Dev Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Jarek, jak tam postępy z moim klamorem ? zaczyna mi go brakowac na placu .....
sawul Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Jarek pewnie leży na plaży i się opala.:beach:
McGiver Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 Jarek pewnie leży na plaży i się opala.:beach: jarek buduje coś takiego trzeci tydzień już :/ srednio 15h/dobe w garażu :/ takiego projektu jeszcze nikt nie widział na oczy. ADR szeroki kanał, z podciśnieniowym aparatem zapłonowym na 4 gaźnikach Mikuni z Yamahy YZF 1000 Thunderace. do tego czegoś bo stary endzajn chłopaki juz wyrwali, bo cugu nie miał Polendwica za słaba do takiego ścigacza
Dev Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Po ....uj sie bawisz w takie gowna ???? Mam 500 konnego Johnsona do tej skorupy
AB7 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 jakies nowosci w sprawie mutanta(-ow)? dev ty juz masz swojego w aucie?
McGiver Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Dev ma już uzbrojone autko w mutanta czerwonego i autko jest już po testach ojebało wczoraj z lotki S6 C4 w manualu v8 4,2 bez żadnego problemu jak zrobi sie tam jeszcze wirusa, kolektor hajfoł, DPka i gruche szportgancsegal to bedzie wogóle milutko także jestem zadowolony ze swoich poczynań jedyne czego mi w nim brakuje to shortshiftera Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez McGiver
roman_tyk Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Rachunek proszę. .. hehe nie wyplaci sie do konca zycia jak wyglada wstawalnosc hemoroidy? dupka z k04? 280ps peklo?
McGiver Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie wiem ile wyszło ale jest fajnie, a bedzie lepiej po jeszcze paru drobnych modach. Dupka k03s, zimna Mazda MPS. U mnie na seryjnej gruszce z napieciem na 1,5zwoju 260KM+ wypluło i boostem na górze 0,9 bara. Roman_tyk z tą twoją gruchą to bedzie łamacz korb Rachunek proszę. .. dostaniesz w euro wolisz żeby mniejsze cyferki byli na fakturce?
McGiver Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Prosze w rublach :polew: transferowych czy wewnatrz wspólnotowych ?
gregor10 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dev ma już uzbrojone autko w mutanta czerwonego i autko jest już po testach ojebało wczoraj z lotki S6 C4 w manualu v8 4,2 bez żadnego problemu jak zrobi sie tam jeszcze wirusa, kolektor hajfoł, DPka i gruche szportgancsegal to bedzie wogóle milutko także jestem zadowolony ze swoich poczynań jedyne czego mi w nim brakuje to shortshiftera grubo Panie ps ładujcie tam ostrożnie bo grucha jest jak stiwen sigal- jest niebezpieczna
McGiver Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Panowie niech mi ktos powie jak tu wstawia sie teraz foty bo mnie zaraz coś qr...... trafi
Blachu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Panie musisz kliknąć okienko "Więcej opcji" pojawi się większe okno edytora z możliwością wstawienia foty
McGiver Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Panie musisz kliknąć okienko "Więcej opcji" pojawi się większe okno edytora z możliwością wstawienia foty ================================================================== no to mały upgrade nowych modów TD04HL-19T-6.0 ponownie tylko w innym setupie, wersja very good prajs bedzie może bedzie 300KM++ nawet z tego, ale to się okaże Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez McGiver
Imhotet Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Pięknie siadło na tym kolektorze daj znac jak testy pojda !
McGiver Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 dzisiaj kombinacje z orurowaniem oj bedzie sie działo ale miejsca bedzie pod maską jeszcze na jedną suszarke także teoria biturbo 2xk03 na małych dupkach może i by sie udała a raczej napewno bo miejsca wygospodarowane jest no dobra kilka dzisiejszych fotek z apgrejdu może skoncze dziś nawet dolną cześc, a w górnej jutro powspawuje rurki do odmy i odpowietrzen
wampir Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) No Panie, a co tak na łatwiznę ten Tip ? Było go zrobić na większej średnicy, najlepiej takiej jak MAF albo i przejść na MAF 3"... EDIT: Już się dowiedziałem, MAF jest 3" !!! Edytowane 2 Września 2014 przez wampir
McGiver Opublikowano 2 Września 2014 Autor Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) na szybko i po ciemku złozone do kupy bez wspawanej odmy jeszcze, jutro wstawie dokładniejsze Edytowane 2 Września 2014 przez McGiver
Rekomendowane odpowiedzi