radimm Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 moim zdaniem obecna felga zdecydowanie lepsza od poprzedniej! Bardzo fajny avant!
karol24 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 w tym roku mam nadzieję ogarnąć drzwi bo już masakra na dole ale zamiast tego kusi mnie, żeby zrobić jakiś program Zawartość dodana 0 minutes later ile można zwlekać
enczu Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 11 godzin temu, karol24 napisał: w tym roku mam nadzieję ogarnąć drzwi bo już masakra na dole ale zamiast tego kusi mnie, żeby zrobić jakiś program Zawartość dodana 0 minutes later ile można zwlekać Wrzuć sobie od razu awxa, jedzie to już przyzwoicie w ajmie
karol24 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Rozglądam się za takim, ale najczęściej to wirniki mają takie luzy, że tylko do regeneracji się nadają te turbiny... może uda się coś fajnego trafić Będzie cieplej to muszę orurowanie FMICka jakoś ogarnąć na rurach a nie na gumach bo nie wygląda to fajnie...
enczu Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 1 godzinę temu, karol24 napisał: Rozglądam się za takim, ale najczęściej to wirniki mają takie luzy, że tylko do regeneracji się nadają te turbiny... może uda się coś fajnego trafić Będzie cieplej to muszę orurowanie FMICka jakoś ogarnąć na rurach a nie na gumach bo nie wygląda to fajnie... Tydzień temu miałem jeszcze awxa i wisiał chyba z 3 tygodnie na olxie z luzami w normie, beż żadnych cudów Nie ma turbiny bez luzów
karol24 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Zawsze tak jest jak szukam to nie ma, wydam kasę na cos innego to się pokazują co się odwlecze... Zawartość dodana 2 minutes later ale przynajmniej Recaro w komplecie teraz będzie
booster70 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Mam turbo awx stan idealny jak chcesz
Gość Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Dnia 5.03.2017 o 19:16, karol24 napisał: rok pojeździ i się sprzeda jak ma się budżet ograniczony to tak jest niestety no może 225/40 na 9j to nie naciąg ale jak dla mnie jest różnica w wyglądzie do poprzedniej 225/40 na 8J koło na żywo nie wygląda źle to jest daily czyli z dzieckiem do przedszkola, do roboty i jeszcze żona od czasu do czasu jeździ to takie rzeczy jak spasy i naciągi szybko przestały by być fajne... Panie to ma wyglądać a nie jeździć...
karol24 Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Opublikowano 16 Marca 2017 Zobaczymy jak wyjdzie po malowaniu? upadłem się że sam wszystko ogarnę od początku z tymi kołami, teraz zastanawiam się nad kolorem Zawartość dodana 2 minutes later AWX w tym roku odpada, rozrząd mnie już pociągnął po kieszeni a jeszcze 2 wesela i chrzciny w rodzinie... plaga egipska normalnie i w koperty trzeba coś tam dać może na jesień jakiś grosz się uzbiera
karol24 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 takie tam z wczoraj dwa naleśniki i mój dejli
robertjudi Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jest dobrze.Kolor auta nadrabia Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Teraz felgi już się ratują. Kolor jest mega.. Nie żeby kłaść to jak ten drugi kondom z tyłu ale tył bym delikatnie zrównał z przodem bo jest delikatny Neymar
karol24 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Wiem, w wolnej chwili powalczę z tyłem Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez karol24
booster70 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Mega mi sie to kolo widzi.. Zamiana?
karol24 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 wybierasz się w moje okolice? nie wiem czy one są kute czy nie ale ciężkie, no i 9" robi swoje
karol24 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Nic się nie działo ostatnio, odkładam kasę na program zgubił bym prawie klamkę kierowcy, więc wolałem ja zdjąć i wozi się w bagażniku aż się zabiorę za przyklejenie. upolowałem gril ori RS4 ale nie wie czy S4 bardziej nie pasuje (fotki po burzy telem więc proszę nie narzekać na jakość) Kliknij, żeby wybrać pliki któryś gril będzie na sprzedaż tylko nie wiem który muszę pomęczyć się ze zderzakiem, bo mi dokładka wyskoczyła na jakimś krawężniku Edytowane 6 Czerwca 2017 przez karol24
Animal Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Moim zdaniem zostawiłbym ten z RS-a bo jest
karol24 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 trochę mi kratki zderzaka nie grają z grilem ale.... coraz bardziej mi się podoba
karol24 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 Z ciekawszych rzeczy ostatnio zrobiłem podświetlane klamki. Plastiki dostałem od kumpla więc trzeba było się wziąć za robotę. wszystko ładnie pięknie można podłączyć, ale jak się ma korbotronik z tyłu to już nie jest tak fajnie ale zrobiłem. materiałem, który okleiłem boczki drzwi zrobiłem też plastiki w bagażniku, fotki brak ale wyszło nawet znośnie
booster70 Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Te podswietlanie z c5? U mnie leza juz ponad rok i nie wiem czy zakladac czy nie
Rekomendowane odpowiedzi