Gość C.MILE Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witamy Was serdecznie Bardzo sympatycznie było spotkać tylu entuzjastów Audi, pogoda dopisała i atmosfera też niczego sobie. Gratulacje dla organizatora, bo musiał na pewno włożyć dużo pracy (dzięki za FV z hotelu). Do zobaczenia następnym razem. Paweł i Ola
schiller Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 na teksty zrobiłem osobny watek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=27389.0 tak ogólnie to dzięki wszystkim za przybycie i wspólna zabawę. impreza była świetna choć dużo z niej nie miałem. mam nadzieje ze się podobało i NIE polecam się na przyszłość
Szuder Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 nie bede ori, jak powiem, ze było bardzo SUUUPER... dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i mega odjazdową imprezkę... miło było Was Wszystkich zobaczyć na żywca i poznać... Do zobaczenia przy następnej okazji... :th:
Flyer Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Bardzo sympatycznie było spotkać tylu entuzjastów Audi, pogoda dopisała i atmosfera też niczego sobie. Gratulacje dla organizatora, bo musiał na pewno włożyć dużo pracy (dzięki za FV z hotelu). Szkoda, ze nie dojechaliscie w piatek, wtedy byla oficjalna impreza...
Gość cloo Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 My sie rowniez meldujemy-pozno, bo wczoraj mielismy jeszcze wycieczke w wyzsze partie gór-wiecie, trzeba bylo sie na sniegu wyhasac Dzieki wszystkim za fajna zabawe, cieszymy sie ze poznalismy pare ciekawych osob znanych dotad tylko z neta, milo spedzilismy te pare dni z Wami Jak sie troche ogarniemy, fotki tez wrzucimy ______________________________________________________________ Dorota
spetsnaz Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Dziękujemy wszystkim :> Schiller wielkie dzięki za organizację i cierpliwość :th:
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Ja również dziękuję i wielki pokłon dla Schillera za trud, który w to włożył A przy okazji, pragnę pokazać BRYKĘ ZLOTU - podobno BENZYNKA wróciła szybciej na lawecie niż właściciele DIESLEM :polew:
alvaro Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 oj Bryńka nie obiecuj nie obiecuj bo będzie sex afera part 2
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 ale benzynka jechała na dieslu cała prawda diesel the best
poziek Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 INFO DLA WSZYSTKICH OBECNYCH W WIŚLE Autko wracało na lawecie, bo pompa nie dała rady- a pompa nie dała rady, bo.... Bo Brynia tak wyrezała autko, żeby Poźkowi baty sprawić, ale zapomniałam żeby Boscha wsadzić :gwizdanie: BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Brynia myślałem o tobie :polew: :polew: :polew:
lukaszr Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Brynia myślałem o tobie :polew: :polew: :polew: Po naszej poważnej rozmowie to Ty o wszystkich myślałeś
Gość cloo Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Po naszej poważnej rozmowie to Ty o wszystkich myślałeś To akurat prawda-ja tez uslyszalam znienacka: " Dorota-myslalem o Tobie" ___________________________________________________________ Dorota
Gość Keżor Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 A przy okazji, pragnę pokazać BRYKĘ ZLOTU - podobno BENZYNKA wróciła szybciej na lawecie niż właściciele DIESLEM :polew: lukas masz chyba jakieś nieaktualne informacje i zdjęcia, bo Bryniowóz był z wszystkimi na rynku
slaweq Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Mi tez Poziu wyznał, że o mnie myslał :gwizdanie: Poziek mialem nadzieje, że Ty tylko o mnie a tu prosze... masówka :polew:
SEB-A4 Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Dziękuje wszystkim za wspólna zabawe w miłym towarzystwie, za***iste atrakcje, świetną pogode.... i ogólnie za udaną imprezke :th: :oklaski: ...teraz pozostaje czekać do następnego (miejmy nadzieje tak udanego) zlotu ogólnopolskiego! Pozdrawiam.
Gość trueogre Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Keżor jesteś WIELKI Ciekawe czyje miejsce zajął Bryniowóz :polew:_________________________________________________ Mnie poszła cewka po drodze na zlocik, to wiekszość wie, ale że poszła druga w drodze powrotnej to już niewielu :wallbash:
inco Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 :bag: szlak mnie trafia jak widze jak dobrze sie bawiliscie
schiller Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Keżor jesteś WIELKI Ciekawe czyje miejsce zajął Bryniowóz :polew:_________________________________________________ Mnie poszła cewka po drodze na zlocik, to wiekszość wie, ale że poszła druga w drodze powrotnej to już niewielu :wallbash: A trzeba było dzwonić, ja miałam zapasową w schowku i jakieś tam nie potrzebne pod maska tez by się znalazły... [br]Dopisany: 10 Marzec 2008, 19:09 _________________________________________________właśnie jak tam bryniowoz?
Gość trueogre Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Keżor jesteś WIELKI Ciekawe czyje miejsce zajął Bryniowóz :polew:_________________________________________________ Mnie poszła cewka po drodze na zlocik, to wiekszość wie, ale że poszła druga w drodze powrotnej to już niewielu :wallbash: A trzeba było dzwonić, ja miałam zapasową w schowku Dzięki ale to już było przed samymi bramkami w KRK trochę chyba daleko od schowka
Rekomendowane odpowiedzi