A-rek Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Karol te koła trochę postarzają twoje autko, przydałoby się tu coś z nowszej epoki
karol24 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Tylko jakie? kupowałem tak na szybko trochę bo szczerze mówiąc najbardziej to mi się Avusy 3 widziały, ale stan tych które były na aukcjach był niezbyt ciekawy. Ranty się wypoleruje, kolorek rotorka się zmieni i zobaczymy co dalej
Ahmet Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fajnie wygląda na tym kole, tylko niżej ją!
karol24 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) będzie NIŻEJ znajdę czas na weekend to skręcę gwinta i zastanawiam się nad dodaniem 10mm na tył, przy ET 35 zobaczę jak to się zgra. 10mm z tyłu jednak za dużo wystaje et 25, felga 8" opony 225/42/18 niby nic się nie dzieje bo czasu brak ale: musiałem wymienić tego delikwenta psiknąłem zaślepki sprysków w kolorek zderzak od środka już powycinałem pod cooler i jakoś się mieści mocowania już są, teraz połączyć wszystko ze sobą i sprawdzić czy układ szczelny a tu jak na złość pogoda na weekend jutro mam nadzieję ogarnąć zaciski przednie bo tłoczek i gumki pierwszej młodości już nie są Edytowane 14 Maja 2016 przez karol24
booster70 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Jak sie zmienia biegi takim krotkim kikutem? [emoji14]
karol24 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) fajnie bo machać jak miotłą nie trzeba a Ty przypadkiem też nie masz skróconego? Edytowane 14 Maja 2016 przez karol24
booster70 Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Mialem skracac ale jakos sie nie zabralem, boje sie ze mi sie nie spodoba a wez pozniej wymieniaj to.. [emoji14]
karol24 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 no , na początku trochę dziwnie, jakby ręki brakowało przy 1, 3, 5 magiel muszę robić, cieknie jak kto zna konkretny zakład to dajcie znać
A-rek Opublikowano 16 Maja 2016 Opublikowano 16 Maja 2016 magiel muszę robić, cieknie jak kto zna konkretny zakład to dajcie znać Częstochowa - Argo
karol24 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 dzięki Arek Budżetowy FMIC zrobiony tu dopiero zamocowany intercooler jeszcze bez rur zabawa trwała parę godzin, najgorzej odcinek do turbo bo mam płytę alu pod silnikiem i te węże od klimy kratek nie założyłem bo mi się ich już rzeźbić nie chciało ciśnienie węży nie wywala, lagów nie ma za bardzo i dzisiaj 27,5 na dworze a z przyspieszaniem nie ma problemu
karol24 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) No właśnie nie, nie mam pojęcia z czego ale to jakiś opel chyba był albo coś takiego bo ma naklejkę GM Na fotkach jak widziałem, to mój rdzeń jest z 10 cm krótszy i same wyloty kończą się przed kłami. Z A5 jest duuużo szerszy ale jest niższy i chyba łatwiej go w zderzak wpasować halo zostały jakby co 4 złączki silikonowe, 3 kolanka i trochę prostego kwasiaka, i wykorzystałem ori rury (tą od intercoolera do plastikowej miałem i tak uciętą bo mi kiedyś dziura się zrobiła) i masa opasek muszę brata zmolestować żeby mi to wszystko z kwasiaka pospawał bo teraz to wersja testowa tak na myjni przed VAG Nysa no i ostatnio naszło mnie na wymianę materiału na boczkach bo jeden zaczął mi się odklejać Najgorzej boczek zewnętrzny dolny, żeby nie było zmarszczek bo materiał na gąbce nie chce się zbytnio naciągać, żeby go ładnie ułożyć. jakoś ładniej się zrobiło teraz w środku Edytowane 6 Czerwca 2016 przez karol24
Grzesiek1985 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) magiel muszę robić, cieknie jak kto zna konkretny zakład to dajcie znać Auto - Układ Plouszowice Polecam Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Grzesiek1985
karol24 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Będąc u kumpla w Nysie postanowiłem wreszcie sprawdzić ile to moje cudo ma osiołków pod maską wyszło 118,9 KM i 269,8 Nm / seria + intercooler z przodu ale stwierdził, że było by lepiej bo niestety turbina "żyje własnym życiem" i trzeba by ją najpierw porządnie wyregulować Edytowane 15 Czerwca 2016 przez karol24
Grzesiek1985 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Bardzo ładnie boczki wyszły gdzie kupiłeś materiał ?
Undisclosed Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dokładka zderzaka od Leona Cupry pasuje bez przeróbek do poliftowego zderzaka? Wygląda bardzo dobrze Są konkretne numery, które pasują?
karol24 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 pasuje przykładasz i łapiesz na wkręty gdzie Ci się najbardziej podoba. Ja skróciłem trochę po bokach bo tak mi bardziej pasiło. Grzegorzu, kupowałem na tej aukcji http://allegro.pl/sam03-tkanina-samochodowa-na-podsufitke-i5946585302.html
PiterA4 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 kaj tys był na tej nysie ??nigdzie cie nie widziałem a cały weekend tam kiblowałem pasuje przykładasz i łapiesz na wkręty gdzie Ci się najbardziej podoba. Ja skróciłem trochę po bokach bo tak mi bardziej pasiło. Grzegorzu, kupowałem na tej aukcji http://allegro.pl/sam03-tkanina-samochodowa-na-podsufitke-i5946585302.html a jakim klejem lepiłes boczki?
karol24 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja z młodym na chwilkę w sobotę przyjechaliśmy jak to z 5-cio latkiem, brama - jezioro, jezioro - lody, znowu jezioro. Pooglądałem tylko to co stało wzdłuż drogi na dole i na górze. Klej w szpreju do tapiceki kupiony w lerła merlę za 24 zł
Rekomendowane odpowiedzi