Netfcher Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Czy ori siatka do bagaznika jest takiej samej wilekosci w sedanie/avancie? Cosik ciasno to wyglada w moim avancie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Np taka Dokładnie taka kontrolka, jakiś napis się wyświetla ale mam coś pomielone na FIS i wyświetla mi komunikaty w języku hiszpańskim wiec treść nie wiele mi mówi. Czujnik różnicy ciśnień gdyby był padniety to by wyrzuciło wcześniej na kompie jako błąd, a kompa podłączałem wielokrotnie i kasowałem wszystkie błędy możliwe, żadnego nie było nigdy związanego z czujnikiem różnicy ciśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Siema ma ktoś zaciski S5/4 na sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 DPF może też wyskoczyć jak chce się wypalać a samochód masz na rezerwie. Wtedy nie wypali DPFa i wywali kontrolkę. Jak masz problem z przepustnicą etc to też nie będzie Ci wypalać. Przy klapkach walniętych albo nastawniku wypala DPFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Jak mi czujnik uwaliło to tylko się kontrolka ta do góry pomarańczowa świeciła. Na fisie nic nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 DPF może też wyskoczyć jak chce się wypalać a samochód masz na rezerwie. Wtedy nie wypali DPFa i wywali kontrolkę. Jak masz problem z przepustnicą etc to też nie będzie Ci wypalać. Przy klapkach walniętych albo nastawniku wypala DPFa To mi własnie padła klapa gasząca ( po raz drugi ) i teraz tak około tygodnia jeżdżę wiec pewnie dlatego nie wypaliło. Dziś wykasuję błędy i sprawdzę czy się obudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Miałem dokładnie tak samo. DPF się nie zapchał i wywalił błąd.. Na szczęście od pierwszego komunikatu, nie jeździłem autem, tylko od razu zamówiłem czujnik wymiana 30 sekund i po kłopocie. Błąd zniknął i DPF zaczął sie wypalać na trasie.A gdzie się znajduje taki czujnik ,pytam w razie wuuuu....[emoji6]tąpniete z LG F60 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/249468-czujnik-roznicy-cisnien-dpf-wymiana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gresus Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie jak dobrać zawieszenie do wersji S-line - chodzi o zamienniki. Jak patrze po katalogach to czy jest to wersja np. 140 konna czy 170 numery sprężyn są te same. Czy to tylko oryginały są dostępne do S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paudib8 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 ktoś ma na sprzedaż - szyba czołowa pod kamerę /LANE ASSIST/ SENSOR AUDI A4 B8; 8K0845099D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Siema. TrOOOpy czy w 2011 były 2.0tdi 140PS w quattro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Siema. TrOOOpy czy w 2011 były 2.0tdi 140PS w quattro? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/298376-silniki-typy-oznaczenia-moc-sedan-avant/#entry4252840 143 KM CAGA QUATTRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Typ pojazdu Kod silnika Rodzaj paliwa Rok produkcji Pojemność silnika [ccm] Moc silnika [kW] Moc silnika [KM] Informacj 2.0 TDI quattro CNHA 2013.09 - 1968 140 190 Ciekawa opcja ;P nie widziałem nigdy takiej. Różni się czymś od CAHA i reszty? Czy też tylko turbina inna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netfcher Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Trzeba kupic i sprawdzic. kto ma konto na ebayu? http://www.ebay.pl/itm/AUDI-A4-Motor-CNHA-04L100031H-Bj-2014-27920-km-/271995073966?hash=item3f542b75ae Edytowane 27 Października 2015 przez Netfcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Niezły pasztet kolo bedzie miał wez tu kup nie sprawdzajac auto kompem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336952-ochrona-komponentu-a4-b8/#entry4645274 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie jak dobrać zawieszenie do wersji S-line - chodzi o zamienniki. Jak patrze po katalogach to czy jest to wersja np. 140 konna czy 170 numery sprężyn są te same. Czy to tylko oryginały są dostępne do S. zawiecha 1BE jak chcesz mam numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netfcher Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Niezły pasztet kolo bedzie miał wez tu kup nie sprawdzajac auto kompem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336952-ochrona-komponentu-a4-b8/#entry4645274 W spisie podzespołów która mają ochotę komponentu jest airbag. Chodzi o sterownik czy sama poduszkę? Edytowane 27 Października 2015 przez Netfcher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Panowie chce założyć na zimę 17x7,5 i gumę 225 Jakie ET powinna mieć ta felga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) orginalnie szło ET45 ale to jest Panie porażka siedzi głeboko jak nie wiem co jak mozesz daj 30-sci kilka wsio jedno ile a generalnie jak możesz możesz to daj minimum 18 cala et 35 Edytowane 27 Października 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Niezły pasztet kolo bedzie miał wez tu kup nie sprawdzajac auto kompem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336952-ochrona-komponentu-a4-b8/#entry4645274 ujojooj.....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Pany ktoś poszukuje lampki S-line z chromem i homelinkiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi