dobry1 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Takich felg szukam 19 et 43 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Felga jeszcze nie była ściągana więce nie mam pojęcia, ale tak - to 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Z nowosci .... to wreszie dali jakiś szkic i opis do tego lifta liftu http://fourtitude.com/news/Audi_News_1/new-audi-a4-a5-q5-sport-edition-sport-edition-plus-models-offer-b8-5-oem-parts-bonanza/ Ja właśnie nabyłem taką sztukę w pakiecie Sport Edition Plus Nówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) @Hohe, Tak, nówkę Edytowane 24 Października 2015 przez luck109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Dawaj wiecej fot i opis .......... oczywiscie w odpowiednim DZIAŁEPierwsza na FORUM z tym Pakietem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Postaram się wrzucić coś po niedzieli,bo obecnie jestem na urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 hehehe odebrał furę i na urlop :D nic tylko zazdraszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 @Hohe, Tak, nówkę Mniód, malina. Tak się tylko zastanawiam, dlaczego nie wziąłeś B9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Myślę ze jednak kasa wzięła gore. Pewnie trzeba dorzucić jakieś 50k żeby odebrać B9 z przyzwoitym wyposazeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Dobra furka !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Panowie, pomoże ktoś ... półka tylna w sedanie jak ma dodatkowe głośniki to są tam jakieś mocowania ?? Pytam bo w mojej są wycięcia tylko w kształcie głośniczka ale nie ma do czego przykręcić głośników ... czy tam są jakieś fabryczne dystanse redukcyjne między głośnikiem a półką ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) http://www.partsbase.org/audi/audi-a4-avant-a4-eu-2010-86305-trim-for-rear-shelf-panel/#p-aud-8k5863411v76 z tego rysunku wynika ze krecisz do atrapy Edytowane 26 Października 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 O dzięki, to pewnie toto W sobotę zapaliła mi się kontrolka DPF pomarańczowa, myślałem ze to wypalanie, przejechałem około 40 min z obrotami około 2500 - 3000 na 4 biegu ale nie zgasła wiec zaniechałem. Potem znowu się zapalała za każdym odpaleniem, paliła się też wczoraj a wieczorem w końcu przeszedł w jakisśawaryjny tryb bo strasznie zamula. Co to się stało, DPF się skończył ?? Kompa jeszcze nie podłączałem, ale może ktoś miał podobny przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Stawiam na czujnik róznicy ciśnień padnięty. Mógł zdechnąć wceśniej nie dając na deske info a teraz zbierasz tego owoce. Uwalony czujnik doprowadza szybciutko do zawalenia filtra bo auto nie może przejść procedury dopalenia a po kilku nieudanych próbach może być juz za późno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Miałem dokładnie tak samo. DPF się nie zapchał i wywalił błąd.. Na szczęście od pierwszego komunikatu, nie jeździłem autem, tylko od razu zamówiłem czujnik wymiana 30 sekund i po kłopocie. Błąd zniknął i DPF zaczął sie wypalać na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 A która to kontrolka od DPF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Np taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 A widzisz... To nie wiedziałem, że tak konkretnie wyświetla. Myślałem, że tylko MIL, a reszta to już w VCDS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Panowie jak ma się sprawa servotronica w polifcie ? czy każdy polift ma już takie wspomaganie ? czy jest jak w przedlifcie że jest to rzadkość ? jakie ma oznaczenie w polifcie servo jeżeli nie jest w standardzie ? Porównywał ktoś jak ma się ta funkcja w przed i polifcie ? bo polift to chyba elektryczne wspomaganie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Miałem dokładnie tak samo. DPF się nie zapchał i wywalił błąd.. Na szczęście od pierwszego komunikatu, nie jeździłem autem, tylko od razu zamówiłem czujnik wymiana 30 sekund i po kłopocie. Błąd zniknął i DPF zaczął sie wypalać na trasie.A gdzie się znajduje taki czujnik ,pytam w razie wuuuu....[emoji6] tąpniete z LG F60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi