Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] RS4 juz jezdzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f*ck a miał być manual :disgust:

Opublikowano

a czemu takie zaskoczenie , przeciez RS5 tez jest w S-tronic wiec dlaczego RS4 mialo by byc inaczej.......[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 20:00_________________________________________________ale jaja na allegro komplet zderzakow do Nowego RS4 :decayed:

http://allegro.pl/audi-rs-4-8k0-zderzak-przedni-i2061998206.html

Opublikowano

Ciekawe skąd to wytrzasnęli skoro jeszcze nie było oficjalnej premiery. Polak jednak potrafi. :)

Z manualem w RS4 od razu wiedziałem, że to plotka podobna do tych z 4.0 TFSI.

Opublikowano

epoka prawdziwych RS-ów w A4 bezpowrotnie zdechła :wallbash: :wallbash: :wallbash:

zostaje jeszvcze RS6, ale jak znam zycie tam tez odje....bią jakąś szmirę

Opublikowano

prawda uturbione RSy mialy to cos w sobie, nie prowadzily sie dobrze , nie byly doskonalem ale deklasowaly moca.Ta tak jak z rajdami i grupa B , na to pytanie pierwsze co widzisz to B grupowe Quattro , mimo ze 205 T16 zgarnial wszystko......

Opublikowano

Coś mi tu nie gra ... dlaczegp w s4 zastosowano całkowicie nową jednostkę v6T a tu powrócili do przestarzałego v8FSi , mimo że wiadomo o (najgorszej) usterce tego silnika , oraz ogromnym spalaniu ... , wszystkie wielkie marki idą teraz po części w ekologie , a tu krok w tył ? Wole zaczekać do oficjalnej premiery ...

Opublikowano

Coś mi tu nie gra ... dlaczegp w s4 zastosowano całkowicie nową jednostkę v6T a tu powrócili do przestarzałego v8FSi , mimo że wiadomo o (najgorszej) usterce tego silnika , oraz ogromnym spalaniu ... , wszystkie wielkie marki idą teraz po części w ekologie , a tu krok w tył ? Wole zaczekać do oficjalnej premiery ...

też o tym myślałem, może to ściema jakaś dla większego efektu jak wyskoczą z jakąś nowszą lepszą jednostką :gwizdanie:
Opublikowano

mimo że wiadomo o (najgorszej) usterce tego silnika

a skad Ty wiesz, ze to ten sam problem co w RS4 B7? jasnowidz?

Opublikowano

mimo że wiadomo o (najgorszej) usterce tego silnika

a skad Ty wiesz, ze to ten sam problem co w RS4 B7? jasnowidz?

Był już na forum link do artykułu, że RS5 nie trzyma serii (-jakieś 20KM), a to chyba ten sam motor :mysli:
Opublikowano

Był już na forum link do artykułu, że RS5 nie trzyma serii (-jakieś 20KM), a to chyba ten sam motor :mysli:

jakby na 1 hamowni tego samego dnia shamowali RS5 i jakies wolnossace M5, to zaraz okazaloby sie, ze i BMW nie trzyma serii... :rolleyes:

duzo czynnikow ma na to wplyw.

gdyby bylo np. ~400 to wtedy moznaby sie martwic.

Opublikowano

http://www.v10.pl/Audi,RS5,wcale,nie,ma,450,KM,Dlaczego,51442.html

było to kilka miesięcy po wprowadzeniu rs5 do sprzedaży , a teraz jest juz grubo ponad rok, więc na pewno już liczba koni mogła wsiąknąć jeszcze bardziej :confused4:

i tak co do s/rs5 bardzo byłem "zdziwiony" że nie wprowadzono V6T do nich jak "pierwotnych" silników :confused4:

Opublikowano

To może jeszcze jeden sugerowany wygląd ;)

audirs42012.jpg

Opublikowano

o żesz kur... piękne

Opublikowano

audirs42012.jpg

raczej karykatura.............

Opublikowano

audirs42012.jpg

raczej karykatura.............

e tam gadasz, ładne VT :)[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:39_________________________________________________

i tak co do s/rs5 bardzo byłem "zdziwiony" że nie wprowadzono V6T do nich jak "pierwotnych" silników :confused4:

Po FL w 2012 V6T jest już w coupe również :wink4:

Opublikowano

...i jeszcze jeden render ;)

152549347269993736.jpg

Opublikowano

I niech mi ktoś powie że mu się nie podoba RS4 B8 :kox:

A drugi halogen ukradli czy zapomnieli dorobić :?: :kox::decayed:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...