karol24 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Tak, niestety Kupiłem w ASO zaworek z rurką tą od VACUM. Efekt taki, że turbina tak nie gwiżdże jak wcześniej. Ciekawe czy to ten zaworek robił taki fale na wykresie z hamowni Nowy zakup oczywiście pozbędę się kolorku i deal miesiąca, wydech Millteka za flaszkę był taki brudny, że nie wiadomo było co to dokładnie jest Edytowane 3 Lipca 2016 przez karol24
Lukaszhenleys Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Nowy materiał na boczki naklejek na stary materiał? ?czy była najpierw dewastacji boczku. Bardzo ładnie wyszło.
karol24 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 Zaworek coś ok 100zł, jakoś tak, nie pamiętam dokładnie. Boczki rozkleiłem lutownicą i zrywałem materiał, później czyściłem do gołego plastiku. Najlepiej zostawić na słońcu tą część z materiałem, nagrzany klej fajnie odchodzi.
PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 sa rozne szkoly niemasz za twardo teraz?? ja dokladałem na stary material i pare lat tak smigam
karol24 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 Bałem się, że na starym nie złapie tak jak trzeba.
PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 chwyta tylko ze jako klej tylko i wyłacznie butaprem
karol24 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 odgrzewam kotleta mało się ostatnio działo: - wsadziłem IC, z którego najpierw pozbyłem się koloru, ale jeszcze rury nie pospawane, tylko silikony - Milltek nie chciał za nic wejść , więc zmienił właściciela a ja wypatrzyłem na szrocie inne końcówki, - wreszcie ogarnąłem kontrolkę zużycia klocków (wersja druciarska ) - zająłem się tzw "barankiem" bo tu i ówdzie obłaził i rdza pod spodem hulała, foteczki, telem niestety na zmianę czekają poduchy silnika i maglownica, padł mi wzmacniacz antenowy, ale radia i tak mało słucham tak czy siak trzeba ogarnąć przed zimą
misiek95 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Kolor alu zostaje na następny sezon? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
karol24 Opublikowano 26 Września 2016 Autor Opublikowano 26 Września 2016 raczej nie ale sam nie wiem na jaki by tu ewentualne zmienić
misiek95 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Srebrny klasyczny jak dla mnie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
jakubkowski84 Opublikowano 27 Września 2016 Opublikowano 27 Września 2016 Ładna sztuka,grunt to dobra baza,też się przymierzałem do nagród,prawie nawet kupiłem,ale kuzyn pojechał oglądać i się okazało,że nie warto bo to po dzwonku była sztuka,pancerne,polerowane 17" mi się podobają najbardziej [emoji14] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
karol24 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Z ciekawszych rzeczy na początku to tylko Navi i kubły były :-) zobacz fotki na pierwszej stronie
karol24 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) trochę się nic nie działo, bo przez zimę bez garażu ciężko coś pod blokiem działać felg nie przemalowałem... sprzedałem i ori TT 18" 9J kupiłem od kumpla. Pomalowane czymś dziwnym na czarno teraz wracają do ori koloru albo coś się wymyśli te 9J robią swoje :-) ET 52 no to wlatują 15mm na przód i 17mm na tył. Tutaj opona 245/40 ale już na dwóch mam 225/40 naciągnięte są sporo teraz. wiem, że brudny ale spontan i zdjęcia nie oddają jak koło wygląda. początkiem lutego rozrząd trzeba było zmienić i wreszcie upolowałem tylna kanapę Recaro do kompletu oparcie już zamontowane, jeszcze siedzisko zostało do zaadaptowania bo to z A6 C6 komplecik Edytowane 4 Marca 2017 przez karol24
enczu Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Rolka raczej do odnowienia, ale z tym, że 225/40 na 9j to naciąg to popłynąłeś Moim zdaniem mimo, że poprzednie koło nie porywało, to tutaj robisz krok wstecz.
karol24 Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) rok pojeździ i się sprzeda jak ma się budżet ograniczony to tak jest niestety no może 225/40 na 9j to nie naciąg ale jak dla mnie jest różnica w wyglądzie do poprzedniej 225/40 na 8J koło na żywo nie wygląda źle to jest daily czyli z dzieckiem do przedszkola, do roboty i jeszcze żona od czasu do czasu jeździ to takie rzeczy jak spasy i naciągi szybko przestały by być fajne... Edytowane 5 Marca 2017 przez karol24
enczu Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Mam swoje też na daily i przeklinam często dłuższe trasy, sam komfort mi nie przeszkadza ale to, że na łaty muszę uważać jest irytujące. Tyle, że u mnie jest już niezły naciąg i felga jest poza oponą.
Rekomendowane odpowiedzi