MaxsteRR Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 dowcipnisie:decayed:dzisaj wyrezałem dwururkę, sama koncówka z diesla, scięte konce, na to przyjdą jakieś tam nakładki:wink: http://i.imgur.com/9oKZX.jpg To teraz aby to jakoś pasowało, zmień silnik na diesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 dowcipnisie:decayed:dzisaj wyrezałem dwururkę, sama koncówka z diesla, scięte konce, na to przyjdą jakieś tam nakładki:wink: http://i.imgur.com/9oKZX.jpg To teraz aby to jakoś pasowało, zmień silnik na diesla full przelot w 1,6:polew: ---------- Post dopisany 19-10-2012 at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany 17-10-2012 at 22:39 ---------- wjechały kierunki USA:wink: ---------- Post dopisany 07-11-2012 at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2012 at 19:50 ---------- bixy na pokładzie + palniki 4300k = raj dla oczu:jerk: ps. mój zimowy setup bez komentarza:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 też zime na stali muszę przelatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 To załóżcie jakieś kołpaczki i będzie ok. A tak to jak fela goła to brzydko trochu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 To załóżcie jakieś kołpaczki i będzie ok. A tak to jak fela goła to brzydko trochu. Ustalone już zostało dawno na tym forum, że stal tylko goła. Ja narazie twardo w letnim setupie. ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- dowcipnisie:decayed:dzisaj wyrezałem dwururkę, sama koncówka z diesla, scięte konce, na to przyjdą jakieś tam nakładki:wink: http://i.imgur.com/9oKZX.jpg Od czego ta dwururka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 też zime na stali muszę przelatać w planie były alu 16' jakieś ori, ale bixy lepszy mod:decayed: ---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- To załóżcie jakieś kołpaczki i będzie ok. A tak to jak fela goła to brzydko trochu. Ustalone już zostało dawno na tym forum, że stal tylko goła. Ja narazie twardo w letnim setupie. ---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ---------- dowcipnisie:decayed:dzisaj wyrezałem dwururkę, sama koncówka z diesla, scięte konce, na to przyjdą jakieś tam nakładki:wink: http://i.imgur.com/9oKZX.jpg Od czego ta dwururka? dokładnie stal tylko goła:wink: dwururka z diesla od passata fl(sama końcówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 I jak widzę takie auto to trochę obleśnie wygląda, jak u dziadów jakiś. Oczywiście bez obrazy, takie moje zdanie. A ori są dość ładne. Jakoś Niemcy jeżdżąc nowymi autami takich problemów nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 I jak widzę takie auto to trochę obleśnie wygląda, jak u dziadów jakiś. Co wygląda obleśnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 I jak widzę takie auto to trochę obleśnie wygląda, jak u dziadów jakiś. Oczywiście bez obrazy, takie moje zdanie. A ori są dość ładne. Jakoś Niemcy jeżdżąc nowymi autami takich problemów nie mają o gustach sie nie dyskutuje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Cały samochód. Czasem jak widzę wypasioną furkę na 15" stalowych to wiocha i śmiech Racja o gustach się nie dyskutuje. Koniec bicia piany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jihaad Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zima rządzi się swoimi prawami. Auto i tak ciągle brudne, a stal wytrzymała i opony 15" z Biedronki tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zima rządzi się swoimi prawami. Auto i tak ciągle brudne, a stal wytrzymała i opony 15" z Biedronki tanie. no no, opony z biedronki sobie wypraszam, z makro owszem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Cały samochód. Czasem jak widzę wypasioną furkę na 15" stalowych to wiocha i śmiech Racja o gustach się nie dyskutuje. Koniec bicia piany :decayed: ja mam 15 coś ci nie pasi? w zimę ciężko na 18 cisnąć, nie wspomnę o zimówkach na 18:decayed: ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- aha i pokaż swojego ulepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbenios Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Powiedziałem koniec tematu. Róbta co chceta. Nie chodziło mi o cale tylko o fele. Powiem więcej sam mam 15 cali ze stali z kołpaczkami. I nie rozumie do czego pijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 jak dla mnie kołpaczki to wiocha:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 jak dla mnie kołpaczki to wiocha:facepalm: dla mnie też, ale jak już wspominałem każdy ma swoje wizje BENEK bez żadnej obrazy oczywiście, szanuje twój wybór:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 jak dla mnie kołpaczki to wiocha:facepalm: dokładnie już wolę stal:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 wal 3 cale:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/20120905_104955.jpgwal 3 cale:wink: dam nakładki chromowane jak 3/4 forum:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 czyli nic nowego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi