Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fisik już na pokładzie, chociaż nie mam podpiętych jeszcze wszystkich czujników:decayed::jerk:

imag0508o.th.jpg

imag0507a.th.jpg

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sądząc po pikczersach wykrzesałeś coś z tego licznika? Fis już balanga jak nowy?:D

Opublikowano
sądząc po pikczersach wykrzesałeś coś z tego licznika? Fis już balanga jak nowy?:D

pewno, chociaż nie powiedziałeś, że jest z C5:wink:

Opublikowano

To pewnie wiesz, ze będzie problem ze wskazaniem paliwa?

Opublikowano

nie ma, jest inny problem, oszukuje mi prędkościomierz:decayed:

---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ----------

i znikło mi podświetelnie przycisków i klimatronica, wydaję mi się, że to wina ściemniacza:wink:

Opublikowano

jak z c5? :> siedział w brejdakowej a4 b5 1.8t poliftowej... najwidoczniej ktoś już coś działał z tym licznikiem... :]

Opublikowano

po zdjęciu osłony, na tarczach jest AUDI C5, chociaż podświetlenie jest czerwone, już powoli mam dość ciągniecia kabli, lutowania i zgrzewania termokurczek :decayed:

Opublikowano

Zajrzyj do tematu zlotu Leszna, wstępnie jest termin ustawiony na zlocik :naughty:

Opublikowano
po zdjęciu osłony, na tarczach jest AUDI C5, chociaż podświetlenie jest czerwone, już powoli mam dość ciągniecia kabli, lutowania i zgrzewania termokurczek :decayed:

Na każdych tarczach jest C5 :)

Opublikowano

Na każdych tarczach jest C5 :)

nie wiedziałem, nie jestem obeznany w temacie, Maks, oszukuje mi prędkoścomierz, jak to ugryźć?:decayed:

Opublikowano

To był anglik? Jak tak, to musimy Ci wsad zmienić ;)

Opublikowano

tak to angol:kwasny: how to?:decayed:

Opublikowano

Się zgadamy i Ci zmienię, bo mam wsady do Twoich zegarów ;)

Opublikowano

pasuje, pod koniec przyszłego tygodnia można coś ogarnąć + jakaś sesja:decayed: także będziemy w kontakcie:wink:

Opublikowano

dam Ci przymierzyć jedną 19':grin:

---------- Post dopisany 30-08-2012 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2012 at 02:49 ----------

moja koza przyciera mi o nadkola z przodu, felga to 8j, opona 235/35/19 czy jak założe 225/35 to będzie mi nadal przycierało, czy może będę mógł go puścić jeszcze niżej:jerk:?

Opublikowano

---------- Post dopisany 30-08-2012 at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2012 at 02:49 ----------

moja koza przyciera mi o nadkola z przodu, felga to 8j, opona 235/35/19 czy jak założe 225/35 to będzie mi nadal przycierało, czy może będę mógł go puścić jeszcze niżej:jerk:?

A jakie ET? Dawaj 215:naughty:

Opublikowano

A jakie ET? Dawaj 215:naughty:

bodajże 35:wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...