sebek Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 dziekowac! widze ze na allegro niewiele taniej wiec chyba nie ma co szukac z uzywki zwłaszcza że np u mnie dadzą na to 15% rabatu więc wyjdzie nawet lepiej bo transport odpada tylko sprawdzcie dokladnie numer w sensie koloru bo zapewne są jakieś maty i połyski. jasne! a rabat z jakiego tytulu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Że kupuje w ASO, jak mają marżę 100% to 15% jak dadzą to wiesz, żebyś znów do nich przyszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 dziekowac! widze ze na allegro niewiele taniej wiec chyba nie ma co szukac z uzywki zwłaszcza że np u mnie dadzą na to 15% rabatu więc wyjdzie nawet lepiej bo transport odpada tylko sprawdzcie dokladnie numer w sensie koloru bo zapewne są jakieś maty i połyski. jasne! a rabat z jakiego tytulu? z tytułu mgr inż. a tak na poważnie bo mi dobrze z twarzy patrzy, poprostu bo poprosiłem nie mają Panie 100% marży.. znaczy może grupa vw tak ale dane aso mają różne marże nawet po 6% tylko na gadzetach.. do 50% na częściach mechanicznych czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 to powiem ze mam profesora to mi moze doplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Uuu kochany to jeszcze nowa b9 w gratisie dorzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 nie bede taki pazerny...wezme R8 z ubieglego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 No a skończy sie na tym że dostanie rolkę papy do łapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 skrawek pergaminu zwany inaczej paragonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 pytanie do mumen Janusz skąd wytargałeś maty do grzania tylnej kanapy? są to ori z b8 czy z jakiegoś przeszczepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 pytanie do mumen Janusz skąd wytargałeś maty do grzania tylnej kanapy? są to ori z b8 czy z jakiegoś przeszczepu? Podpinam się pod pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 skrawek pergaminu zwany inaczej paragonem peragon to jakas postac z wladcy pierscieni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie walaja sie nikomu zwykłe blendy drzwi z A4 lub A5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrzosu Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie walaja sie nikomu zwykłe blendy drzwi z A4 lub A5 ? komplet ? czy pojedynki? mam tego. daj adres wyślę dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Nie walaja sie nikomu zwykłe blendy drzwi z A4 lub A5 ? mam kpl biały carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 chodzi mi o te gdzie jest B&O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Dopiero co wyrzucilem te badziewia :-! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 aaaa no tak Grzesiu pytał zwykłe czytaj takie pod B&O bo to przeciez standardowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Pany jakiej firmy brać rozrząd ,co jeszcze powymieniać pompa wody, płyn chłodz. Coś jeszcze??? Może ktoś z was sprzedaje części sam. (małopolska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rslj Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Panowie ma ktoś możliwość sprawdzenia auta po VINie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigjasiu Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Panowie ma ktoś możliwość sprawdzenia auta po VINie? Napisz do gościa stanley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi