Mad_MAX Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Dzieki wielkie wszystkim za mila imprezke WIELKIE DZIEKI SCHILLA i TWOJEJ DZIEWCZYNIE za organizacje i ogarniecie wszystkiego Dzieki wszystkim za przybycie i dobra zabawe Nastepnym razem bedzie tylko lepiej Cayenne: http://picasaweb.google.pl/m.wlodarczyk3001/Aaaaaa Pieruuk: http://picasaweb.google.pl/Patryk.Pietron/A4Klub Mad_MAX: [br]Dopisany: 09 Marzec 2008, 22:34 _________________________________________________
Młody Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 No to gdzie te zdjęcia ??? pisać jak było ;(
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 było tak sobie , bez rewelacji :naughty:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 ... NUDA schumacher uratował impreze Adaś dzięki że go odesłałeś do pit stopu
hornet Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 było tak sobie , bez rewelacji :naughty: eeeeeeee to się wierzyć nie chce
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 było tak sobie , bez rewelacji :naughty: eeeeeeee to się wierzyć nie chce no mówię Ci.... Przyszedł Poziek i impreza padła
rex Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Cóż, było średnio. Ot tak sobie, na jeża. Ktoś śpiewał, ktoś tańczył, ktoś latał z siatką a ktoś jeszcze po pycholu zaliczył. Ogólnie...mogło być lepiej :polew: P.S. Zlot KOX
Rogul Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Super impreza przyjehcalem równo o 9 pod rynek i mi szcena opadla tyle A4ek czekam na foto
Gość osetti Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 No proszę pochwalić się wielkim nieobecnym fotami, żebyśmy żałowali jeszcze bardziej, że nas nie było tak myślałam, że A4 jak zawsze za***iście się bawiło ..... gratuluję udanej impry :th: mam nadzieję, że na następnej takiej już będę
Gość son_czwa Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Melduje, że dojechałem. Zlot dla mnie mega koks! Ustawka na rynku pierwsza klasa! Gugas dzięki za transport Pozdrowienia dla Wszystkich z ekipy P.S. Pamiętajcie, że zbieram materiały ze zlotu, zdjęcia no to wiadomo, ale szczególnie bym prosił o każdego rodzaju nagrania wideo![br]Dopisany: 09 Marzec 2008, 15:38 _________________________________________________ No proszę pochwalić się wielkim nieobecnym fotami, żebyśmy żałowali jeszcze bardziej, że nas nie było tak myślałam, że A4 jak zawsze za***iście się bawiło ..... gratuluję udanej impry :th: mam nadzieję, że na następnej takiej już będę Osa, nie chciałbym Cię wkurzać, ale masz czego żałować... Mam nadzieję, że na Letni Zlot się stawisz! :th:
Gość osetti Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Misiu wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem ;( ale już od dzisiaj zaczynam się starać żeby być na letnim i bawić się z Wami
Cuber Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Bylo miło i wesoło :gwizdanie: Co tu pisać A4 - klub.pl i wszystko jasne !! Dzięki wszystkim ps. Poziu wiesz ze jak ja byłem to Ty wiesz gdzie byłes
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Bardzo wszytkim dziękuję za te kilka dni :th: Jest A4 Klub więc jest zabawa :> Szczególne podziękowania dla Schillerka i Schillerowej Wiem, że włożyliście w organizacje naszej zabawy wiele pracy i wysiłku. Wielki szacun dla Was :>
Adi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Też sie odmeldowuje :> z ONY do Was pisze. Zabawa pierwsza klasa organizatorzy pierwsza klasa Kocham tą Wisłe :th: Adi you can dance
slaweq Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 My z Angelą tez juz dojechalismy :th: Dzieki dla Organizatorów Fajnie było poznać nowe osoby z Klubu oraz spotkać sią z już wczesniej poznanymi
Iverson Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Dzięki wszystkim za mega imprezę hyhy było 1.000.000 koxów
Młody Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Dobra to wiem że fajnie było ;( ale gdzie są zdjęcia? No proszę może być kilka narazie
Rekomendowane odpowiedzi