RS Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Odgrzeje troche kotleta... Wyglada na to ze RS4 B8FL mozna juz zamawiac. Ja w kazdym razie wytargalem juz prospekt od ASO (ceny tez sa ) W niemczech jakies 76 600€ jako AVANT golas <br /><br />
Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Katalog jest dostępny od nieco ponad tygodnia (w pierwszej kolejności pojawił się na audi.de oraz autoryzowanego dealera w UK - tam jest największe zainteresowanie tym autem). Mój typ to zdecydowanie Daytona Gray z odrobiną chromu - idealnie kontrastuje. Chociaż lusterka i spojler przedniego zderzaka dałbym w kolorze nadwozia (co da dużo to... ).
RS Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 No ja swojego faworyta tez juz mam. Jest na tej fotce ponizej. Te same felgi i kolor tradycyjny red z pakietem black, z tym ze wnetrze byloby w bezowej skorze i aluminiowymi wstawkami. Bez eksperymentow. ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- <br /><br />
Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 No ja swojego faworyta tez juz mam.Jest na tej fotce ponizej. Te same felgi i kolor tradycyjny red z pakietem black, z tym ze wnetrze byloby w bezowej skorze i aluminiowymi wstawkami. Bez eksperymentow. ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ---------- http://s10.postimage.org/rpi7dwpjp/rs4_b8fl.jpg <br /><br /> W folderze czerwony Misano z pakietem optycznym wygląda świetnie - niestety na żywo nie ma już takiego efektu... Za to tutaj optyka za***iście się komponuje... Nie wiem co to za lakier - coś z palety exclusive (chyba, że szary Suzuka tylko przy tej pogodzie taki dziwny odcień...)
RS Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 No ten szary całkiem całkiem... Tez bym typowal na suzuka grey. Chyba ze jakiś z pakietu exklusive, ale Audi chyba do celów marketingowych stosuje kolory z ich "propozycji"... Z tym czerwonym jest tylko taki problem ze z czasem robi sie chooooyowy :]
Hardjack Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Dwa tygodnie temu będąc w Ingolstadt widziałem RS4 B8 właśnie w czerwonym kolorze. Jak dla mnie przód auta wygląda trochę kosmicznie reszta jest Wydaje mi się że starsze modele były robione bardziej dokładniej. Te nowe wyglądają plastikowo, szczególnie grill i przedni zderzak.
Tomcast Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Męska Rzecz 2012 - oficjalna strona plebiscytu Męska Rzecz TVN Turbo RS4 B8 zwycięzcą plebiscytu w dwóch kategoriach
Staszek20VT Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Było już duuużo wcześniej w innym temacie
HiRide Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 patrze na to nowe rs4 i niestety nijak sie ma do rs4 b7 ktore powalalo szczegolnie wygladem przodu i napompowanymi blotnikami.Budzi respekt i to duzy na ulicy.Nowe rs4 b8 wyglada jak resorak .Zabawka ze sklepowej witryny.
galka90 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 samochód ładny przetłoczenia poszerzające też są różni się od s4 ale dla mnie niefortunne są te przetłoczenia bo przypominają mi corsę A GSI w b7 ładniej to było zrobione
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Do każdej nowości trzeba się przyzwyczaić - obejrzyjcie sobie to auto na żywo
paput Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 fajny rs ale wg mnie rs6 bije je na głowę wyglądem
Bart-S Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 fajny rs ale wg mnie rs6 bije je na głowę wyglądem Czy ja wiem... C7 nie jest tak smukła jak B8
paput Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 fajny rs ale wg mnie rs6 bije je na głowę wyglądem Czy ja wiem... C7 nie jest tak smukła jak B8 no własnie i ta jej zadziornośc to do mnie bardziej przemawia
ykk Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 http://moto.onet.pl/aktualnosci/rs4-avant-nogaro-selection-hold-dla-sportowego-audi/pw9bs
wilku323 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Automat a dźwignia zmiany biegów podobna jak w manuale
Rekomendowane odpowiedzi