tomekSSK Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam, od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 z silnikiem 1,8T 2002r z przebiegiem 227kkm . Auto sprowadziłem osobiście ze Szwecji, kupione od prywatnej osoby. Lakier LZ3Q Merlot Red Pearlescent Wyposażenie 6 x Airbag ABS, ESP climatronic dwustrefowy tempomat podgrzewane fotele elektryczne szyby przód elektryczne i podgrzewane lusterka audio, nie seryjny stary Pioneer wyłącznik airbag'u pełny pakiet oświetlenia wnętrza pakiet skórzany (lewarek, dźwignia ręcznego i kierownica obszyte skórą) całe podwozie w osłonach ori felgi AUDI 15' , repliki SLINE 17' z oponami letnimi 225/45 Mody wykonane zmiana manetki na pełną z FIS'em czujnik poziomu wody zmiana radia na Concert II moduł świateł dziennych SD-2 program by R-Performance FMIC
filip1001 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 pokaż środek , zewnętrznie wygląda na zadbany
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Fajna furka, gratulacje zakupu
Lipekk Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Przyjemne auto Ciekawe czy te zimówki mocno bedą hałasować na asfalcie.
ramzes2411 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Przyjemne auto Ciekawe czy te zimówki mocno bedą hałasować na asfalcie. Z tego co wiem, ale mogę się mylić że jazda po polskich drogach z takimi kolcami na oponach jest zabroniona Auto fajne ale trzeba by było dodać zdjęcia wnętrza
pablo_ua4 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Fajna furka tylko szkoda że nie avant a jeżeli chodzi o zimówki to po polskich drogach nie wolno na takim czymś jeźdźić
tomekSSK Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 Kolce wyjęte, zajęło mi to około dwóch godzin i zimówki już założone.
?uki1984 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ładna furka Jakies zmiany w wyglądzie planujesz
Stolkien Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Kolor fajny ale weź po ludzku opisz wyposażenie. I przede wszystkim sprawdź to. bo widać niezgodności
tomekSSK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ładna furka Jakies zmiany w wyglądzie planujesz Raczej jakiś większych zmian w wyglądzie auta nie planuje na razie. Na wiosnę może jakieś felgi ładniejsze wrzucę :>.
laki83 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Kolor fajny ale weź po ludzku opisz wyposażenie. I przede wszystkim sprawdź to. bo widać niezgodności no właśnie tez zauwazyłem że z kodów to ma skrzynie automata a 6XD to są lustra zew podgrzewane a nie lustro wewn.sciemniane...bo lustro masz zwykłe
tomekSSK Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Kolor fajny ale weź po ludzku opisz wyposażenie. I przede wszystkim sprawdź to. bo widać niezgodności Kolor fajny ale weź po ludzku opisz wyposażenie. I przede wszystkim sprawdź to. bo widać niezgodności no właśnie tez zauwazyłem że z kodów to ma skrzynie automata a 6XD to są lustra zew podgrzewane a nie lustro wewn.sciemniane...bo lustro masz zwykłe dzięki za dopatrzenie się błedów :>
Lukas G Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Fajne autko, szkoda tylko, że popsułeś opony Trzeba było sprzedać, chętni na pewno by się znaleźli, ze mną na czele :gwizdanie:
tomekSSK Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 Jak chcesz to mogę sprzedać ci opony, kolce mam jeszcze ale już raczej się nie nadadzą.
Lukas G Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Właśnie wszystko rozchodzi się o to żeby były okolcowane. Teraz trzeba by je na nowo kolcować a ja leniwy jestem Ale daj rozmiar, stan i cenę na PW
wroclav Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 SIEMA Kolorek Zajrzyj w mój profil to zobaczysz jak wygląda zrobiony s-line w tym kolorku :kox:
Rekomendowane odpowiedzi