matyss___ Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 to moze pomóżci mi wybrać któreś zdjecie zeby wysłac ...oto kilka fotek oczywiście w ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 za duzy wybor jak dla mnie 1,7,8,9 ktores z tych gifa mozesz zrobic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 1,7 bądź 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 1dynka pofruneła na maila;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 daj znac jak bedzie glosowanie ---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- Blizniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 po modyfikacjach autko nastepujaco przyspiesza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf_kk Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Teraz musi się już przyjemnie jeździć Gratki auta. A powiedz mi zmieniałeś sprzęgło czy na ori śmigasz? Jestem przed dylematem czy zmieniać samo sprzęgło czy razem z dwumasem:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 juz 2gi dwumas mam i ten zaczyna sie telepac;) a niech sie telepie eheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 mierzyłeś ile mniej więcej masz do 100? bo na filmie wychodzi ok9s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wajsik wychodzi koło 8.5 na filmiku ale nie mierzyłem;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 mierzyłeś ile mniej więcej masz do 100? bo na filmie wychodzi ok9s tak gdzieś ma Q przy tej mocy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 no tak w końcu wszystko ma wady i zalety,poniżej 9 jest już całkiem sympatycznie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 ujdzie...to auto które ma mnie dowieśc do sklepu w miare szybko ..a zima bokiem ma latać w zakretach, latem około 9seq nie am szału , ale zima na sniegu zaczyna byc przyjemnie gdy Ośki stoja w miejscu i walcza z trakcja a Q idzie jak pocisk do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ja też bym brał Q na Twoim miejscu.Miałem okazje polatać latem w okolicach szklarskiej i jeleniej i na gwincie dawało to sporo frajdy,ale zimą z przednim napędem i na letnich gumach miałem już niezłego stresa więc wiem o czym mówisz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 latem to zadna przyjemnośc ...no chyba ,ze nie masz u Siebie zakretów i górzystych terenów to można sie zawrotów glowy nabawic;) a zima to sama przyjemnośc ....kilka postów wyzej mam kilka zdjec ...z Jakuszyc i Szklarskiej poreby w pelnym zasnierzeniu dród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zdjęcia fajne widziałem,ale ja sie ciesze ze mnie tam ośką nie było:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 oska tez tam byla... wjechala i tyle ;P a potem linka i Q w ruch i oska wyjechala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ja nie wytrzymałem i od dzisiaj autko jest -43mm i jzu na letnich .....ku mojemu zdziwieniu zakupione pod koniec tamtego roku opony zimowe z 9mm zeszły tylko do 8mm a duzo latalem , ale po sniegu wiec ich nie zdarło ....czego nie moge powiedziec w tamtym roku jak z nowych mialem po 4,5-5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pokaz foto:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi