onecrash Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Witam Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 TDI 1Z 90PS. 1995R. Wyposażenie: 2 x poduszka powietrzna El. szyby El. i podgrzewane lusterka Podgrzewane siedzenia Podłokietnik 1 x z tyłu Kierownica S4 ABS Dzielona tylna kanapa Radio JVC - wzmacniacz blaupunkt - skrzynia PYLE Climatronik Felgi ori BBS 17 Laleczka po wymianie płynów, rozrządu oraz kompletnego zawiecha Założone zawieszenie gwintowane oraz przednie lampy DEPO na soczewce z S4. Zdjęcie laleczki: Jak narazie posiadam tylko jedno jeszcze na starych lampach. Na dniach postaram się zrobic nowe foto na nowych lampach
karol24 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 To rób zdjęcia bo nic się nie da powiedzieć narazie :gwizdanie: felgi były czy kupiłeś od gościa z allegro chyba gdzieś z pomorskiego? długo wisiały a ja kasę na nie zbierałem i nie ma ich teraz ;(
vauxhall95 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 i najlepszy silnik :> :kox: nie do waszych felg :gwizdanie:
I r o Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 najszybszy kolor i silnik dawaj foty będziemy gadać
johnnythebest Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Kolor wypas Fura z zewnatrz dla mnie gites malina Tylko powiedz mi tak patrząc na Twoje info, to w jaki sposób założyłeś LPG do swojego "TeDeIka" :tongue4:
I r o Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Tylko powiedz mi tak patrząc na Twoje info, to w jaki sposób założyłeś LPG do swojego "TeDeIka" :tongue4: a co, to niemożliwe
Polko_V Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Qfa...pierwsze tdi z "podtlenkiem gazu z kuchenki" ...popraw opis a na podstawie tej jednej fotki moge stwierdzic ze łłładnaa
Maxcudo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ON + LPG :kox: http://www.car-gaz.pl/index.php?id=251&gclid=CPXc_NTAxKsCFYK-zAodAh8w0g, Furmanka cacy :good:
morsdicti Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Pier....licie to na prawde jest na gaz ? Co to jest za kolor ?
onecrash Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 Co do LPG to wkradł się mały błąd hehe A koła kupione razem z autem Kolor...hmmm a gdzie to spradzić jakie oznaczenie ma kolor ? Pare nowych fot:
I r o Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 na wlepie w bagażniku lub książce serwisowej
Lubi Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Ładna , a kolor LY3H Laser Rot(czerwień laserowa)
johnnythebest Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ładna , a kolor LY3H Laser Rot(czerwień laserowa) A to jak to jest z tym kolorem, bo na pierwszej focie w słońcu część auta pomarańczowa się robi a w "normalnych" warunkach czerwony jest To jest coś w stylu kameleona??
onecrash Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Z tym kolorem to tak jakoś właśnie jest, że raz w słońcu jest czerwony calusieńki, a raz wpada w pomarańczke. W nocy przy świetle żarowym to całe auto sie robi koloru marchewkowego ;p
Michał Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 To jest coś w stylu kameleona?? nie, LaserRot to zwykły akryl, żaden metalic czy kameleon różnice zależą tylko od oświetlenia, dokładnie tak jak z resztą kolorów
onecrash Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Witam. Zapodaje kolejna dawke foto laluni lecz jeszcze na starych lampach
RafuZG Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 kierunki boczne clear daj mu i będzie gitara Ogólnie spoko furmana
Rekomendowane odpowiedzi