Kowi87 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 2din we wnetrzu robi robote, nie będziesz załował zakupu:wink:
bartosz85 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 Konsole 2 din juz mam . Teraz tylko radyjo Takze kowi dzieki za info odnośnie radii , tak czy siak pewnie bede je zakładał bo mnie NosiiiI ale jeszcze nie wiem które .
mrogal Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Konsole 2 din juz mam . Teraz tylko radyjo Takze kowi dzieki za info odnośnie radii , tak czy siak pewnie bede je zakładał bo mnie NosiiiI ale jeszcze nie wiem które .celuj w F900BT tylko z kompletem mikrofon i antena, bedziesz zadwolony, to zlinka wyzej to ma zdecydowanie za maly ekran
Frimuś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ładnie sie prezentuje a twoja felga chodzi mi po głowie,taki rant bym chcial
robertjudi Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Super autko w ruchu pewnie przyciąga uwagę
bartosz85 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 W ostatnim czasie polowałem na jakies radio z dvd mp3 gps itd.. miał byc pioneer jvc lub coś z tej półki ale .... hajs mi na coś innego jest potrzebny. Ostatecznie wpadło coś takiego w dobrej cenie było więc wziałem jak mi się znudzi to się zmieni 8-) Nie ma to miliona kolorów ale wolałem to niż seryjne radio ori z navi . m-dvd5542r macrom Radio ma to: -gps -mp3 -dvd -divix -pilota mozna podłaczyć -bluetooth -ekran 7 cali itd A tak wygląda w aucie . Nie jest do końca jeszcze wsadzone bo brakuje ramki 2 din i anteny gps wieć dopuki tamtego nie bedzie zostaje tak. Dużo zabawy z tym nie było bo sa do audi i systemu bose przejściówki robione :pilka: wiec wszystko gra i buczy bardzo dobrze nawet lepiej niż na radiu symphony.
bartosz85 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie nie .. będe kupował są na allegro jakies gotowce . Juz raz kupowalem ,zakładam i jest.
slavko87 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Elegancko wyglada, ile dales, moze byc tutaj albo PW, obszywasz fotele skora?
bartosz85 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 Pw Poszło , co do foteli to nie wiem być może . Teraz musze ogranać felgi opony do nich inne i dystanse inne .
Kowi87 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Nie nie .. będe kupował są na allegro jakies gotowce . Juz raz kupowalem ,zakładam i jest. https://www.car-tronic.pl/ramka-2-iso-audi-a4-2000-2001-symphony-navigation-plus-p135.html
bartosz85 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 Temat z radiem 2 din narazie odpuszczony radio jest na sell gdyby ktos chcial oddam :] cena jest podana na aukcji . A wczoraj w łapy wpadło mi cosik takiego , taka mała zapowiedz . Jutro montaż jak ogranę to wlepie jakies fotki.
slavko87 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 z s4 dekory te jasne czy ciemne aluminimu?
bartosz85 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 dekory zostawiam swoje , szczotkowana stal czy jak jej tam się zwie
slavko87 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 a to takie samo dzidostwo mam:decayed:
bartosz85 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 No i w końcu ogarnięty środek . Fotele kanpa i boczki wpadły z Audi S4 avanta. -Boczki Bose -Fotele półkubełki podgrzewane z poduchami. -Cały środek wszystkie pastiki zmienione na czarne. Oczywiście nie obeszło się bez urawania jakiegos plastiku noooo ale :metal: Brakuje jeszcze tunela środkowego i łokcia w skórze ale to już pewnie na dniach wleci i na wiosne sprzątane i pewnie jakieś pranie 8-) Tak to wszystko wygląda. Teraz czas na poszukanie 215 na przód polerke rantów malowanie felg no i lamp przednich :roll:
junior_tdi Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Kocurne wnętrze! 4x elektryczne szybki Sam chcę u siebie wymienić deskę, konsolę środkową, tunel i wszelkie plastiki na czarne, bo z fabryki wyjechał z zielonymi lampy całe dajesz na czarno?
Wajsik86 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 jeszcze łokieć i można spać w środku:grin: grubo się w środku dzieje
bartosz85 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 No też się ciesze z tego wnetrza aż sie inaczej siedzi :] Junior a lampy pewnie tak będe miał zabawe jak bedzie bliżej ciepła sa bede chciał ogarnąc je żeby miec satysfakcje.... Musze tylko plastiki ze 2 wymienic co mi sie polamały w środku moje szarne malne czarnym matem i bedzie ;] , mam takiego spreja do plastików specjalnego później czarny mat i jazda w poprzednim aucie malowałem i sie trzymało jak głupie
Rekomendowane odpowiedzi