D4NTE Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Pany nie zalegają komuś wycieraczki szyby przedniej ? Bo mi coś stuka i chciał bym na podmianke zobaczyć , może być chociaż jedna zuzyta sztuka ( strona kierowcy ) ? Mam chyba komplet w piwnicy ;-)
jozek726 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Pany nie zalegają komuś wycieraczki szyby przedniej ? Bo mi coś stuka i chciał bym na podmianke zobaczyć , może być chociaż jedna zuzyta sztuka ( strona kierowcy ) ? Mam chyba komplet w piwnicy ;-) Nie chciał byś mi wysłać ?
amaradaar Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Pany nie zalegają komuś wycieraczki szyby przedniej ? Bo mi coś stuka i chciał bym na podmianke zobaczyć , może być chociaż jedna zuzyta sztuka ( strona kierowcy ) ? Mam chyba komplet w piwnicy ;-) Nie chciał byś mi wysłać ? zapraszam do mnie podmienimy zobaczymy
D4NTE Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Pany nie zalegają komuś wycieraczki szyby przedniej ? Bo mi coś stuka i chciał bym na podmianke zobaczyć , może być chociaż jedna zuzyta sztuka ( strona kierowcy ) ? Mam chyba komplet w piwnicy ;-) Nie chciał byś mi wysłać ? Jutro ich poszukam
lumberjack Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Panowie, czy nr 8k5 807 511d to zderzak do avanta czy sedana? bo mam ciekawy na oku i nie wiem czy brać do mojego avanta Będę bardzo wdzięczny za rozwianie wątpliwości
lumberjack Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 bardzo dziękuję, ułatwi mi ta wiedza życie w przyszłości wrzuciłem link do odpowiedniego działu
mumen Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Taka ciekawostka/przestroga: Zamówiłem dwie opony nowe z portalu polskihurtopon.pl około miesiąc temu, po dwóch tygodniach wysłałem zapytanie, otrzymałem szybko odpowiedź że czas realizacji do 28 dni roboczych, wczoraj zapytałem to znowu info " magazyny na zachodzie mają duże opóźnienia" hmm... wszedłem na fora a tu masakra, ludzie czekają po kilka miesięcy, nie ma opon nie ma forsy, sprawy przekierowane na policję, coś tam udało się wyciągnąć forsę ale ogólnie nie wesoło. No i tak chyba trzeba kupić kolejne dwie nowe a tamte może się kiedyś pojawią, ale raczej nie polecam heh.
sowiq Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Mówią, że chytry traci dwa razy Powodzenia w odzyskaniu kasy
Yoghurt Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Panowie - taki problem zwiazany z ukladem chlodzenia silnika: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/365967-temperatura-powyzej-90c/ spotkal sie ktos?
mumen Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Mówią, że chytry traci dwa razy Powodzenia w odzyskaniu kasy Dokładnie było taniej chyba o 40 zł niż na oponeo
Gibons Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 i Cie podkusiło nie no zdarza się sami oszuści wszędzie ;/ ja kiedyś kupiłem TV + konsole wpłaciłem kasę i d*pa, ale odzyskałem kasę swoimi metodami. Mimo że było 120 pokrzywdzonych zbiorowy pozew itd to policja mi umorzyła sprawę
Tomeks Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 podstawowa rzecz przy zakupach przez net...platnosc za pobraniem
bodas Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Taka ciekawostka/przestroga: Zamówiłem dwie opony nowe z portalu polskihurtopon.pl około miesiąc temu, po dwóch tygodniach wysłałem zapytanie, otrzymałem szybko odpowiedź że czas realizacji do 28 dni roboczych, wczoraj zapytałem to znowu info " magazyny na zachodzie mają duże opóźnienia" hmm... wszedłem na fora a tu masakra, ludzie czekają po kilka miesięcy, nie ma opon nie ma forsy, sprawy przekierowane na policję, coś tam udało się wyciągnąć forsę ale ogólnie nie wesoło. No i tak chyba trzeba kupić kolejne dwie nowe a tamte może się kiedyś pojawią, ale raczej nie polecam heh. Ja po kilku nieprzyjemnych doświadczeniach z zakupem opon przez internet już w ogóle nie polecam opon ze sklepów online, z OPONEO na czele. Opony trafiają się nawet 3 letnie, raz otrzymałem opony w różnych rozmiarach, a dochodzenie swoich praw przy reklamacji wiąże się z długą i nieprzyjemną batalią z owym serwisem.
Yoghurt Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Panowie, moze mi ktos sprawdzic czy termostat o numerze 06H121113B podchodzi do 2.0 tfsi 224KM? dzwonilem do ASO i babka mi powiedziala za termostat ponad 1400 pln a na allegro ten co napislem jest po 88 pln. i nie wiem czy do polifta jest inny 14 raz drozszy czy baba z aso nie ogarnia
wrclaguna Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 06H121113B 2.0 tfsi pasuje http://allegro.pl/termostat-vw-audi-skoda-seat-06h121113b-i5720457098.html
marcin_o23 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 szuka ktoś luster od S4 satynowych ?lift składane??
frog125 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 kupował ktos listwy progowe na allegro,i od kogo, może się podzielić wiedzą czy sa ok.
Rekomendowane odpowiedzi