H4mm3R Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 akjam sterowni będzie pasować ale jest pod zwykłe bixy. ---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ---------- Tak, tylko piny po przekładasz w sterowniku i lampach. A wiesz może jak wyciągnąć piny z wtyczki do lampy bi-ksenon? Mam wtyczki z kawałkiem kabli, chciałem je wyciągnąć i przełożyć piny z wtyczki od zwykłej lampy, ale nie wiem jak je wyciągnąć, tą wtyczkę się jakoś rozkłada? djima pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 akjam sterowni będzie pasować ale jest pod zwykłe bixy.Czyli OK. Bo mam właśnie zwykłe bixy i taki sterownik 8P0 907 357 F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak, tylko piny po przekładasz w sterowniku i lampach. A wiesz może jak wyciągnąć piny z wtyczki do lampy bi-ksenon? Mam wtyczki z kawałkiem kabli, chciałem je wyciągnąć i przełożyć piny z wtyczki od zwykłej lampy, ale nie wiem jak je wyciągnąć, tą wtyczkę się jakoś rozkłada? djima pytaj pytam pytam, a on nie odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikell Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Wtyczkę odblokowujesz przesuwając ten różowy element w lewo lub w prawo (nie pamiętam dokładnie) ale będziesz słyszał taki charakterystyczny klik:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Wtyczkę odblokowujesz przesuwając ten różowy element w lewo lub w prawo (nie pamiętam dokładnie) ale będziesz słyszał taki charakterystyczny klik:wink: Dzięki stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 witam panowie jestem przed wymiana żarówek mam pytanie czy kabel zasilający tez wymienić do żarówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Tak, tylko piny po przekładasz w sterowniku i lampach. A wiesz może jak wyciągnąć piny z wtyczki do lampy bi-ksenon? Mam wtyczki z kawałkiem kabli, chciałem je wyciągnąć i przełożyć piny z wtyczki od zwykłej lampy, ale nie wiem jak je wyciągnąć, tą wtyczkę się jakoś rozkłada? djima pytaj pytam pytam, a on nie odpowiada To chyba gdzieś na PW nie doczytałem, tak przesuwasz ten plastik i wkładasz w otworki coś cienkiego żeby odblokować pin. ---------- Post dopisany at 12:43 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ---------- Na sterowniku pisze też czy jest AFS czy LWR LWR zwykły bixenon AFS skrętny bixenon 8P0 907 357 B,C,D,F itp zwykły bix 4F0 907 357 E,F, itp skrętny bix Potem tylko kodowanie pod odpowiedni model auta w naszym wypadku 8E0 A4 B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Cos takiegohttp://s22.postimage.org/e8awr271p/DSC_6682.jpg Tak to jest sterownik z wiązką do bixenonu skrętnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No to brac - oddam w dobrej cenie - uzbieralo sie tego wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jak bym miał pewność, że podejdzie do bixa nieskretnego to bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jak bym miał pewność, że podejdzie do bixa nieskretnego to bym wziął. Ale to jest do skrętnego i nie podejdzie, cały czas o tym piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość .... Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jak chcesz do nie skrętnego to mam dwa w domu i jeden z wtykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjankowi Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Sterownik łatwo odróżnić: -szare gniazdo :nieskrętne LWR -niebieskie gniazdo :skrętne AFS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Koledzy, żeby działało doświetlanie zakrętów, to Showroom effect musi być włączony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Koledzy, żeby działało doświetlanie zakrętów, to Showroom effect musi być włączony? Showroom to prezentacja bixu skrętnego na postoju, po przekroczeniu 30km/h sam się deaktywuje i już nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 To jak sprawdzić czy doświetlanie działa podczas jazdy? Od jakiej prędkości doświetlanie zaczyna działać? Czyli nic dodatkowo kodować nie trzeba żeby działało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 To jak sprawdzić czy doświetlanie działa podczas jazdy? Od jakiej prędkości doświetlanie zaczyna działać? Czyli nic dodatkowo kodować nie trzeba żeby działało? Uruchom showroom i pokręć kierą na postoju, a podczas jazdy działa od 20-120km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnyb7 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 moze mi ktos powiedziec jakiego koloru były kable do przedniego czyjnika pozycjonowania i ktore to sa piny bo wyskoczył mi bład pozycjonowania zajzałem zo czujnika i kable sól zjadła i niemoge dojsc ktory gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Przecież na pierwszej stronie masz schematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi