slepy Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 gwint im niżej tym mięcej niestety, chyba ze masz opcje z regucją twardości:decayed: mam Fk, jak masz skręcony, żeby dało się w miarę jeździć? ---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ---------- Teraz jest "w porzo" Można się bawić i kręcić kręcenia nie będzie końca:grin: ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:10 ---------- Dobrze są myślałem, że odwrotnie, dzięki:hi: ja mam KW, ale czuć ze swoje już przeszedł i na przyszły sezon pójdzie do regenarcji albo wymienie na coś innego:wink:
czorny_07 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 gwint im niżej tym mięcej niestety, chyba ze masz opcje z regucją twardości:decayed: mam Fk, jak masz skręcony, żeby dało się w miarę jeździć? ---------- Post dopisany at 08:10 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ---------- Teraz jest "w porzo" Można się bawić i kręcić kręcenia nie będzie końca:grin: ---------- Post dopisany at 08:11 ---------- Poprzedni post napisany at 08:10 ---------- Dobrze są myślałem, że odwrotnie, dzięki:hi: ja mam KW, ale czuć ze swoje już przeszedł i na przyszły sezon pójdzie do regenarcji albo wymienie na coś innego:wink: na przyszły sezon air:JC_fan: tak to wygląda, i jeździ się optymalnie a w międzyczasie kratki:wink:
MaxsteRR Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeszcze dokładki i progi w kolor i jest git
czorny_07 Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeszcze dokładki i progi w kolor i jest git pomyślę, bo w poniedziałek idzie do lakiernika na rezanko tyłu haha, to w sumie mógłby machnąć
Duds Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Jeszcze dokładki i progi w kolor i jest git pomyślę, bo w poniedziałek idzie do lakiernika na rezanko tyłu haha, to w sumie mógłby machnąć klapa US jest? Może gdzieś pisałeś, ale mogłem nie zauważyć
czorny_07 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 zrezygnowałem z USA, ostatnio niebiescy u mnie w okolicy ostro czepią, przypuszczam, że pierwszy wyjazd i nie mam dowodu:decayed:
Duds Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 zrezygnowałem z USA, ostatnio niebiescy u mnie w okolicy ostro czepią, przypuszczam, że pierwszy wyjazd i nie mam dowodu:decayed:
JawoR36 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 póki co:wallbash: Po co się oszukujesz.. Drugiej okazji nie będzie
czorny_07 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 póki co:wallbash: Po co się oszukujesz.. Drugiej okazji nie będzie a jak Ci powiem, że najbardziej wredny niebieski idzie wkrótce na emeryture?
JawoR36 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 póki co:wallbash: Po co się oszukujesz.. Drugiej okazji nie będzie a jak Ci powiem, że najbardziej wredny niebieski idzie wkrótce na emeryture? Gorzej jak pójdzie na emeryturę ten niedołęga z PKS'u to nie będzie miał Ci kto w d*pę wjechać, żeby mieć znowu powód do wymiany klapy
czorny_07 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 póki co:wallbash: Po co się oszukujesz.. Drugiej okazji nie będzie a jak Ci powiem, że najbardziej wredny niebieski idzie wkrótce na emeryture? Gorzej jak pójdzie na emeryturę ten niedołęga z PKS'u to nie będzie miał Ci kto w d*pę wjechać, żeby mieć znowu powód do wymiany klapy coś sie znajdzie, nie znasz się na ostrym hamowaniu ręcznym, gdzie nie ma świateł stopu?
JawoR36 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 póki co:wallbash: Po co się oszukujesz.. Drugiej okazji nie będzie a jak Ci powiem, że najbardziej wredny niebieski idzie wkrótce na emeryture? Gorzej jak pójdzie na emeryturę ten niedołęga z PKS'u to nie będzie miał Ci kto w d*pę wjechać, żeby mieć znowu powód do wymiany klapy coś sie znajdzie, nie znasz się na ostrym hamowaniu ręcznym, gdzie nie ma świateł stopu? Ręcznym? To jaką Ty musisz mieć siłę w łapach, że potrafisz nim ostro zahamować
czorny_07 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 kwestia reuglacji linki ---------- Post dopisany 05-08-2012 at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany 28-07-2012 at 14:00 ---------- no i już gwint + polskie drogi:jerk:
Armi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 zrezygnowałem z USA, ostatnio niebiescy u mnie w okolicy ostro czepią, przypuszczam, że pierwszy wyjazd i nie mam dowodu:decayed: Trochę przesadzasz bo wystarczy stara tablica w bagazniku, w razie czego przyklejasz i po sprawie. Ale co kto lubi.
slepy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 zrezygnowałem z USA, ostatnio niebiescy u mnie w okolicy ostro czepią, przypuszczam, że pierwszy wyjazd i nie mam dowodu:decayed: Trochę przesadzasz bo wystarczy stara tablica w bagazniku, w razie czego przyklejasz i po sprawie. Ale co kto lubi. ja od czasu założenia zrobiłem ponad 3kkm i nikt nie miał z blachą problemów, z brakiem przedniej zresztą też
czorny_07 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ja jednak mam obawy, nie wiem w jakich okolicach mieszacie, ale u mnie na dzielni ganiają ostro:facepalm:
bezimienny Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zawsze można przecież ori kanta rejestracje w wydziale wyrobić i taką zamontować, wtedy niebiescy mogą ci nagwizdać
Armi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja jednak mam obawy, nie wiem w jakich okolicach mieszacie, ale u mnie na dzielni ganiają ostro:facepalm: U mnie ganiają niebiescy i zieloni i jakos nie ma problemow. Musisz tylko prawo znać a prawo mowi, ze jesli przy kontroli mozesz "naprawić usterkę", która powoduje zabranie dowodu i to zrobisz to nic nie mogą zrobić.
junior_tdi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja jednak mam obawy, nie wiem w jakich okolicach mieszacie, ale u mnie na dzielni ganiają ostro:facepalm: U mnie ganiają niebiescy i zieloni i jakos nie ma problemow. Musisz tylko prawo znać a prawo mowi, ze jesli przy kontroli mozesz "naprawić usterkę", która powoduje zabranie dowodu i to zrobisz to nic nie mogą zrobić. dzięki za info
Rekomendowane odpowiedzi