!Tommy Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Nie wiem czy widzieliscie, ale chinczycy zabrali sie za Audi i podrobili Audi A4 B8 wiecej pod adresem http://autokult.pl/2011/09/18/chinskie-podrobki-audi-a4-infiniti-ex-i-volkswagena-tiguana
Gik Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 te małe kołeczka strasznie rażą po oczach
malydd Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Niedługo wszystko będzie z Chin... Dobrej jakości można się spodziewać po takich wynalazkach...
Skyliner89 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Audi powinno ich pozwać do sądu i żądać mld odszkodowanie... Chiny . Kopiują inne marki, znęcają się nad zwierzętami... Po ebany kraj...
!Tommy Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 Skyliner89 chinczycy od dawna podrabiaja mercedesa, bmw, infiniti i inne najwieksze marki
Dev Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 poza ich rynkiem mało kto bedzie to kupowac :sick3: :sick3:
MikeWawa Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Audi powinno ich pozwać do sądu i żądać mld odszkodowanie... Chiny . Kopiują inne marki, znęcają się nad zwierzętami... Po ebany kraj... Audi , Bmw czy Mercedes nikogo nie pozwą do sadu za te kopie. Z prostej przyczyny . Marki te sprzedają w Chinach tyle aut za taka kasę ze im się nie opłaca rozzłościć tamtejszych władz. Poza tym czy typowy klient marek premium pomyśli nawet o zakupie takiego wynalazku ?? Prosze...
Skyliner89 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Audi powinno ich pozwać do sądu i żądać mld odszkodowanie... Chiny . Kopiują inne marki, znęcają się nad zwierzętami... Po ebany kraj... Audi , Bmw czy Mercedes nikogo nie pozwą do sadu za te kopie. Z prostej przyczyny . Marki te sprzedają w Chinach tyle aut za taka kasę ze im się nie opłaca rozzłościć tamtejszych władz. Poza tym czy typowy klient marek premium pomyśli nawet o zakupie takiego wynalazku ?? Prosze... Masz racje ...ale jak się czuje taki projektant...
aju Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 są tez plusy "kochanie kup mi auto.... oczywiście kupię Ci nowe AUDI" po czym kupujesz za 1/30 ceny takiego audi chińskiego złoma a żona i tak w niebo wzięta
Kolkov Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Dobrej jakości można się spodziewać po takich wynalazkach... taaaa, patrz co się dzieje z takim chinolem przy 60km/h wydaję mi się, że ta Yema nie wypadnie lepiej w crash testach...[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 00:16_________________________________________________ są tez plusy "kochanie kup mi auto.... oczywiście kupię Ci nowe AUDI" po czym kupujesz za 1/30 ceny takiego audi chińskiego złoma a żona i tak w niebo wzięta chyba teściowa
davidoati Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 są tez plusy "kochanie kup mi auto.... oczywiście kupię Ci nowe AUDI" po czym kupujesz za 1/30 ceny takiego audi chińskiego złoma a żona i tak w niebo wzięta Zanim przyjedzie z salonu do domu zmieni znaczek po drodze na CCCO i proszę bardzo Audi
jarko Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 uważajcie co kupujecie Chwila nieuwagi i można się pomylić
juropek Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Kiedyś czytałem test na temat Chińskich kułeczek przy 160km/h opona sie rozleciała więc takie autko (o ile tyle pojedzie) długo nie zostanie w tym kształcie
Obsession Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 na niektórych zdjęciach widać z jaką "precyzją" spasowane są elementy [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 15:27_________________________________________________i czy dobrze widzę... - z tyłu bębny?
letallec Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 niezłe kopie. Mozna ściągać na części do B8 i handlować w cenie ASO - 10%.
Czaro_22 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Nie są aż takie złe w sumie to całkiem całkiem im to wyszło :polew: :polew:
gizmo8 Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 polukajcie na spasowanie tylnych drzwi z tylnym błotnikiem Na jednej focie w ogóle srebrne listwy sie nie zeszły ;(
Rekomendowane odpowiedzi