta i ta kiera ma multifunkcje? Jak nie zmieniasz taśmy, to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Przełóż wszytsko tak jakbys zakładał stara kiere, ustaw ją zgodnie ze znakiem na ośce kolumny, nie zmieniaj położenia tasmy zwijaka i będzie wszystko OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja mam sprintera 2.2 150km 202tys i wał pękł jak marchew... Kupiłem nowy wał pompę olejowa itd. i zrobiłem 8 tys i znowu to samo:/ nigdy więcej... A z innej beczki jest możliwość przez 3G zakodować lampki w drzwiach? A który rok z ciekawości [emoji2] tąpniete z LG F60 Koniec 2007r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek76 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Koledzy, chce zmienić kierownice z przedliftowej czteroramiennej z multifunkcją na poliftową z okrągłą poduszką. Czy wystarczy tylko sama kiera i poducha czy musze dokupić taśme poliftową. I jeszcze jedno na aukcjach są poduszki do A4 polift okrągłe jednonabojowe i dwunabojowe, to którą ma kupić ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 dwu nabojowa i nie musisz zmieniać taśmy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek76 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 dwu nabojowa i nie musisz zmieniać taśmy.. Ok dzięki kolego. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 tasmy nie trzeba ale wtyczka chyba jest inna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 u mnie nie była ale może jak to lecą z a3 często to i są ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 czyli kiera i poducha wpadła u Ciebie P&P?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 wiązka do multi jest chyba inna na tyle co się orientuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 czyli kiera i poducha wpadła u Ciebie P&P?? tak Panie wyjałem starą założyłem nową i wszystko chodzi prócz przycisku " i " który poporstu nie działa w przedliftach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 To jesteś wyjątkiem bo do tej pory wszyscy coś musieli grzebać przy wtyczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 wiązka do multi jest chyba inna na tyle co się orientuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 No ja tam nie wiem ale kupiłem zestaw z poduszką od a4 a slyszałem że często są z poduchą od a3 może dlatego ? i nic nie zmianiałem wypiąlem jedno wpiałem drugie i śmiga aha tylko że ja miałem 3 ramienną multi może to coś zmienia bo doczytuję że kolega pyta o czteroramienną ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Panowie ja czytamy daty w etce online? Trochę sie pogubiłem. Jak jest w tabeli: D. >> -07.11.2011. Jak to czytamy? Czy to produkcja powyżej tej daty? A jak to? D - 07.11.2011 >> Które czesci sa do 7.11 a które po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 1 pozycja do, 2 od. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi