Wąski Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam.W piątek ukradli mi Bobcata T250 jest to specyficzna maszyna gdyż ma gąsienice .Więc rzuca się w oczy i z tego co wiem nie ma ich dużo na rynku. Może ktoś widział że u kogoś się ostatnio pojawił taki sprzęt proszę o info na pv. Oczywiście czeka nagroda przykładowe zdjęcie
variocustoms Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 fck, teraz to już wszystko kradną EOT
pioteros Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 stoi na allegro jeden z czestocowy http://otomoto.pl/bobcat-K69282.html
Wąski Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 stoi na allegro jeden z czestocowy http://otomoto.pl/bobcat-K69282.html to nie ten ale [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 08:58_________________________________________________Bardziej mi chodzi o jakieś podwórka stodoły warsztaty itp. dziwne miejsca
Booster Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Takich maszyn nie kradnie się żeby wystawić je później na sprzedaż, ani na części, ktoś poprostu miał zapotrzebowanie na bobcata, najprawdopodobniej jakaś podrzędna firma. Współczuje straty bo sprzęt troche kosztuje, mam nadzieje że szybko ją odzyskasz.
Kali S4 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 fck, teraz to już wszystko kradną EOT zawsze kradli,bobcaty,koparki to chodliwy towar
koziol1990 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam kolegę, dzisiaj jechałem w kierunku lublina, i w okolicy Krasnegostawu stały na budowie dwa identyczne bobcaty, spieszyło mi się wiec nie miałem jak zrobić fotek.
marianoBRW Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 kujjwa jak można ukraść tak wielką i ciężką maszyne??? latam sporo po Polsce więc oczy będę miał szeroko otwarte. pozdr mario
Kali S4 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Pewnie na przyczepie stał,podpieli i odjechali
Dev Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 kilka lat te,mu mojemu sa siadowi zaje....bali w nocy koparkę 4CX-a znalazła sie po miesiącu, przez przypadek, 400km od domu
oktawiusz5 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 już myślałem ze widziałem a tu patrze na ogłoszenie ze na gąsienicach a ta co widziałem to na kołach jest
jozek726 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 już myślałem ze widziałem a tu patrze na ogłoszenie ze na gąsienicach a ta co widziałem to na kołach jest też widziałem na kołach ostatnio i pomyślałem o tej :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 gdzieś w okolicach budujących się odcinków autostrady też można rzucać okiem - może ktoś nie świadomy kupi okazyjnie i będzie sobie coś dłubał w ziemi - będę miał oko na taki sprzęt Wąski podrzuć może jakieś znaki szczególne, jak są
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 gdzieś w okolicach budujących się odcinków autostrady też można rzucać okiem - może ktoś nie świadomy kupi okazyjnie i będzie sobie coś dłubał w ziemi - będę miał oko na taki sprzęt Wąski podrzuć może jakieś znaki szczególne, jak są znaki ogólnie to że jest na gąsienicach bo jest ich na prawdę mało i był po lakierze więc wyglądał jak nowy Na policji szukają
filip1001 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 gdzieś w okolicach budujących się odcinków autostrady też można rzucać okiem - może ktoś nie świadomy kupi okazyjnie i będzie sobie coś dłubał w ziemi - będę miał oko na taki sprzęt Wąski podrzuć może jakieś znaki szczególne, jak są znaki ogólnie to że jest na gąsienicach bo jest ich na prawdę mało i był po lakierze więc wyglądał jak nowy Na policji szukają przeglądasz regularnie allegro ? może warto zrobić wycieczkę po okolicznych wypożyczalniach sprzętu budowlanego ? szrotach ?
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 gdzieś w okolicach budujących się odcinków autostrady też można rzucać okiem - może ktoś nie świadomy kupi okazyjnie i będzie sobie coś dłubał w ziemi - będę miał oko na taki sprzęt Wąski podrzuć może jakieś znaki szczególne, jak są znaki ogólnie to że jest na gąsienicach bo jest ich na prawdę mało i był po lakierze więc wyglądał jak nowy Na policji szukają przeglądasz regularnie allegro ? może warto zrobić wycieczkę po okolicznych wypożyczalniach sprzętu budowlanego ? szrotach ? pewnie że tak
mlodyy Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 szczerze nikt nie kradnie takiego sprzętu zęby później bujać sie z nim, pewnie gdzieś na drugim końcu polski ktoś złożył zamówienie na to lub na ukraine pojechał bobcat
mile_end Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Pojawiły się jakieś informacje na temat BOBCAT'a? mi jakoś utkwił w pamięci i cały czas się rozglądam jest ich trochę w moim mieście ale wszystkie na kółkach.
stomi Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 mile_end takiego jak pokazałeś na zdjęciu na polskich budowach są tysiące.
mile_end Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 wiem dlatego codziennie sobie o skradzionym z a4-klubu przypominam bo codziennie widuje na otomoto jest jeden taki pojazd http://otomoto.pl/bobcat-K69282.html ale o nim juz chyba była mowa w każdym razie dla potomnych
Rekomendowane odpowiedzi