Imhotet Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 tzn jak to wstawało ? to zeliwo od saba 5cm bedzie lepsze ?
McGiver Opublikowano 24 Września 2014 Autor Opublikowano 24 Września 2014 ile wali ? 1,7bara poniżej 4000RPM, jak zdjąłem siłownik z WG to prawie 1,0 bara dyma MASAKRA tzn jak to wstawało ? to zeliwo od saba 5cm bedzie lepsze ? stawiam że o wiele lepsze, bo one od benzyniaka jest i konstrukcja kanału WG jest wogóle inna tam i to robi robote bez problemu
McGiver Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 a przepływ jaki był ? Devciu nie wiem, ale kręgosłup wyprostowało ładnie Marcin mówił Ceny sensownych WG mnie zdołowały u nas to chyba wszystko NASA rozprowadza
wampir Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Ale pokaz cos, jakiś wykres, filmik albo powiedz co tam w logach wyszło
McGiver Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Ale pokaz cos, jakiś wykres, filmik albo powiedz co tam w logach wyszło Opisze ci to szybko słowami: NIC, NIC, NIC.......**************PUSZCZAJ GAZ BO KORBY WYLAZĄ!!!!!!! na otwartym WG luźno napompowało prawie bara koło odcinki, to co tu logować wrclaguna (wczoraj, 17:12): Po raz kolejny zgłoszenie ! Prosze nie uzywac wulgaryzów , jeszcze jedno i leci OSTRZEZENIE !!! Te nadedworny, nadgorliwość gorsza od faszyzmu jest. i naucz się poprawnej polszczyzny. I zrozum kto tu komu robi łaskę, a nie laskę będąc na tym forum. komprende, kampiszi,dujuanderstand, paniemajesz, fersztejn?????????? I zobacz w jakimś słowniku jak po włosku jest "zakręt" i co to za lapidarne słowo. Edytowane 28 Września 2014 przez McGiver
wampir Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 :D Dziewczyny nie kłócicie się tylko pokazujcie cos ciekawego
McGiver Opublikowano 28 Września 2014 Autor Opublikowano 28 Września 2014 :D Dziewczyny nie kłócicie się tylko pokazujcie cos ciekawego coś ciekawego powiadasz??????? mówisz i masz, wyjęte wczoraj z silnika Omena
koziol1172 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Strasznie kosztowne nie jest ale ciekawe do czego się nadaje http://rpmotorsport.pl/wastegate-zewnetrzny-turboworks-50mm-vband-p-31738.html Sorry nie doczytałem że napisałeś "sensownych"
McGiver Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 No i decyzja zapadła, HKS style 50mm pójdzie na pokład, coś ala turboworks. Chłopaki z k64.pl mnie poratowali
Booster Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 No i decyzja zapadła, HKS style 50mm pójdzie na pokład, coś ala turboworks. Chłopaki z k64.pl mnie poratowali nie będzie za duży dla tej sprężarki?
marcindlug Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 bedzie cos ala tial 38mm wystarczyloby z zapasem
McGiver Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) bedzie cos ala tial 38mm wystarczyloby z zapasem mniejszy otwór sobie w kolektorze wytne narazie tak na 30mm na poczatek ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- JAk mocy przybyło to normalnie Edytowane 10 Października 2014 przez McGiver
Imhotet Opublikowano 8 Października 2014 Opublikowano 8 Października 2014 bo dziur sie młotkiem niewycina...
McGiver Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) bo dziur sie młotkiem niewycina... teraz to ja też to wiem ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- stage 251521527216 zrobiony przebudowa strony wydechowej niestety ale była konieczna. Jazda testowa mjiut malyna, teraz boost jest 0,6 bara a nie 1,7 potem zapodam troche fotek, wieczorkiem może coś sie postroi , ale to tylko dobra wola Pawła bedzie Edytowane 10 Października 2014 przez McGiver
McGiver Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Spac nie możesz ? Nie masz Devciu pojecia jaki miałem banan na ryju jak zobaczyłem mały boost, a nie koksowy strasznie dziwne uczycie jak robisz żeby było mniej a nie więcej Teraz juz wiem czym sie róznia konstrukcyjnie żeliwa od benzyny i diesla, i dlaczego tak jest. Wczesniej teoretycznie wiedziałęm o co kaman, ale nie myslałem że aż tak bardzo jest to drastycznie odczuwalne. Fizyki nie oszukasz i cudów w niej nie ma. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No dobra, sa i obiecane fotki. Odrazu owinałem DPka jak była okazja jeszcze jedno w ubranku Edytowane 11 Października 2014 przez McGiver
Rekomendowane odpowiedzi