szafa Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Fajne wnętrze dużo zabawy miałeś z el. szybami?? Bo sam powoli zaczynam szukać gratów do przekładki:naughty: Jeszcze zmień na sufit z s4 i będzie full na koxie:kox: Jak szukasz 215/35/18 mam 2 sztuki dunlop sp sport maxx prawie nówki po przejechaniu jakiś 2 tys. km, cena 900zł +kw:wink:
bartosz85 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Szafa ja elektryke miałem pełna ... wiec wiesz zabawy nie mialem dużo... w wyposażeniu tego audi do fulla nie duzo brakuje już dosłownie kilka pierdól :] . Patrz 1 str. :] a co do opon będe szuka używek bo ja do konca sezonu i poźniej fele na Sell idą
slavko87 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 odrazu inne auto:decayed: zazdroszcze Ci 4 szyb:slina: a tunel w jakim kolorze byl ze caly lokiec darles? Ja u siebie to zmienilem tylko gorna czesc lokcia i git:wink:
bartosz85 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 Tunel szary teraz będzie czarny i łokieć czarna skóra tak do kompletu , nachodzi Mnie na czarne fele ale nie wiem czy to juz za dużo nie bedzie .
OLI_B5 Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 ile bym dał jakbym miał żeby miec taki środek:grin:
bartosz85 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Opublikowano 7 Lutego 2013 moze ze mna chcesz sie wymienic? hehe za co wymienić ?? Dzieki za pozytwyne komy !!
Robertuss Opublikowano 7 Lutego 2013 Opublikowano 7 Lutego 2013 Wnętrze git, też bym w takim się powoził
junior_tdi Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Tunel szary teraz będzie czarny i łokieć czarna skóra tak do kompletu , nachodzi Mnie na czarne fele ale nie wiem czy to juz za dużo nie bedzie . jeśli czarne fele to w polerze parapet zostaw, bo całe czarne zginą na aucie
szafa Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Tunel szary teraz będzie czarny i łokieć czarna skóra tak do kompletu , nachodzi Mnie na czarne fele ale nie wiem czy to juz za dużo nie bedzie . jeśli czarne fele to w polerze parapet zostaw, bo całe czarne zginą na aucie Znów przy czarnych środkach felgi się optycznie zmniejszą Ja bym dał całe czarne a śrubki w chromie:naughty:
bartosz85 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Junior będe małował tylko środki felg a ranty w chromie zostają tak jak było. Szafa a ci powiem ze to też nie jest glupi pomysł ale i tak śrubki sa na rancie to nic z tego nie bedzie widać.
junior_tdi Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Jak zostawiasz rant w polerze to może śrubki dać na czarno
szafa Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 Szafa a ci powiem ze to też nie jest glupi pomysł ale i tak śrubki sa na rancie to nic z tego nie bedzie widać. Tak, tylko mi chodziło o to by wszystko pomalować na czarno, ranty i bębny i wtedy śrubki się fajnie wyróżniają
bartosz85 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 Oj nie nie aż tak to mi się nie podoba za bardzo wtedy karawan by sie zrobił co do koloru jeszcze sprawa otwarta , puki co na wymiane czeka olej filtry i pewnie coś wyjdzie znajać zycie
Michał Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 jebnij na złoto, Szafa się ucieszy:decayed:
bartosz85 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Opublikowano 11 Lutego 2013 jebnij na złoto, Szafa się ucieszy:decayed: Heheh na BANK nie ma takiej opcji żebym taki kolor miał nie bede kserował czyjegoś koloru, wolał bym już różowe
szafa Opublikowano 11 Lutego 2013 Opublikowano 11 Lutego 2013 jebnij na złoto, Szafa się ucieszy:decayed: Heheh na BANK nie ma takiej opcji żebym taki kolor miał nie bede kserował czyjegoś koloru, wolał bym już różowe hehe, fakt było by to kopiowanie ale akurat mi to lotto:decayed: Jak Ci się podoba kolor wal w złoto:wink: U mnie będzie teraz złoty z bbs e50 + polerka czoła i rantu:kox: Tylko że ja nie mam rh zw3:wink:
bartosz85 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Junior chyba rozwiałeś moje wątpliwości pewnie pojdzie w taki kolor .
Rekomendowane odpowiedzi